Eleven tilausten tuotearvostelut

Kiira K.

Moi ja pahoittelut spontaanista viikon postaamattomuudesta, mun oma koneeni sekoilee tällä hetkellä eikä päästä lukuisille sivuille kuten Lilyyn, joten tällä hetkelläkin kirjoittelen poikaystävän läppärillä. Yritän korjata omani asap ja palata normaaliin tahtiin!

Joka tapauksessa, vinkkailinkin aiemmin että teen jossain vaiheessa laajemman arvostelun Eleveniltä tilaamistani tuotteista. Tein tilauksen huhtikuussa ja toukokuussa (klik!), ja nyt vihdoin oon testannut kaikki sen verran että voin kunnolla arvostella. Jätin pois jo entuudestaan itselläni olleet tuotteet joita tilasin, koska niistä oon näpytellyt muutenkin.

Milanin Conceal + Perfect meikkivoide on ollut mielettömän suosittu maailmalla ja halusin kovasti sen testiin itsekin. Meikkivoide on paksua ja sillä voi rakentaa itselleen keski tai täysin peittävän lopputuloksen. Koen että tämän levittäminen mun normaalilla meikkivoidesiveltimellä on toivotonta, parhaan tuloksen saa ehdottomasti Beauty Blenderillä. Iso miinus sävyvalikoimasta, itse valitsin kaikista vaaleimman sävyn Creamy Vanilla ja se on silti vähän liian tumma. Purkissa lukee tämän olevan sweatproof ja voin kyllä sen allekirjoittaa, tää kestää hyvin kasvoilla!

NYX Wonder Stickistä mulla ei ole itse asiassa hirveästi sanottavaa, mikä on ihan hyvä asia. Aika samaa tasoa W7:n vastaavan kanssa ja tykkään kyllä! Levittyy hyvin ja näyttää luonnolliselta, vaalein sävy on oikeasti tarpeeksi vaalea korostukseen ja tumma on tarpeeksi tumma varjostukseen.

Rimmel Kate Sculpting Palette saa plussaa ensinnäkin edullisesta hinnasta ja kauniista pakkauksesta. Mulla on tästä muuten vähän ristiriitaiset fiilikset, olin kuullut kaikkien tässä olevien tuotteiden olevan yhtä hyviä ja en lähtisi sitä allekirjoittamaan. Poskipuna on oma lempparini, kaunis sävy ja levittyy kauniisti. Varjostuspuuterin sävy on harmahtava varjostussävy, mutta siinä on kuitenkin hieman kimalletta mkä ei omasta mielestäni sovi varjostuspuuteriin. Vähän aurinkopuuterin ja varjostuspuuterin sekoitus, mutta tälläkin loistava levittyvyys. Highlighter hulluna olin innoissani korostuspuuterista, mutta se on mun makuun liian pliisu. Lähtisin käyttämään sitä enemmänkin strobing-tekniikassa kuin highlighterina.

Revlon Highlightin Palette sävyssä Rose Glow menisi varmasti poskipunanakin. Kaikkia sävyjä miksatessa sävy on itselleni liian pinkki korostukseen, mutta ottamalla sutiin vaikkapa vain paria sävyä niillä sain kauniin hehkun. Miinusta pakkauksesta, omastani irtosi kansi muutaman käyttökerra jälkeen.

Milani Powder Blush sävyssä American Beauty Rose nousi yhdeksi lempiposkipunistani heti parin käyttökerran jälkeen, eiköhän se jo kerro aika paljon. Kaunis sävy, mahtava pigmentti, levittyy tasaisesti, upea pakkaus. En keksi yhtäkään miinusta.

Hieman synkkä swatchikuva, mutta näkyy kuitenkin. Vasemmalla tosiaan Milanin poskipuna, aivan mieletön pigmentti yhdellä sutaisulla. Sen vieressä Revlonin korostuspuuterin kaikki sävyt yhteen sekoitettuna. Sen jälkeen Rimmelin paletin poskipuna, varjostuspuuteri ja korostuspuuteri. 

NYXin Vivid Brights eyeliner on herkullisen värinen ja täydellisen kirkas ja pigmenttinen! Sutikin saa multa plussaa, mutta iso miinus kestävyydestä. Tein sillä kissaeyelinerit yksi päivä ja parin tunnin päästä ulkona tuulessa istuessani silmät alkoivat vuotaa ja sen mukana siniset rajaukset :-D Ei siis todellakaan vedenkestävä.

NYXin Liquid Suede sävyssä Amethyst nestemäinen huulipuna on jäänyt valitettavan vähälle käytölle vaikea sävyn takia. Ei ihan sellanen mitä näkyisi arkena huulissa... Joka tapauksessa puna on mielettömän pigmenttinen ja levittyy kauniisti, tämä ei jätä jälkeensä täysin mattaa lopputulosta vaan enemmänkin samettisen, ja jättää kyllä jälkensä esimerkiksi juomalasiin.

NYX Lingerie sävyissä Teddy ja Beauty Mark on tehnyt tiensä nopeasti yksiksi lempipunistani. Tykkään hirveästi itselläni ruskeista punista ja rakastan näiden sävyjä! Koostumus Lingerie linjan nestemäisissä punissa on hieman nestemäisempi kuin NYXin Soft Matte Lip Creameissa, levittävyys loistava ja applikaattori täydellinen. Kunhan tätä laittaessa keskittyy laittamaan tarkasti yhden ohuen kerroksen niin ei tuote päivän mittaan paakkuunnu ja riittää kun silloin tällöin lisää suun sisäreunoihin. Tuote kuivuu täysin mataksi eikä tartu vaikkapa pussatessa, mutta oon huomannut että vaikka juodessa lasista lasiin saattaa jäädä hassua pientä ruskeaa murua näistä.

Milani Amore Matte Lip Cream sävyissä Babe ja Allure; iso iso peukku näille! Kaunis pakkaus, loistava applikaattori ja ihanat sävyt. Näiden kanssa on mielettömän tärkeää laittaa ohuen ohut kerros, muuten päädyt paakkuuntuneiden huulten kanssa. Nämä kuivuvat nopeasti mataksi ja pysyvät kunnolla, ekana päivänä kun testasin laitoin sävyä Babe huulilleni noin klo 15 jonka jälkeen muun muuassa kävin leffassa jossa söin popparia jne ja klo 20 peiliin katsoessa huulet näyttivät samalta kuin viisi tuntia aiemmin. Mieletöntä!

Miten siellä ruudun toisella puolella; vannotko jonkun näistä tuotteista nimeen tai ihastuttiko joku niin että pakko mennä ostamaan? Kaiken kaikkiaan oon iloinen, nimittäin kummassakaan tilauksessa ei ollut yhtäkään tuotetta josta en pitäisi. Palataan taas, tällä kertaa lyhemmässä ajassa! ;-)

- Kiira

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu) https://islakahdenkesken.blogspot.fi/2016/05/taas-tanaankin.html

Ihania tuotteita ja värisävyjä!

kiiraV
Kiira K.

Kiitos paljon! :-) 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.