Eleven tilaus - again

Kiira K.

Kuukauden takainen päätös etten osta toistaiseksi kosmetiikkaa paljoa on sujunut hirveen hyvin, repsahdin jo kerran Essencen meikkeihin ja nyt näpyttelin Elevenille tilauksen. Oops :-D Omaks puolustukseni voin sanoa, että Eleveniltä pamahti sähköpostiin uutiskirje missä mainttiin että yli 60€ tilauksista lähtee 15% pois. Tarjous on voimassa vielä 24.5. asti joten kannattaa hyödyntää se jos on ollut jotain ostettavaa mielessä! 

 

Ensinnäkin oli pakko vihdoin ostaa tuo Rimmelin Kate Moss Sculpting paletti (9,80€), josta oon täälläkin aiemmin puhunut. Oon kuullut siitä paljon hyvää enkä malta odottaa, että pääsen kokeilemaan! Nappasin sen koriin sävyssä 1 eli vaaleimmassa, jossa on pinkki poskipuna.

Toinen jota oon pitkään oottanut kokeiluun on tuo Milanin Conceal + Perfect 2-in-1 Foundation + Concealer (17,40€), eli nimensä mukaisesti meikkivoide ja peittari samassa. Oon youtubessa kuullut tästä paljon hyvää ja pitkään halunnut ostaa, mutta Eleveniltä on pitkään ollut melkein kaikki sävyt loppu. Nyt tuntui olevan kaikkia sävyjä varastossa ja otin itelleni sävyssä Creamy Vanilla, eli en tosiaan kuvassa näkyvää Golden Tania. 

Seche Viten päällyslakka (11,90€) on ikuisuuslemppari ja edellinen pullo alkaa vedellä viimeisiään, joten oli tarvetta uudelle! Hands down paras pikakuivattava päällyslakka mitä oon itse kokeillut. Meinaa jossain vaiheessa aina mennä aika paksuksi, mutta oon ohentanut tätä kun pullo alkaa olla tyhjä ja siitä huolimatta toimii hyvin. 

NYXiltä lähti muutamakin juttu tilaukseen, ylläri. Lip Lingeriet (9,80€) on ollut pitkään mielessä ja vihdoin tuli tilaisuus ostaa, ostin sävyt Beauty Mark ja Teddy. Vannon että niissä on oikeasti eroa, vaikka kuvassa näyttääkin täsmälleen samanlaisilta :-D Lisää NYXiltä, mulla on nimittäin ollut pitkään mielessä että pitäisi hankkia värikäs eyeliner. Vivid Brights Eyelinerien (7,80€) sävyjä katsoessa iski kriisi, koska olisin halunnut jokaisen sävyn testiin. Päädyin tällä kertaa sävyyn Sapphire, ihana kirkkaan sininen. Jos totean tän hyväksi on pakko hankkia muitakin sävyjä!

Viimeisenä Milanin Amore Matte Lip Crémejä (12,80€) kahdessa sävyssä, Allure ja Babe. Viime Eleven tilauksessa tilasin ensimmäistä kertaa Milanin tuotteen ja olin poskipunaan niin tyytyväinen että oli pakko alkaa katsella mitä muuta tuotteita löytyisi. Näistä mattapunista oon kuullut hyvää muun muuassa Kathleen Lightsin videoissa ja otin pari perussävyä testiin. Näiden jälkeen aion todennäköisesti odottaa ulkomaille menoa tai muuta Milanin tuotteiden ostoon, nimittäin kun vertailee Milanin jenkkihintoja ja Suomen hintoja on täällä aikalailla tuplahinnat, auts.

Ajattelin näiden saavuttua ja testailun jälkeen, että voisin tehdä jonkun isomman arvostelupostauksen niin kuukauden takaisen tilauksen kuin tämän tilauksen tuotteista. Kiinnostaisiko sellainen? Tuliko tässä muuten vastaan kenellekään tuotetta joka meni 'pakko ostaa' listaan? ;-)

- Kiira

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.