Ebay ostoksia

Kiira K.

Oon aiemminkin kirjoitellut Ebaysta tilaamisesta ja vinkeistä siihen, ja nyt kesä- ja heinäkuun aikana tein pari hyvää löytöä mistä oli pakko tulla vinkkaamaan. 

Ardellin ripsistä oon puhunut aiemminkin ja merkin Wispies-ripset on omat lemppari-irtoripset. Löysin Ebaysta kolme paria noin kymmenellä eurolla, eli todella edullisesti. Yleensä yksi pari maksaa about seitsemän euroa. Mietin tilatessani että onkohan nämä aidot ja saavuttua olin positiivisesti yllättynyt, koska ripset vaikuttaa kyllä aidoilta tai ainakin laaduiltaan aivan yhtä hyviltä. Tilaamani ripsisetin löydät tästä (klik!) ja näitä löytyy muiltakin myyjiltä paljon Ebaysta. 

Oon ihastellut Real Techniquesin Bold Metals -sarjaa jo pitkään, mutta itsestäni ei ole maksamaan tyyliä 40e/suti. Törmäsin kaikkiin seitsemään sutiin yhteensä viidellätoista eurolla ja en voinut ohittaa. Tiesin että sudit voivat hyvin olla feikit mutta ei tuo hinta silti ollut paha. Odotin sutien tuloa jännityksellä ja kun ne viimein tuli postissa vietin varmaan 15min tarkastellen niitä ja miettin onko ne aidot vai ei. Vertaaminen on vaikeaa kun en ole koskaan nähnyt livenä aitoja Bold Metals-suteja, mutta olen kuullut niiden olevan jopa vähän painavia metallin takia ja nämä taas ovat mielettömän kevyitä ja varsi tuntuu lähes ontolta. Vaikka varsista päättelin näiden heti olevan feikkejä niin ihmettelin sutien laatua, koska harjakset olivat ihan mielettömän pehmeät. Nyt noin viikon käytön jälkeen sanoisin 90% varmuudella näiden olevan feikit, mutta olen silti hirveän iloinen että ostin nämä. Osa sudeista nousi heittämällä heti uusiksi lempisudeiksi! Toki on ikävää ostaa feikkiä ja olla tukematta brändiä, mutta aidot sudit ovat niin kalliit että voin kuvitella ettei monella niihin ole varaa.

Lemppareiksi on nopeasti muodostunut siveltimet 100 puuterisivellin, 300 poskipunasivellin ja 301 varjostussivellin. Mulla on ollut pitkään etsinnässä hyvä puuterisivellin ja tämä nousi heti ykköseksi, pehmeät harjakset jotka eivät kuitenkaan varasta tuotetta. Poskipunasivellinkin on uusi suosikki poskipunan laittoon, täydellisen kokoinen ja muotoinen. Varjostussivellin taas on loistava tarkkoihin varjostuksiin tai bakingiin. Pahoittelut näiden kolmen likaisuudesta kuvista, tykkään näistä niin etten malttanut olla pesun jälkeen käyttämättä ennen kuvaamista. 

Kulmikasta meikkivoidesivellintä en oikein ymmärrä ja silmäsudit vaikuttavat hieman liian isoilta omaan makuuni. Luomivärisivellintä 200 voisin kuvitella käyttäväni jopa nenän varjostuksiin sen suuren koon takia. Siveltimiin tästä

L.A. Girlin Pro Concealerit on jo saavuttanut kulttimaineen ulkomailla, mutta Suomessa koko merkki on yhä aika tuntematon. Löysin näitäkin kolme kympillä diilillä ja tilasin testiin sävyt Porcelain, Light Ivory ja Green Corrector. Heti totesin yhdeksi lempipeittareistani! Vaalein saatavilla oleva sävy Porcelain on melko tumma suomalaiselle iholle, mutta saan itse sillä hyvin korostukset tehtyä. Light Ivory taas on hyvä peittämiseen ja vihreä sävy taittamaa punaista. Pikkutuubeissa on loistavat sudit millä saa laitettua tuotetta hyvin suoraan kasvoille, peittari on kasvoilla peittävä mutta ei aiheuta kakkuefektiä. Ainut miinus on että tuubia saa välillä puristaa ihan kunnolla vaikka olisikin täynnä ja tuotetta saattaa yhtäkkiä tullakin paljon. Tykkään näistä niin että näpyttelin juuri uuden tilauksen, yksi Porcelain lisää ja sen lisäksi tummempi sävy varjostuksiin ja oranssi värinkorjaaja. Peittaridiiliin tästä!

Onko teillä suositella jotain mahtavia tuotteita mitä saa Ebaysta edulliseen hintaan tai onko vielä ensimmäinen Ebay-tilaus naputtelematta? :-)

- Kiira

Kommentit

annisavolainen

Toinen ebay-addikti ilmoittautuu! :D Minä tilaan monesti aivan merkittömiä euron parin juttuja (siveltimiä, ripsiä ym.) ja monesti saa positiivisesti yllättyä ja mikäli ostos olisi huti ei se tee hirveää lovea kukkaroon.

kiiraV
Kiira K.

Mahtavaa! :-D Mä en ole kokeillut oikein mitään merkittömiä juttuja ebaysta, ainoastaan irtoripsiä. Pakko alkaa testailla muitakin kosmetiikkoja sieltä!

Maija / Kivipuuteri-kosmetikkablogi (Ei varmistettu) http://kivipuuteri.blogspot.fi/

LA Girlin peiteaine on muuten hyvä, mutta pakkaus ei ole kovin käytännöllinen. Itse tilaan Ebaystä esim. korealaista kosmetiikkaa, jota saa halvalla ja ilman postikuluja :)

kiiraV
Kiira K.

Joo yhdyn kyllä tohon! Mä innostuin näiden kommenttien takia tilailemaan vähän random juttuja aasiasta ebaysta, katotaan tuleeko sieltä hittejä vai huteja :-D

Linda / Lipstick Love (Ei varmistettu) http://lipstickklove.blogspot.fi/

Oi noi Ardellin ripset näyttää upeilta! Just tollasista irtoripsistä tykkään itsekin :) En oo koskaan tilannut mitään Ebaysta, oon jotenkin kokenut sen vähän hankalaksi, vaikka nettihän on pullollaan erilaisia ohjeita sieltä tilaamiseen :D Ehkä munkin pitäisi vihdoin uskaltautua jotain sieltä tilaamaan!

kiiraV
Kiira K.

Ardellin ripset on ihan parhaita ja ei ne onneksi täältäkään ostettuna hirveästi maksa :-) Kannattaa ehdottomasti testata ebaysta tilaamista, ohjeita on tosiaan paljon ja kun sen oppii niin se on tosi helppoa!

Henna / High & Light (Ei varmistettu) http://highandlight.blogspot.fi

Jotain kosmea on tullut ostettua Ebaysta, lähinnä korealaisia merkkejä kuten Misshaa. Feikit tunnistaa lähes aina hinnasta, jos joutuu miettiin et voiko joku olla aito kun se on niin halpa niin silloin se ei todennäköisesti ole :D Törsäsin ite I love me -messuilla aitoon Bold Metals -puuterisiveltimeen kun se oli muistaakseni jotain alle 30€, ja se on kyl aivan ihana *_*

kiiraV
Kiira K.

Missha on mulle täysin tuntematon merkki, pitää tutustua! Niinhän se on että harvoin noin isolla alella aitoa saa :-) suosittelen näitä feikkejä rt:n suteja kyllä kovasti jos ei viitti maksaa tosiaan montaa kymppiä per suti!

Kommentoi