Helppo uudenvuodenmeikki Essencen tuotteilla

Kiira K.

* merkityt tuotteet saatu blogin kautta

Ihanaa uudenvuodenaattoa! Joulu tuli ja meni, ja nyt menty näissä epämääräisissä välipäivissä ennen uutta vuotta. Sain välipäiviksi vieraaksi flunssan, niin aika on mennytkin sairaana makoillessa. Uhmasin eilen nuhaa tekemällä uuden vuoden meikin, koska en voinut missata mahdollisuutta glitterimeikin tekoon. Sain vähän aikaa sitten kasan Essencen uutuuksia testiin ja voidemainen luomiväri sävyssä Total Eclipse nousi upeimmaksi uutuudeksi. Postauksen koko meikki on toteutettu Essencen meikeillä, joten lookin kokonaishinta ei nouse korkeaksi. Kaikki käytetyt tuotteet ovat testattuja ja hyväksi todettuja! 

Suosittelen meikkiä tehdessä tekemään toisin kuin minä, eli aloittamaan silmistä eikä pohjasta. Metalliluomiväriä levittäessä se varisee hieman, joten helpommalla pääsee jos tekee pohjan jälkikäteen. 

Iho

Fresh & Fit Awake Primer *

Fresh & Fit Awake Make Up meikkivoide sävyssä 10 Fresh Ivory *

Camouflage Full Coverage Concealer sävyssä 05 Ivory 

Mattifying Compact Powder

Brighten Up Banana Powder *

Luminous Matt Bronzing Powder sävyssä 02 Sunglow

Mosaic Blush sävyssä 10 Miss Floral Coral

Pure Nude Highlighter sävyssä 10 Be My Highlight (ei saa valitettavasti Suomesta)

Prismatic Hololighter Stick sävyssä 10 Be Unique Be A Unicorn

1. Luomivärin pysyvyyden kannalta arkena kuin juhlassa on tärkeää pohjustus! Pohjustin luomeni I Love Stage luomivärinpohjustajalla.

2. Omat Essencen luomivärivarastot eivät ole valtavat, joten nappasin MakeUpRevolutionin paletista kahta perusruskeaa sävyä sekaisin häivytyssävyiksi. Levitä siis häivytyssävy keskittyen luomivakoon.

3. Eye & Face paletin tummanruskeaa sävyä liikkuvalle luomelle ulkonurkkaan keskittyen, häivyttäen lopuksi sävyä luomivakoon asti.

4. Aika meikin päätähdelle! Levitä Metal Shock luomiväriä koko liikkuvalle luomelle ja häiytä sitä sitten siveltimellä tai sormella. Jos nesteväri kuivuu ennenkuin ehdit häivyttää kaikkialta, voit lisätä edellisen vaiheen tummaa sävyä apuna häivytyksessä. Häivytyksen jälkeen lisää nestemäistä väriä vielä lisää liikkuvan luomen keskikohtaan. 

5. Alaluomelle perusruskeaa ripsityveen, ja mustaa silmäkynää vesirajalle niin ylä- kuin alaluomelle. Häivytä rajauskynää alaluomella luomivärin avulla. Korostusväriä silmän sisäkulmaan kuin kulmaluulle. 

6. Ripsiväriä ja halutessasi irtoripset, ja olet valmis! 

Silmät

I <3 Stage Eyeshadow Base 

(Makeup Revolution Iconic 1 paletti - kaksi ruskeaa sävyä)

Eye & Face Palette sävyssä 01 Glow For It *

Metal Shock eyeshadow sävyssä Total Eclipse

Long Lasting Eye Pencil sävyssä 01 Black Fever *

Rock'n'Doll Crazy XXXL Volume ripsiväri *

Kulmat

Superlast 24h Eyebrow Pomade Pencil Waterproof sävyssä 20 Brown *

Eyebrow Designer sävyssä 02 Brown *

Huulet

Longlasting Lipliner sävyssä 02 Sweetheart *

Sheer & Shine Lipstick sävyssä 03 BFF *

Ihanaa uutta vuotta!

- Kiira

Kommentit

Kirsikka W.

Näyttää hyvältä! Itse en tiedä vielä yhtään, minkälaista meikkiä kasailisin iltaa varten. Pari seikkaa on kuitenkin varmoja: glitteriä ja näyttävät irtoripset on pakko olla!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.