Dupet testissä

Kiira K.

Metsästän aina kalliimmille tuotteille edullisia korvaajia ja taas on kerääntynyt kasa loistavia dupeja. Osassa on sama sävy, osassa sama koostumus, osassa lähes sama tuote. Aiemman dupe-postauksen Benefitin halvemmista korvaajista voit lukea tästä

Valitettavasti koko Naked-paletille ei ole löytynyt hyvää korvaajaa, mutta yhdelle paletin luomiväreistä kylläkin. Ensimmäisestä Naked-paletista löytyvää Sin-sävyä myydään myös yksittäisenä hintaan 20,50€, NYXin Prismatic luomiväri taas lähtee mukaan hintaan 7,50€. Ylemmässä swatchissa vasemmalla on UD ja oikealla NYX, eroa löytyy vain hitusen. Laadultaan luomivärit on aikalailla samaa tasoa, mainitsin kuukauden lemppareissakin Prismatic värit ja niiden loistavan laadun.

Toinen Urban Decayn korvaaja on Essencen luomivärin pohjustaja. UD:n Primer Potion on aika kulttimaineessa ja ihan syystäkin, mutta sen päälle parinkympin hintalappu ei houkuttele. Essence taas rokottaa kukkaroa noin kolmen euron verran ja molemmat toimivat lähes yhtä hyvin. Olen kokeillut laittaa toiseen luomeen toista ja toiseen toista, päivän lopuksi en meinaa edes muistaa kummassa on kumpaa. Molemmissa on hieman sävyä mukana, joten ne luovat tasaisen pohjan luomivärille. 

Maybellinen Color Tattoo luomiväreistä voit lukea laajemmin tästä. Kyseessä on yhdet lempiluomiväreistäni, mutta jostain syystä näitä ei enää Suomessa meinaa löytää. H&M voideluomiväri ei ole sävyltään sama ja koostumuskin on hieman eri, mutta lopputulos on lähellä Maybellinen versiota. H&M kustantaa muutaman euron ja sen koostumus on cream to powder, eli se kuivuu luomilla puuteriseksi. Pysyvyys ei ole ihan yhtä hyvä kuin Maybellinella, mutta silti erittäin jees.

kuvat: Kylie Cosmetics

Pohdin pitkään laittaisinko nämä postaukseen, mutta päädyin että miksi ei. En itse tosiaan omista Kylie Cosmeticsin tuotteita korkeiden hintojen takia, mutta sävyt näyttävät ihanilta. Kuvien perusteella ja vertailujen jälkeen olen löytänyt monelle sävylle dupen omasta kokoelmasta. Milanin Amore Matte Lip Cream sävyssä Precious on täydellinen korvaaja Posie K sävylle, ja NYXin Soft Matte Lip Cream sävyssä London taas Exposedille

Morphen M439 on luottosivellin meikkivoiteelle ja mielenkiinnolla testasin Aasiasta tilaamaani samannäköistä sutia. Morphella ei ole hintaa kuin kymmenisen euroa, mutta saatavuus Suomeen on välillä vaikea. Ebay-löytö kustansi pari euroa ja vakuutti mut! Ei ole mitään mikä yltäisi Morphen sudin tasolle, mutta tämä on erittäin lähellä. Molemmissa on synteettiset karvat joten ne eivät ime paljoa tuotetta itseensä, Morphessa asteen verran laadukkaammat. Molemmissa sudeissa karvat ovat mielettömän tiiviisti ja hoitavat homman nopeasti, en voi valittaa.

Elevenillä Seche Vite kustantaa 11,90e kun taas Revlonin Quick Dry Top Coat 7,80€ (juuri nyt alessa tosin 5,50€). Olen vannonut Seche Viten nimeen jo pienen ikuisuuden, mutta halusin testata halvempaa nähdäkeni yltäisikö samalle tasolle. Iso peukku tälle! Näiden päällyslakkojen kanssa en huomaa eroa oikeastaan, en levityksessä tai kynsilakan kestossa. Molemmat kuivuvat nopeasti, Revlonilla menee ehkä hetkinen pidempään että kynsiin ei jää painaumia tai muita nirhaumia. 

Kertokaa jos teillä on dupeja mielessänne, rakastan testailla näitä! 

- Kiira

Kommentit

annisavolainen

Voi että kun meidän hm ei myy niiden kosmetiikkaa, haluaisin niin päästä testaamaan niitä :D

kiiraV
Kiira K.

Joo en ymmärrä miksei niitä myydä jokaisessa kaupassa! Ite en oo vielä muita juttuja testannu, pitää jossain vaiheessa tutustua koko valikoimaan :-)

Maija / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi (Ei varmistettu) http://kivipuuteri.blogspot.fi/

Essencen pohjustajaa voisin testata, koska hinta on niin mitätön. Wet n Wildin pohjustaja on mun suositus, joka toimii lähes UD:n veroisesti :)

kiiraV
Kiira K.

Joo kannattaa, hinta ei oo todellakaan korkea! Wet n Wildin siitä valkosesta putilosta oon kuullut hypea mutten vielä oo päässyt testaamaan :-)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.