Eleven tilaus

Kiira K.

Mun oli aivan pakko tehdä tilaus Elevenille tänään, koska aamulla mun kulmakynä päätti loppua kesken meikkauksen. Tuli muuten mielenkiintosen näköiset kulmat kun jouduin viimeistelemään erivärisellä tuotteella, heh. Yllättäen (not) ostoskoriin päätyi muutama muukin juttu kuin itse kulmakynä...

NYXin kulmakynä, L´Oréalin kulmageeli & kynsilakka ja Garnierin hiusväri päätyi koriin edellisten loppuneiden tilalle, tai hiusvärin tapauksessa järkyttävän juurikasvun peittämiseen. L´Oréalin kynsilakka sävyssä 204 Boudoir Rose on yksi lemppareista ja edellinen pullo vetelee ihan viimeisiään.

NYXin Wonder Stick on ollut pitkään ajatuksissa, tällä hetkellä käytän W7:n vastaavaa mutta halusin kokeilla tätä kun se on jo loppumassa. Revlonin korostuspuuterista oon kuullut ylistyssanoja ja nappasin sen messiin sävyssä Rose Glow, näyttää ihanalta sävyltä poskipäille! 

Kahtena viimeisenä on ne mistä olen eniten innoissani! En ole koskaan kokeillut Milanin meikkejä, vaikka oon kuullut niistä hirveästi kehuja. Olisin halunnut ottaa myös yhden niiden meikkivoiteen jota ylistetään tällä hetkellä kaikkialta, mutta siitä oli jäljellä vaan tummia sävyjä. Ensimmäisenä testiin lähti siis niiiiin mielettömän kauniilta näyttävä Milanin poskipuna sävyssä American Beauty Rose. Saa nähdä uskallanko edes käyttää tota kun haluun vaan ihailla kaunista pakkausta. 

En ole koskaan kokeillut NYXin Liquid Suede Cream huulipunaa, mutta oon kuullut siitä hyvää. Sävy Amethyst näytti niin herkulliselta ja sellaiselta mitä multa ei vielä löydy, että oli pakko napata mukaan. 

Naurattaa vähän tänkin postauksen lukeminen; miten niin mun lempimerkki on NYX?!

Palataan näihin kun saan tilauksen käsiini ja katsotaan onko kaikki yhtä hyviä kuin oletan. Onko sulla ollut mitään näistä, teinkö hyviä ostoksia vai tuhlasinko rahani? ;-)

- Kiira

 

Kommentoi