Bette Box marraskuu - tuotteet testissä

Kiira K.

Olin innoissani kun sain mahdollisuuden testata Bette Boxia kolmen kuukauden ajan, mulle ei ole koskaan ennen tullut mitään kuukausittaista kosmeboksia. Monet kerrat oon meinannut tilata mutta aina vähän pelottanut, että mitä jos tuotteet eivät olekaan mieleen. Noudin ensimmäisen boksini kuun alussa postista ja oon siitä asti testannut tuotteita, että osaan kertoa omia käyttökokemuksia meikeistä. 

Marraskuun boksista paljastui kolme täysikokoista meikkituotetta (EDIT IsaDoran meikkivoie onkin suurempi näytekoko), täysikokoinen paketti meikinpuhdistusliinoja ja hajuvesinäyte. Olin todella positiivisesti yllättynyt, että mitkään meikkituotteet eivät olleet näytekokoja vaan ihan normaalikokoisia tuotteita. 

IsaDoran Natural Matt Oil-free meikkivoide oli mieluisin tuote boksissa. Kyseessä on puolipeittävä meikkivoide, joka jättää mattapinnan ja sopii kaikille ihotyypeille. Meikkivoide jättää ihon luonnolliseksi samettimaisella mattapinalla. 

Onneksi tuotteen sävy 10 Matt Porcelain osui mulle juuri oikeaan! Olen testannut voidetta nyt useamman päivän pitkiäkin aikoja, ja tykkään kyllä. Tuotetta tarvitsee vain noin yhden pumppauksen (plussaa pumppupullosta!) ja se on peittävää. Meikkivoiteen kestävyys ei ole parhaasta eikä huonoimmasta päästä, normaalin 8h tuote näyttää hyvältä kasvoilla ja alkaa sen jälkeeen vähän leviämään. IsaDoran meikkivoiteeella on hintaa 22€/35ml. 

Manna Kadarin tuotteet ovat olleet tähän asti itselleni melko tuntemattomia, ja innostuinkin paketista löytyneestä Glo Illuminator hohdevoiteesta. Tuotetta voi käyttää kasvoille kuin vartalollekin tuomaan kuultavan hehkun, tai vaikka sekoittaa meikkivoiteeseen. Kokeilin tuotetta aluksi kasvoilla sellaisenaan, mutta se toi hieman liikaakin hehkua ja glitterisyyttä. Vartalolla tuote toimii itsekseen paremmin, ja kasvoilla korkeille kohdesti varovasti töpöteltynä. Tuotteella on hintaa 29 dollaria/20ml. 

Lumenen Nordic Seduction Creamy huulipuna paljastui paketista sävyssä 15 Ruusujen aika. Ihana joulunpunainen huulipuna! En ole pitkään aikannut kokeillut lumenen värikosmetiikkaa, punalla on todella tyylikäs hylsy. Huulipunassa on pehmeä koostumus ja kunnolla pigmenttiä, se antaa tasaisen kauniin värin. Huulilla puna kestää samanlailla kuin muutkin perinteiset huulipunat. Valitettavasti käytän enää melko harvoin perinteisiä huulipunia, varsinkin näyttäviä värejä käytän mieluummin nestemäisessä koostumuksessa. Huulipunalla on hintaa 18,90€/3,5g.

Simplen ihonhoitotuotteet ovat mielettömän suosittuja maailmalla, ja merkki on vihdoin palannut Suomeen. Mulla on ennestään kokemusta vihreässä paketissa olevista meikinpuhdistusliinoista, jotka on ihan lemppareita, mutta näitä valkoisia Micellar Cleansing Wipes puhdistusliinoja en ollut ennen testannut. Puhdistusliinat ovat hellävaraisia iholle ja puhdistavat meikit tehokkaasti micellar-tekniikan avulla, joten kasvoja ei tarvitse pestä näiden käytön jälkeen. Tykkään näistä yhtälailla kuin vihreässä paketista olevista! Vihreät versiot ehkä poistavat silmämeikin hieman paremmin kuin nämä, mutta jos et käytä vedenkestävää meikkiä toimivat nämäkin hyvin. Paketti puhdistusliinoja maksaa 3,75€ ja paketissa on 25 liinaa.

Pienenä ekstrana paketista paljastui Elie Saabin hajuvesinäyte. Mä itseasiassa harvoin tykkään hajuvesinäytteistä, tuntuu että näytepullojen tuoksut on aina semihirveitä. Elie Saabin tuoksu oli kuitenkin positiivinen yllätys! Tuoksu on kukkaistuoksu, jossa on myös mantelia ja vaniljaa. Pikkuputeli tulee varmasti suihkuteltua loppuun asti!

Paketin kokonaisarvoksi tuli 69,29€ ja boksi kustantaa 18,90€/kk.

Sain boksin blogin kautta. Boksin pääset tilaamaan itselleni tästä linkistä, kyseessä on affliate-linkki.

- Kiira

Kommentit

Kirsikka W.

Mäkin tykkäsin boxista tosi paljon, lempparituotteeksi jäi toi hohtovoide :) IsaDoran meikkivoide tosin ei ole täysikokoinen tuote, vaan reilu testikoko.

kiiraV
Kiira K.

Kiitos tiedosta, käsitin väärin että toi olis täysikokoinen! Korjaan postaukseen. :-)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.