Arkimeikkirutiini

Kiira K.

Ajattelin käydä vähän läpi mitä kuuluu mun arkimeikkirutiiniin, en niinkään tutoriaalina vaan näyttääkseni erilaisia lempituotteita ja vähän sutejakin mitä arkena käytän. Mulle on arkimeikissä tärkein iho, en jaksa arkena panostaa silmiin erityisemmin vaan laitan vaan rajaukset ja jätän luomivärin siihen kun on enemmän aikaa. Huulituotteita vaihtelen joka päivä, tänään oli nudefiilis joten sillä mentiin. Tähän meikkiin mulla menee noin 30min, riippuu miten hitaalla käyn. 

IHO

Revlon Photoready Perfecting pohjustusaine

Lumene CC Color Correcting meikkivoide

Maybelline Fit Me peiteaine

W7 Contour Stick varjostus- ja korostuspuikko

Rimmel Stay Matte puuteri

Kat Von D Shade + Light paletti

theBalm Hot Mama poskipuna

Becca Shimmering Skin Perfector Champagne Pop korostuspuuteri

NYX Matte Finish kiinnityssuihke

KULMAT 

NYX Micro Brow kulmakynä

L'Oréal Paris Brow Artist Plumper kulmageeli

SILMÄT

Tweezerman ProCurl ripsientaivuttaja

Lumene Wild Curl vedenkestävä ripsiväri

Lancome Hypnose Drama vedenkestävä ripsiväri

Kat Von D Tattoo eyeliner

IsaDora Inliner Kajal sävyssä Blond

HUULET

Sleek MakeUp Twist Liner sävy Nude

Maybelline Color Sensational huulipuna sävyssä 620 Pink Brown

Nämä kolme unohtui toisesta kuvasta, mutta tässä tosiaan luottotuotteeni toi NYXin kulmakynä ja huulituotteet joihin päädyin. Maybellinen Color Sensational huulipunat on yksiä markettimerkkien parhaita! Sleekin rajauskynistä puhuinkin jo Sleekin postauksessa.

Vaihtelen paljon mitä suteja käytän päivittäin, mutta tällä hetkellä käytössä on nämä. Sudeista on tulossa myöhemmin valtavaa postausta, mutta käyn tässä kevyesti läpi nämä. Käytän peiteaineeseen tosiaan ylimmässä kuvassa näkyvää Beautyblenderiä, joka on muuten oikeasti lila, vähän likainen hups. 

Meikkivoiteen laitan Morphen M439:llä, omasta mielestäni paras meikkivoidesuti mitä oon koskaan kokeillut. Suti on synteettistä karvaa, joten se ei ime itseensä tuotetta toisin kuin luonnonharjassudit. 

Puuterille käytän Real Techniquesin Multitask sutia. Tästä ei ole oikein sen kummempaa samottavaa, perushyvä puuterisuti. 

Vaalean korostuspuuterin laitan Real Techniquesin Setting siveltimellä, joka on kokonsa puolesta täydellinen muun muuassa silmien alusille. Tykkään tästä hirveästi, tosi hyvän kokoinen ja laadukas!

Varjostuspuuterin laitan yllättäen taas RT:n Contour sudilla. Tämä suti on myös perushyvä, ei kuitenkaan ehkä mun lemppari varjostukseen, esittelen toisessa postauksessa tätä paremman varjostussudin, myös Real Techniquesilta. 

Poskipuna menee poskille ELFin Blush sudilla, erittäin hyvä ja halpa! 

Viimeisenä vielä RT:n Fan suti, jolla pistän korostuspuuterin. Yksi lemppareista, mulla on myös ELFin viuhkasivellin mutta tää on selvästi parempi. Vaihtelen vähän tämän ja yhden Morphen sudin välillä, että kummalla laitan korostuspuuterin. Palataan tähänkin :-)

Miltä näyttää sitten mun arkimeikki kasvoilla?

Moi juurikasvu. Jokatapuksessa, mun inhokki meikatessa on kulmakarvat. Tykkään vahvoista kulmista ja omani on niin surkeat, että kulmissa menee aika hirveän pitkään ja se on niin t-y-l-s-ä-ä. Oon muutenkin aika huono laittamaan kulmani, jonain päivinä on täydelliset ja joskus hirveät. Tänään oli sellanen, että hävettää julkasta kuva niistä, heheh.

Lempikohta meikkauksessa on korostuspuuterin laitto. Se on ihanaa! Tällä hetkellä mun meikkipussissa on käytössä Beccan Champagne Pop, Jaclyn Hillin kehittämä tuote. Rakastan Champagne Popia enkä malta odottaa, että pääsen kokeilemaan muita Beccan korostuspuutereita.

Jonkun makuun saatan käyttää hirveästi meikkiä arkena, mutta en sanoisi että näyttäisin mitenkään överiltä. Ei se että käyttää paljon meikkiä tarkoita automaattisesti pakkelinaamaa ;-) 

Eiköhän tässä ollut kaikki mikä saattaa teitä kiinnostaa, kysykää jos jäi kysyttävää :-) 

Pakko muuten vielä viimeisenä vinkata Hearts or Nothing Joannan mahtavasta kirjoituksesta meikkauksen "tarkoituksesta", käy lukemassa täällä.

- Kiira

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.