Benefit dupet

Kiira K.

Benefit on ehdottomasti yksi lempimerkkejäni, mutta sitä ei valitettavasti (yllätys yllätys) saa Suomesta. Merkin hinnat eivät ole järkyttävän kalliita vaikkakin ehdottomasti markettimerkkejä korkeammat, joten kun vastaani tulee tuotteita jotka näyttävät suorilta kopioilta Benefitin meikeistä on dupet pakko saada testiin. Ensinnäkin en tiedä itse mitään lakipykälistä, mutta sekä Essencen että Technicin kopiot näyttävät täsmälleen samoilta kuin alkuperäiset tuotteet.

Benefitin High Beam on ollut vuosia käytössä ja se on loistava varsinkin kesällä hehkua tuomaan. Tuotetta ei tarvitse kerralla kuin tipan joten puteli kestää pitkään käytössä ja sillä on hintaa noin 25e. Technicin High Lightsin hinta on Pastel Beautyssa 4,99e ja kuten sanottu on tuotteen pakkaus lähes tismalleen samanlainen kuin Benefitillä. Molemmissa on kynsilakkasudin tyyliset sudit, halvemmassa versiossa on suti hieman halvemman oloinen mutta oikein käypä. 

Olen testaillut tuotteita pariin kertaan niin kädellä kuin laittamalla toiselle poskelle kallista versiota ja toiselle edullista. Koostumukseltaan High Beam on hieman paksumpaa ja levittyvyys molemmissa aika samanlainen, High Beamia tarvitsee laittaa ehkä hieman vähemmän kuin High Lightsia. Alkuperäisen sävy on pinkkiin taittuva vaalea, kopiossa sävy ei ole läheskään yhtä pinkki vaan lähes valkoinen. 

Voittaja? Rehellisesti sanottuna voin hyvin suositella kumpaakin, toinen ei ole toista parempi. Jos kaipaat pinkimpää lopputulosta käänny Benefitin puoleen ja mikäli kaipaat vaaleampaa lopputulosta käänny Technicin puoleen. Toisen ostaessa et tule kaipaamaan toista, niinpä ostaisin ainakin ensiksi Technicin version ja myöhemmin jos kovasti tekee mieli kokeilla niin Benefitin. 

Benefitin Gimme Brow oli ensimmäinen kuitukulmaväri mitä testasin, kuvassa näkyy vanhempi pakkaus sillä pakkaus uudistettiin juuri hopeaan putiloon. Gimme Browlla hintaa on noin 24e, Essencen Make Me Browlla noin 3e. Kyseessä ovat siis kuitukulmavärit eli ne ripsarin tavoin pidentävät kulmakarvoja. Essencen version suti on hieman pidempi kuin Benefitin, mutta toimii aivan yhtä hyvin tehtävässään.

Gimme Browssa itselläni on sävy Light/Medium jota ei uudesta pakkauksesta löydy vaan nykyään myynnissä on sävyt Light, Medium ja Dark. Make Me Brow on käytössä sävynä Soft Brown ja kyseinen sävy on itselleni vähän liian vaalea, mutta tummempi sävy on taas liian tumma. Benefitin sävyt ovat omaan makuuni paljon paremmat kuin Essencen, mutta se riippuu tietenkin ihmisestä. 

Koostumus on halvemmassa versiossa vetisempi vaikka kulmiin kuivuttuaan ei eroa huomaa vaan tuotteet näyttävät samoilta, levittäessä Benefit tuntuu helpommalta levittää.

Voittaja? Molemmat versiot saavat peukun mutta hinnan ja saatavuuden puolesta Essence on parempi. Jos taas ei haittaa maksaa 20e ekstraa mukavemman sudin ja koostumuksen takia sekä on mahdollisuus ostaa Benefitiä ulkomailta niin suosittelen kyllä senkin testaamaan. Kuitenkin kuten edellisessäkin niin jos toisen omistat et tule toista kaipaamaan. 

Löytyykö teiltä vinkkejä muista hyvistä kopioista mitkä ovat testauksen arvoisia? 

- Kiira

Kommentit

JTBO (Ei varmistettu)

Moikka Kiira!

Laittelit meilepain viestia mutta en pystynyt siihen vastaamaan jostain syysta. Laittaisitko uudestaan viestia yhteystietojesi kanssa? Kiitos paljon.

Jonna / JTBO

Kommentoi