Himoitsemani tuotteet juuri nyt

Kiira K.

En ole pitkään aikaan listannut tuotteita mitkä tällä hetkellä on haaveilu-listalla. Tällä hetkellä listalla on monta juttua ja maanantaina Cyber Monday, joten ehkäpä osan näistä voi löytää aleista. Kannattaa vilkuilla linkkailemania sivuja huomenna jos tuote sattuisi löytymään edullisella hinnalla! Muista jättää kommentteihin mitkä ovat omat himotuksesi juuri nyt ja löytyykö listaltasi samoja tuotteita kuin omaltani.

Anastasia Beverly Hillsin Prism paletti on kausituote, joten paletti lähtee myynnistä joulun jälkeen. ABH:n Modern Reneissance on ihan lempparini ja tämän paletin sävyt iskivät heti omaan silmään. Niin kaunis pakkaus kuin sisältökin! Palettia myydään juuri auenneessa Kicksin verkkokaupassa(*) hintaan  57,40€. 

Mac Cosmeticsin joulukokoelma ei ole vielä tietääkseni tullut Suomeen myyntiin, mutta veikkailisin sen tulevan ihan lähiaikoina. Mac nyt vaan osaa tehdä kauneimpia pakkauksia tuotteille ja tämän vuoden joulukokoelma ei ole poikkeus. Itse tuotteet eivät edes säväytä niin paljon kuin nuo pakkaukset! Mac Cosmeticsia myy Suomessa Stockmann(*) ja Kicks.

Jos seuraat suurimpia kauneustubettajia, on varmaan ollut vaikeaa missata hype näistä Ciaten Glitter Flip huulipunista. Noin kuukausi sitten näistä kohistiin jenkkitubettajien kesken ja nyt puna on tullut elevenin valikoimaan(*). Kyseessä on siis mattapintainen nestemäinen huulipuna, joka paljastaa huulet yhteen hieroessa ihanat glitterit. Niin mieletön keksintö! Pakko ehkä tilata sävy Hollywood joulupunaksi. Huulipunalla on hintaa 19,70€

 

Cover FX on itselleni tuttu merkki muiden postauksista ja videoilta, mutta en ole itseasiassa testannut yhtäkään merkin tuotetta itse. Nämä Cover FX:n Custom Enchancer tipat ovat superhypetettyjä korostustippoja ja jos hinta ei olisi korkea olisin testannut tuotetta jo aikaa sitten. Yhdellä putelilla on hintaa 45,10€, mutta tuote toisaalta kestää kuulemani mukaan käytössä ikuisuuden. Haaveilen itse ihanasta säihkyvästä sävystä Celestial. Cover FX merkkiä myy muun muuassa eleven.fi(*).

Huda Beauty on toinen merkki josta olen kuullut paljon, mutten vielä testannut itse merkin tuotteita. Luomivärit ja nestemäiset huulipunat ovat olleet Hudan suosituimmat tuotteet, ja nyt merkki on laajentunut meikkivoiteella. Huda Beautyn #FauxFilter lupaa sopivansa jokaiselle ihotyypille ja olevan peittävyydeltään täysinpeittävä. Arvostelujen perusteella odotan tältä meikkivoiteelta todella paljon! Putelilla on hintaa 36€ ja HudaBeautya saa tilattua Suomeen Cultbeautysta.

Viimeisenä muttei todellakaan vähäisimpänä, kuten kuvastakin huomaa. Brittimerkki Jolien paletti Bomb Dot Com on pakko saada! Niin ihanan överipaletti, näiden lisäksi ei paljoa muita glittereitä tarvitse. Paletissa on 24 säihkyvää glittersävyä ja hintaa vaivaiset 30€. Jolie toimittaa omilta sivuiltaan Suomeen. 

- Kiira

* affliate-linkkejä

kuvat lainattu merkkien omilta sivuilta

Kommentit

Kosmetiikan Suurkuluttaja (Ei varmistettu) https://kosmetiikansuurkuluttaja.blogspot.fi/

Sokos myy myös MAC:n tuotteita onneksi :) Paisti Sokoksen valikoimassa on ollut vain muutamia erikoissarjojen tuotteita. Toivottavasti Sokos ja Kicks alkaa myös myymään erikoissarjojen tuotteita samalla tavalla kun Stockmann on niitä myynyt.

kiiraV
Kiira K.

Niin joo totta, Sokokseltakin löytyy Macia! Toivotaan Macin valikoiman laajentuvan kaikkialla yhtä suureksi. :-)

Kommentoi