Glitterkynsilakan levitys ja poisto

Kiira K.

Löysin youtubesta loistavat videot Kelli Marissa nimiseltä tytöltä, en ollut koskaan nähnyt samanlaista tapaa levittää glitterlakka kynsille. Jos sulla on siis vaikeuksia glitterlakan kanssa, jossa on kirkas pohja niin tsekkaa alempi video! Oon itse testannut meikkisienellä muun muuassa ombre-kynsien tekemistä, mutta glitterlakan levitys sellaisella ei ole käynyt mielessä. 

Mites sitten glitterlakan poisto? Se on usein mielettömän rasittavaa enkä tykkää itse tehdä foliolla kuten monet muut. Alla kolme tapaa glitterlakan poistoon. 

Eli ensimmäinen on samantapainen kuin foliolla "haudutus", mutta ilman itse foliota. Laita vanupalloon kunnolla kynsilakanpoistoainetta ja se kynnen päälle, parin minuutin päästä kynsilakka lähtee liukuen.

Toisena vinkkinä nestemäisen lateksi aluslakan käyttäminen glitterlakan alla, jolloin kynsilakka lähtee yhtenä liuskana. Muun muuassa Isa Doralta löytyy tähän tarkoitukseen Peel Off pohjalakkaa, joka toimii siis samalla tavalla.

Kolmantena vinkki josta en ollut koskaan kuullut; kynsilakan käyttö kynsilakan poistoon. What? Videolla Kelli lakkaa kuivan glitterlakan päälle kerroksen normaalia kynsilakkaa, ja tämän jälkeen poistaa kynsilakan normaalisti poistoaineella. Jostain syystä näyttää toimivan, osaako joku fiksumpia kertoa miksi?

- Kiira

Kommentit

rshrn (Ei varmistettu)

Moikka! Nestemäinen lateksi ja peel off vase coat ovat kaksi hyvin eri asiaa. Nestemäistä lateksia käytetään kynsinauhojen suojaamiseen nail artia tehdessä (tai esim tuputeltaessa glitter lakkaa sienellä), jolloin siivottavaa jää vähemmän. Lateksin käyttäminen paljaalla kynnellä ei yksinkertaisesti toimi kunnolla. Esim suomalaisesta Cesarsshopista saa UNT:n ready for take off -nimistä peel off-aluslakkaa (ja muitakin toki, mutta tuo on tutkitusti tehokkain), joka sen sijaan toimii mainiosti.

kiiraV
Kiira K.

Moi, kiitos tiedosta! En ole ite käyttänyt koskaan kynsienlaitossa lateksia tai peel offeja, kirjoitin mitä tuossa videossa oli. Hyvä tietää! :-)

Iku (Ei varmistettu)

Mä oon käyttäny usein kynsilakkaa poistoon jos ei ole ollut poistoainetta. Normaaliin kynsilakkaan toimii siis yksistäänkin. Parhaiten lähtee kun odottaa muutaman sekunnin levityksen jälkeen ja sitten poistaa. Paras veikkaukseni on että uusi kerros saa alemman kuivan kerroksen uudestaan kosteaksi ja sen takia irtoaa.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.