Cocopanda tilaus

Kiira K.

Vinkkailin pari postausta sitten, että tein tilauksen Cocopandalle. Cocopandalla on aina hyviä tarjouksia joten ajattelin esitellä oman tilaukseni, koska jotkut näistä tarjouksista on yhä voimassa!

Eniten innoissani olin tästä NYXin contour & highlighting paletista. Oon halunnut ostaa tän siitä asti kun tuli ulos, mutta melkeen 50euron hinta vähän pidätteli mua. Kyllä, oon maksanut muista contourpaleteista saman verran, mutta jotenkin ihmettelin vähän hintaa kun NYX on kuitenkin yleensä halvempi merkki. Törmäsin kuitenkin Cocopandan sivuilla tähän alehintaan 25,55€ ja oli pakko vihdoin ostaa. Näitä näyttää olevan vielä jäljellä, pääset tästä linkistä tuotteen sivulle! Ensivaikutelma on erittäin positiivinen, ekalla swatchauksella vaikutti erittäin pigmenttiseltä ja värit kauniilta. 

Huomasin, että ylempänä olevassa paketin kuvassa kaikki vaaleet sävyt näytti aika valjuilta, joten tässä vielä swatchia. Kuten näkyy niin yksi näistä on hohdepuuteri ja loput mattakorostusvärejä. En vielä tiedä mihin oikealla näkyvää Nectaria itselläni käyttäisin sen tumman värin takia, mutta enköhän sillekin jotain keksi. 

Tiedän, tiedän; en ymmärrä, miten en oo koskaan kokeillut tätä. Nyt vihdoin halusin tän testiin ja en ole vielä testannut kasvoille, mutta tää haisee ihan hirveälle! En tiedä mikä tän hajun kuuluisi olla, mutta muistuttaa vähän vanhemman rouvan hajuvettä, hehheh. Pistän tän kuitenkin testiin ja katotaan onko kaiken hypen arvoinen! 

Ardellin ripset on ollut pitkään omia lemppareitani, mutta multa on jäänyt kokeilematta vielä paljon hehkutetut Demi Wispiesit. Mukaan lähti siis yhet sellaiset ja toiset aiemmin hyväksi todetut ripset. Tilaan usein ebaystä Kiinasta ripsiä, mutta varsinkin juhliin tykkään käyttää vähän laadukkaampia.

Suomen markkinoilla on erittäin iso rako edullisille nestemäisille mattahuulipunille. Oon pitkään haaveillut theBalmin Meet Matt(e) nestemäisistä huulipunista, mutta en ite vaan ole valmis maksamaan pariakymppiä huulipunasta. Nyt nää kuitenkin oli Cocopandalla alessa about 11e puteli, joten oli pakko! Näitä kahta sävyä ainakin taitaa yhä löytyä, tästä pääset tuotteeseen. Ensivaikutelmana on, että nää on mielettömiä. Kuvassa näkyy jostain syystä kiiltävänä lopputulos, mutta oikeasti ei todellakaan ollut. Nää ehtivät olla mun kädellä ehkä 3min, jonka jälkeen menin pesemään pois. Tuon kolmen minuutin aikana nää olivat kuivuneet täysin matoiksi, ja jos näihin kosketti ei tarttunut ollenkaan. Yritin pestä kädet saippualla ja ei haihtunut ollenkaan, lopulta oli pakko ottaa misellivesi kehiin ja sillä hinkata. Eli vaikka en ole vielä kokeillut huulilla niin voisi sanoa että nää on sairaan hyviä! 

Tälle nauraa varmaan jokainen mun tunteva, mutta kävin läpi mun kynsilakkakokoelmaa ja totesin, että en omista hirveästi keväisiä sävyjä. En tiedä miten se on mahdollista, mutta siltä näytti. Niinpä päädyin näihin neljään Essieen, jotka on kaikki mielettömän kauniita. Näissä ei ollut mitään alennusta, mutta mun mielestä 11e Essiestä Suomessa ei ole niin paha, jos oikein muista eikö nää ole Stokkalla tyyliä 15e kpl? 

Näiden lisäksi mukaan lähti myös Essien aluslakka, ja mun luottokuivashampoita eli Batisten kuivashampoita ruskea hiuksisten versiossa että tuuheuttavassa. Cocopanda on mulle melko uusi tuttavuus, mutta parin tilauksen perusteella oon ollut tosi tyytyväinen! Onko teillä kokemusta tässä mainituista tuotteista?

 

- Kiira

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.