Essence ostokset

Kiira K.

Essencen meikeistä oon kirjoitellut jo yhden hitti vai huti postauksen ja törmätessäni Tokmannissa Essence-hyllyyn oli pakko ostaa muutama juttu lisää kokeiluun. Jos et ole lukenut mun pidempää arvostelua merkin meikeistä, pääset siihen tästä (klik!). Mikäli merkki on tuntematon vielä, niin pienenä kertauksena että kyseessä on erittäin edullinen meikkimerkki jota Suomesta saa vasta melko harvoista paikoista, kuten Tokmannista ja Kärkkäiseltä. 

Nappasin mukaani pari XXXL Longlasting Lipgloss Velvet Matte punaa nudesävyissä. Tykkään näistä, mutta näillä ei tosiaan ihan mattainen lopputulos tule vaan enemmänkin vaan samettinen. Hintaa on 2,89€/kpl. 

Kynsilakkoja otin myös parissa sävyssä mukaan, koska tykkäsin paljon näistä ensikokeilun perusteella. Näillä taas on hintaa 1,89€. 

Otin testiin myös puuteripaperit (2,49€) ja en ole vielä ehtinyt näitä kokeilemaan, mutta tykkään kätevästä pakkauksesta! 

Ostin paljon hehkutetun luomivärinpohjustajan, jolla oli hintaa 3,09€ joten se oli kallein näistä ostoksita. Päälle kolme euroa kalleimmasta tuotteesta, en valita :-D 

Halusin testata kahta erilaista kajalkynää, niin kynämaista kuin twist-tyylistä. Twistissä otin harmaan sävyn mukaan ja kynässä pirteän sinisen. Pyöritettävä maksoi 1,89€ ja kynä 1,25€.

Swatchasin vielä huulituotteet ja silmänrajauskynät, kaikki vaikuttaa hyvältä! Erittäin pigmenttisiä ja hyvän tuntuiset koostumukset. Huulituotteissa on aika vahva vaniljainen tuoksu, mutta omasta mielestäni ei ole mitenkään tönkkö ja eipä sitä haista huulilla ollenkaan. 

Essencen ihotuotteet on iteltäni vielä lähes kokonaan kokeilematta! Osaako kukaan vinkata mitä kannattaisi kokeilla, mitkä on parhaat Essencen tuotteet? :-)

- Kiira

Kommentit

elisa_annamari

Essencen puuterit ovat todella hyviä, omaani olen käyttänyt jo monta vuotta. Essence on täällä Keski-Euroopassa todella tykätty merkki, itse en pidä sitä enää niin hyvänä kuin joskus kolmisen vuotta sitten. Täällä esim. Catrice-merkin huulipunat (n.3-4€) ovat todella hyviä ja kestäviä verrattuna Essencen tuotteisiin.

Budjettimerkkinä kuitenkin todella hyvä laatuinen tuo Essence, eli jos ei rahaa ole paljon niin kaikki puuterista kynsilakkoihin ja eyelinereihin ovat nappiostoksia :)

ps. löysin sun blogin ihan sattumalta, etsin nimittäin juurikin meikkiaiheisia blogeja :)

kiiraV
Kiira K.

Kiitos paljon kommentista Elisa! :-) Täytyy ottaa siis testiin puuterit, postauksessa näkyneet puuteripaperit on vaikuttaneet tosi hyviltä. Oon kuullut Catricesta, mutta mun mielestä sitä ei mitenkään Suomeen saa. Pakko kokeilla kuitenkin heti kun tulee vastaan! Kiva kuulla, että on uusi tyyppi löytänyt tän blogin, toivottavasti jäät lukemaan :-) 

annisavolainen

Liputan myös essencen puolesta, vaikka osa on hittien seassa hutejakin :D Parhaita ovat huultenrajauskynät ja kynsilakat omasta mielestäni. Omalle ostoslistalle taisi taas siirtyä nuo velvet matt huulikiillot :)

kiiraV
Kiira K.

Huultenrajauskynät on mulla vielä twist-tyylisiä lukuunottamatta testaamatta, joten ne lähtee kokeiluun ens kerralla :-) Peukutan kyllä ite noita velvet matteja, mahtavaa että meni sunkin ostoslistalle! 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.