Essence - hitti vai huti

Kiira K.

Vinkkasin aiemmassa postauksessa, että mulla oli ideana silloin tällöin tehdä postauksia vähän tuntemattomammista merkeistä hitti vai huti meiningillä. Aloitetaan Essencellä, merkki josta kuulin ensimmäistä kertaa vasta vähän aikaa sitten. Essenceä myydään Suomessa ainakin osassa Tokmanneja ja omani tilasin Kärkkäisen verkkokaupasta (klik!). Tästä postaukesta tulee todennäköisesti kilometrin mittainen, joten ottakaa mukava asento ja aloitetaan...

Halusin testata merkiltä laajalti eri tuotteita, joten lueskelin arvosteluja ja tilasin vähän niiden perusteella erilaisia tuotteita. Osasta tykkäsin ihan hirveesti ja osa ei sitä mitä odotin. Kallein tuotteista maksoi about neljä euroa, että ei ole todellakaan hinnalla pilattu! 

Poskipunilla oli hintaa 3,09€ kpl. Tilasin kaksi matt touchia sävyissä 10 ja 20 ja yhen silky touchin sävyssä 10. Näistä rakastuin matt toucheihin, niissä on mieletön pigmentti ja pysyy hyvin poskilla kunhan viimeistelee meikin kiinnitysuihkeella. Silky touch taas oli vähän pettymys, siinä oli tosi kaunis sävy mutta paljon huonompi pigmentti ku mattasissa. Kaiken kaikkiaan kuitenkin tykkäsin näistä kaikista tosi paljon, suosittelen kokeilemaan noita mattaisia varsinkin.

Aurinkopuuteri oli tuotteista kallein, 3,69€ - kertoo jotain hinnoista jos kalleiman tuotteen sain alle neljällä eurolla. Tässä on sävy 30, joka on mun mielestä oikein nätti väri vaalealle iholle. Tuote tuoksuu hennosti pina coladalle, nam! Tässä on ihan pieniä glittereitä, joten varjostamiseen en lähtis käyttämään. Pigmentti on ihan ok, saa vähän pyöritellä sutia tässä jotta saa tarpeeksi irti, mutta hinnan takia ei ole mun mielestä iso miinus. 

Nämä nestemäiset huulipunat oli mulle ainut iso pettymys tilauksessa, hintaa näillä on 3,09€ kpl. En typeränä googlannut näistä enempää tietoa, innostuin vaan että kerrankin Suomesta löytyy nestemäisiä huulipunia, koska ne tuntuu olevan täällä vähän kiven takana. Plussaa nää saavat ihanista sävyistä ja hyvästä pigmentistä, mutta valitettavasti en laskisi näitä nestemäisiksi huulipuniksi, vaan huulikiilloiksi. Jos näitä myytäisiin huulikiillon nimellä olisin ollut tyytyväinen, mutta valitettavasti ei ollut mitä odotin. Swatchit on samassa järjestyksessä kuin ylemmässä kuvassa pakkaukset, näissä ei valitettavasti lue itse paketissa sävyä, mutta jos jotain kiinnostaa tarkemmin mitkä sävyt kuvissa on niin voin selvittää.

 

XXXL huulikiillolla oli hintaa 2,09€ (sävy 08), mattaversiolla 2,89€ (sävy 07). Normaali huulikiilto ei mitenkään räjäyttänyt tajuntaa, aika perushyvä kiilto melko hyvällä pigmentillä, voisi toimia hyvin nudehuulipunan päällä. Mattaversiosta taas tykkäsin hirveästi! Kuivuu mukavan mataksi, mutta ei ole kuiva huulilla. Tämä kyllä valitettavasti tarttuu kuivanakin ollessaan, eli vaikka pussatessa jää kyllä jälki, hahah. Kaiken kaikkiaan hintaansa nähden oikein jees mattapuna. 

Huulipuna oli ihan ok hintaansa nähden (2,89€), omani oli sävyssä 13 ja aika hyvä perus nudepinkki.  Pigmentti on ihan jees, ei ole erityisen pitkäkestoinen eli pitää kyllä lisäillä usen. Liptwisterit maksoivat 1,89€ kpl, ostin näitä kaksi mutta toinen on kadonnut johonkin... Mulla on vähän ristiriitaset fiilikset näistä, aluksi olin tosi innoissani mutta sitten vähän petyin. Rakastan liptwistereitä ja mun ultimate lempparit on W7:n, jotka pysyy mielettömän hyvin huulilla mattana. Näissä taas oli kivempi applikaattori ja itse tuote oli pehmeämpi ja mukavampi laittaa, mutta jouduin totemaan kun olin syönyt tää huulilla, että tuote oli levinnyt poskille, leukaan... Erittäin jees siis. Aion kuitenkin antaa tälle uuden mahdollisuuden käyttämällä huulten rajaamiseen enkä koko huulille, katotaan miten menee. 

Ostin yhden kynsilakan testiin, tämä on geeliversio ja hintaa oli 1,89€. Essencellä löytyy paria eri kynsilakkaversiota, mutta halusin kokeilla ensimmäisenä geeli lopputulosta. Tää oli erittäin positiivinen yllätys! Valitessani tätä kammoksuin osaa sävyvaihtoehdoista, mutta osa taas oli erittäin nättejä. Tykkään tän koostumuksesta ja pitkäkestoisuudesta, miinusta taas saa suti joka ottaa aivan liian paljon tuotetta kerralla. Pyyhin sutia normaalistikin pullon reunaan saadakseni liian tuotteen pois, mutta tässä tuntui että senkin jälkeen lakkaa vain valui ja valui varresta sudille. Itseäni kuitenkin toistaakseni, näillä hinnoilla en kuitenkaan odota aivan täydellisiä tuotteita ja hintaansa nähden siis oli tähänkin erittäin tyytyväinen. 

Selvisiköhän kukaan tänne asti? Hahah. Toivottavasti tästä oli edes jollekin apua, on Essence sitten entuudestaan tuttu merkki sulle tai ei. Itse näytän kyllä isoo peukkua näille, harvoin Suomessa saa näin halpoja meikkejä. Vielä olisi hirveästi tuotteita testaamatta, meikkivoiteista ripsiväreihin. Jos siis itselläsi on kokemusta merkistä ja jotain lempparituotteita, niin vinkkaa mitä kannattaa kokeilla!

 

- Kiira

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.