Beautyblender & sen kopiot

Kiira K.

Beautyblender on varmaan nykyään kaikkien tuntema meikkisieni, ja se on kuulunut jo pitkään oman meikkauksen kulmakiviini. Halusin kuitenkin kirjoittaa siitä ensinnäkin antaakseni sille pienen ylistyspuheen ja toisena puhuakseni sen halvemmista korvaajista.

 

kuva: beautyblenderin omilta sivuilta

Mulla on ollut käytössä sienen pinkki että lila versio. Tietääkseni lilan kuuluisi olla joku "Professional", mutta en itse löydä niistä paljoa eroa. Jos oot aivan ulapalla kosmetiikka-maailmasta ja beautyblenderit näyttää vaan kananmunan muotoisilta sieniltä, tsekkaa vaikka youtubesta videota näistä, esimerkiksi miten beautyblender kastellaan. Tykkään itse säädellä sitä kuinka kuulas meikkipohjasta tulee säätelemällä kuinka paljon kostutan sientä. Mihin sitten käytän beautyblenderiä?  En tykkää pistää sienelle suoraan nestemäistä meikkivoidetta, koska sienihän imee sisäänsä nestettä. Kun oon levittänyt sudilla meikkivoiteen, taputtelen sienellä vielä lopuksi jotta pohjasta tulee mahdollisiman kuulas ja sieni ottaa ylimääräisen tuotteen mukaansa. Levitettyäni peitevoiteen ja/tai voidemaisen korostuksen, taputtelen sen sienellä sulautumaan ihon kanssa. Jos mokaan vaikkapa laittamalla liikaa aurinkopuuteria, sienellä on helppo taputella sitä vähän piiloon. Joskus myös laitan sienellä hehkupuuteria. 

 

 

kuva: real techniquesin omilta sivuilta

Oon kokeillut monia "kopioita" alkuperäisestä Beautyblenderistä, mutta törmännyt vain yhteen josta oikeasti tykkään. Kyseessä on ylläolevassa kuvassa näkyvä Real Techniquesin Miracle Complexion Sponge. Tykkään RT:n sienessä siitä, että kuten tuossa näkyy sen toinen pää on tasainen. Sillä on hirveän kätevä saada kunnolla laitettua esimerkiksi silmänaluset ja nenän reunat. Omien kokemuksien perusteella tuo sieni on myös koostumukseltaan lähimpänä oikeaa BB-tä. Oon testannut ainakin Forever21:n sienen ja muutaman ebaystä ostetun sienen, mutta ne on olleet hirveän tuntuisia. Jos etsit halvempaa versiota niin suosittelen siis kääntymään Real Techniquesin puoleen, sen hinta on noin puolet aidosta Beautyblenderistä. 

Toivottavasti tästä oli apua jollekin, joka on pohtinut vaikkapa ensimmäisen Beautyblenderin hankkimista ja miettii mistä kaikki hehkuttavat! Mulla kesti hetki päästä messiin tähän villitykseen, koska aiemmat kokemukset meikkisienistä ei ole kummoiset ja en tajunnut BB-hypetystä. Ainiin ja muistakaa ettei näitä sieniä voi säilyttää esimerkiksi suljetussa meikkipussissa, koska kosteuden takia ne saattaa homehtua. Kysykää jos on vielä lisäkysymyksiä, kerron mielelläni kaiken minkä tiedän! :-) 

 

- Kiira

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.