Googlen hakusanoja

Kiira K.

Blogeissa on taas pyörinyt postauksissa Googlen hakusanoja joilla kenenkin blogiin löydetään. Oon usein tsekkaillut Google Analyticsissä millä sanoilla mun blogiini päädytään, vaikkakin suurin osa hakusanoista ei ole näkyvissä. Lähes kaikista hakusanoihin liittyvistä asioista olen kirjoittanut, joten alta löytyy vastaukset mietyttäviin kysymyksiin.

Cocopanda kokemuksia

Tällä on aika moni päätynyt blogiini! Cocopandasta olen pari kertaa tilannut ja tykkään heidän verkkokaupastaan, usein löytyy hyviä tarjouksia tai alekoodeja. Yhdestä tilauksistani voi lukea lisää tämän linkin takaa.

BH Cosmetics tilaus

Tästäkin on joskus maininnut, mutta postausta aiheesta ei löydy. Tilasin BH Cosmeticsilta Carli Bybel paletin viime talvena, tilaus saapui melko nopeasti enkä joutunut maksamaan tulleja. Itse paletin kanssa oli ongelmaa kun siinä oli käynyt jonkinnäköinen moka valmistaessa ja koko paletti haisi hirveälle, valitin tästä ja he lähettivät minulle uuden paletin. Valitettavasti uusi paletti haisi myös, mutta päätin jättää asian. Asiakaspalvelusta siis heille plussaa!

Blogi meikkipöytä

Meikkipöytänä itselläni toimii Ikean hylly, olen kirjoittanut siitä kokonaisen postauksen täällä

Edullinen aurinkopuuteri

Blogissa on vilahtanut näitä monia, todella edullisia ja hyviä ovat Wet'nWildin ja Essencen. Lumenella löytyy vähän kalliimpi joka on myös yksi lemppareistani. Voit lukea kaikista aurinkopuutereista Makeup Stashissa.

Essence nestemäinen huulipuna

Jos tällä on tarkoitettu niitä minkä nimi on oikeasti nestemäinen huulipuna niin ne ei ole lemppareitani, enemmänkin huulikiiltoja kuin -punia. Niistä voit lukea tästä. Essence huulikiilloiksi kutsutut punat joissa lukee Matt ovat taas loistavia mattapunia.

Morphe suteja Suomesta 

Morphen suteja ei valitettavasti myydä Suomessa, mutta Morphen omat sivut että Beautybay toimittavat Suomeen. Morphella on aika kovat postarit ja saattaa jäädä tulliin, Beautybayn valikoima ei ole yhtä laaja mutta tuotteet toimitetaan briteistä. Morphesta tulossa laajempaa postausta pian! 

NYX meikit

Yksi lempimerkeistäni, tein keväällä postauksen lempituotteistani. Pitäisi tehdä uusi päivitetty versio, sillä uusia lemppareita on paljon. Lip Lingeriet, Liquid Suedet ja Prismatic luomivärit ainakin puuttuvat vanhasta postauksesta.

Puuteripaperit Essence

Lisää Essencen tuotteita löytyy tästä ostospostauksesta, siitä löytyy myös puuteripaperit. Tykkään niistä, paketti on kätevä ja paperit imevät kunnolla öljyjä iholta!

- Kiira

Kommentit

EllaGusGus

Mä en oo saanut yrityksistä huolimatta hakusanoja näkymään GA:ssa. Missä sulla näkyy ne, vai oletko saanut Search Consolen asennettua?

kiiraV
Kiira K.

Moikka! Mulla ei ole Search Consolea asennettuna, näkyy ihan normaalisti Analyticsissä. Meen sieltä Hankinta > Yleiskatsaus > Organic Search ja siellä näkyy listalla hakutermejä. Ekana on suurin prosentti joka on 'not provided', mutta sen jälkeen alkaa listana hakusanat. Kerro jos löydät ton avulla! :-) 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.