Elokuun lempparit

Kiira K.

Taas tuntuu että kuukausi meni ohi silmänräpäyksessä ja yhtäkkiä on taas lempparien aika. Mihin piruun elokuu katos? Kun tsekkasin mitä viime kuun lemppareissa olikaan niin tajusin käyttäneeni niitä tuotteita myös koko elokuun, mutta onneksi niiden rinnalle on tullut muitakin mistä kirjoittaa. Kesä taitaa olla nyt virallisesti ohi mut onneksi puhelimen näytöllä on laskuri joka laskee päiviä Meksikon matkaan. 43 jäljellä! ;-)

Make Up Forever Step 1 Skin Equaliter Smoothing Primer - Tuote on mielettömän riittoisa, pehmentää ihoa huomattavasti ja meikki levittyy tämän päälle kauniisti. Step 1 primereita löytyy monella eri "teholla", on kosteuttavaa, tasoittavaa, väriä korjaavaa...

Milani Baked Blush sävyssä Luminoso - Ostin tän hypetetyn poskipunan varmaan elokuun alussa ja siitä asti ei ole tehnyt mieli käyttää mitään muuta punaa. Täydellinen sävy, levittyvyys ja pigmentti. Ei yhtikäs mitään valitettavaa! Sävy on upea korallinen hehkuva puna joka sopii varmaan lähes jokaiselle ihosävylle. Mukana tulee myös kuvassa näkyvä suti, mutta se on jäänyt vielä testaamatta. 

Too Faced Chocolate Bar luomiväripaletti - Tääkin oli siskon tuomia ihanuuksia ulkomailta ja oonkin leikkinyt tällä hirveästi. Täydellinen valikoima neutraaleja ja kimaltelevia sävyjä eikä paletti menetä pisteitä ihanasta suklaan tuoksusta. Jos kiinnostaa kuulla tästä vielä enemmän, nähdä ehkäpä tutoriaalia tällä tai swatcheja niin hihkaiskaa!

Maybelline Color Tattoo luomiväri sävyssä Bad to the Bronze - Monena päivänä tullut käytettyä joko sellaisenaan tai esimerkiksi Chocolate Barin kanssa. Lue lisää Maybellinen Color Tattoo luomiväreistä tästä

W7 Lip Twister sävyissä Nude ja Pink - Vanhat lempparit joiden olemassa olon muistin taas kerran. Oon tainnut aiemminkin hehkuttaa näitä W7:n huulikyniä, hintaa näillä taitaa olla about kolme euroa ja niinä päivinä kun haluan vaan neutraalit huulet joista ei tarvitse murehtia niin käytän näitä. Kynä löytyy multa jokaisessa sävyssä eli Nude, Pink, Brown ja Red, mutta yllä näkyvät sävyt on ehdottomasti eniten käytössä. Halvan hinnan huomaa hylsystä ja siitä että tuote katkeaa jos sitä on liikaa ulkona putkesta kun laitat sitä huulille. Ne onkin ainoat miinukset mitä keksin, muuten pelkkää plussaa pysyvyydestä ja sävyistä. 

Mario Badescu Drying Lotion - Tätä tuotetta oon ehtinyt testaamaan vasta muutaman kerran, mutta kaikki hype on ansaittua. Kyseessä on siis finnejä ja muita epäpuhtauksia kuivattava aine, jota laitetaan illalla vanupuikolla kasvoille täsmähoitona ja aamulla pestään pois. Oon huomannut selvästi että yön aikana alkava finni alkaakin kadota ja kuivua. Ihme-aineesta oon kuullut aiemminkin puhuttavan blogeissa ja youtubessa, mutten tiennyt merkkiä edes saatavan Suomesta kunnes törmäsin tuotteeseen eleven.fissä. 

KCProfessional Color Mask sävyssä Red - En oo tainnut vielä edes mainita blogin puolella, että muutama viikko sitten värjäsin hiukset punaiseksi? Instagramiin pistin kuvaa, mutta tänne on jäänyt mainitsematta. Joka tapauksessa jokainen punaisten hiusten omistaja tietää, että värin ylläpito on vaikeaa. Parin pesun jälkeen punainen alkaa jo olla kadonnut hiuksista ja suihku hiusten pesun yhteydessä ei näytä enää murhapaikalta. Oon käyttänyt nyt Color Maskia about joka toisessa pesussa ja pitänyt sitä päässä noin kymmenen minuuttia, ero on ihan mieletön! Hiukset pysyvät oikeasti punaisina ja myös ihanan pehmeinä. 

TV-SARJA

Gilmoren tytöt on tullut katsottua jo moneen kertaan läpi, mutta oli pakko alottaa alusta koska uudet jaksot tulee ulos marraskuussa Netflixiin. Kuka muu on innoissaan? Jos etsinnässä on rentoa katsottavaa draamalla ja komedialla niin look no further. 

- Kiira

Kommentit

Kiti

Toi Chocolate Bar -luomiväripaletti vaikuttaa mahtavalta. :)

Ootan kovasti Gilmoren tyttöjen uusia jaksoja! Mäkin aloin katsomaan niitä uudestaan jokunen viikko sitten, oon nyt kolmannessa kaudessa  :)

kiiraV
Kiira K.

Chocolate Bar on kyllä ehdottomasti hankkimisen arvoinen, mietin ite varmaan vuoden hankkisinko vai en ja ostaisinko alkuperäisen vain Chocolate Bon Bonsin tai muita mutta toi voitti. En kyllä kadu valintaa pätkääkään! :-) 

Mäkin oon Gilmoreissa kolmoskaudessa just nyt ja onneksi se on yksi niistä sarjoista mikä ei todellakaan huonone kausien edetessä! 

mses (Ei varmistettu)

MUFE:lla on oma liike Helsingissä. Aiemmin se oli Hakaniemessä, nykyään Annankadulla. http://www.makeupforever.fi/yhteystiedot Heillä on näköjään myös oma verkkokauppa.

kiiraV
Kiira K.

Aaah totta, oon joskus itekin käyny niiden liikkeessä, en tiedä mitä merkkiä ajattelin kun kirjotin noin. Kiitos, muokkaan postaukseen! :-)

Kommentoi