Highlightin käyttö

Kiira K.

Oon aiemminkin maininnut, että hohdepuuterin laitto on varmaan lempikohtani meikkaamisessa. Rakastan sen tuomaa hehkua kasvoille ja meikki tuntuu oudolta ilman sitä. Tuntuu kuitenkin, että moni on vielä vähän hukassa sen kanssa eikä tiedä mihin laittaa joten ajattelin tehdä pienen jutun highlightin käyttämisestä. Nämä on kaikki tietenkin mun omia mielipiteitäni ja on täysin yksilöllistä miten haluaa käyttää itse ja miten itselleen sopii hohdepuuterit.

Käyn tässä läpi ainoastaan hohdepuuterin laiton enkä voidemaisen hohteen. Sitä laitetaan toki samoihin kohtiin, mutta tärkeintä nestemäisen hohdetuotteen käytössä on muistaa ettei koskaan laita sitä puuterituotteen päälle. 

Korostuspuutereiden postaus on vasta tulossa, mutta tähän meikkiin käytin yhtä pitkäaikaisista lemppareista eli theBalmin Mary-Lou Manizeria. Lempisutini tähän hommaan on Real Techniquesin Fan Brush ja Morphen M501. Molemmat aivan loistavia! Tykkään aina lopuksi tuotteen laitettuani taputella sen kohdan meikkisienellä, ei ole todellakaan pakollista mutta omasta mielestäni silloin tuote ns sulautuu paremmin omaan ihoon ja näyttää luonnollisemmalta.

Ideana highlighterin laitossa on laittaa sitä kohtiin joihin valo yleensä osuisi, eli korkeisiin kohtiin. Tykkään itse sutia tuotetta aika laajalti kasvoilleni, myöskin korostamaan joitain kohtia vaikka niihin ei luonnollinen valo osuisikaan. Sudin tuotetta siis paljon poskien ylle, hieman nenän päähän ja varteen, leuan kohoavaan kohtaan, amorinkaareen korostamaan huulia, hieman otsan keskelle ja joskus hieman ohimoille.

Kuten aiemmin sanoin, tämä on vaan oma tapani laittaa ja monen mielestä tässä voi olla aivan liikaa korostustuotetta kasvoilla. Kannattaa myös huomioida, että mulla itselläni on kuiva iho joten lähes kaikki 'hehku' tulee tuotteista eikä luonnostaan :-) Rasvaiselle iholle en ehkä lähtisi sutimaan niin rankalla kädellä hehkupuuteria. 

EDIT: Unohdin mainita että tosiaan nuo viivat on tehty photarilla eli ei ole meikkiä. Just in case ettei kukaan ihmettele xD

Ylemmässä kuvassa tosiaan ilman hohdepuuteria ja alla sen jälkeen. 

Oliko tästä apua, jäikö jotain kysyttävää? Jossain vaiheessa on tosiaan tulossa makeup stash postaus hohdepuutereista, niin en halunnut laittaa niitä kaikkia tähän. Onko sulle hohdepuuteri tärkeä osa meikkiä vai aivan uusi juttu?

- Kiira

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.