Hutituotteet

Kiira K.

Moikka tyypit! Tuli otettua pieni spontaani kahdeksan päivän postaushiljasuus ja vaan nautittua kesästä. Nääkin kuvat otin päiviä sitten ja vasta nyt sain aikaiseksi alkaa kirjoittamaan :-D Jokatapauksessa, tällä kertaa tulossa vähän erilaista postausta tuotteista joita en suosittelisi. Nämä tuotteet on syystä tai toisesta itselleni sopimattomia, se ei tietenkään tarkoita että tuotteet olisi huonoja vaan joku näistä saattaa olla vaikka toisen luottotuote. 

Lily Lolo Translucent Silk Powder - Tästä oon maininnut aiemminkin, mulle Lily Lolon tuotteet on aika tuntemattomat ja tilasin keväällä tämän puuterin ja yhden poskipunan. Kumpikin oli hirveä pettymys! Odotin merkiltä paljon ja molemmissa tuotteissa on outo haju eikä tämä puuteri vain tunnu tekevän yhtään mitään. Olen kokeillut kiinnittää meikin tällä, ei ole auttanut siinä. Kokeilin bakingiä, ei tehnyt mitään. Hintavalta puuterilta odotin enemmän.

Max Factor Pan Stik - Myös tästä tuotteesta oon moneen kertaan puhunut ja sinänsä tuntuu typerältä dissata tätä kun en ole itse tuotetta montaa kertaa kokeillut. En vaan valitettavasti kestä tämän hajua ja sen takia on jäänyt kokonaan käyttämättä. 

Urban Decay Naked Illuminated Shimmering Powder - Urban Decaylta oon harvoin kokenut pettymyksiä, mutta tätä hohdepuuteria en voi suositella ainakaan tässä sävyssä. Ostin tämän pääasiassa mielettömän kauniin pakkauksen takia ja ajattelin tuotteen olevan varmasti hyvä. Puuteri on kuitenkin niin tumma etten voi käyttää sitä ellen ensin vietä parin viikon rantalomaa. Tuotteessa on paljon isoja glittereitä ja puuteri on koostumukseltaan mielettömän kuiva. 

Morphe M436 Stippling brush - Rakastan Morphen suteja ja meikkejä, mutta toivon etten olisi käyttänyt tähän sutiin rahojani vaikka edullinen olikin. En ole muutenkaan stippling sutien suuri käyttäjä ja Morphen suti on niin pieni etten tiedä mihin sitä käyttäisin. Koitin testata varjostuksiin, peiteaineeseen mutta mikään ei toimi.

Puuteripaperi - En ole varma tän puuteripaperin merkistä, vaikka se varmasti tuossa vihkossa lukee. Muistan vaan ostaneeni vihkosen joskus stokkalta ja jatkossa kyllä ostan mieluummin Essencen euron paketin kuin tuon. Pakkaus on mielettömän typerästi tehty, tuosta joutuu aina repimään paperia vähän niinkuin vihkosta eikä ne meinaa irrota vaan repeää. Tuote itsessään on ihan ok, mutta typerä paketti varmisti etten osta uudestaan.

Wet n Wild H2O vedenkestävä eyeliner - Muistan joskus teininä käyttäneeni Wet n Wildin eyelineria ja se oli silloin ihan loistava, niin ostin sen niissä muisteloissa mutta tällä kertaa vedenkestävänä versiona. Ensinnäkin tässä vedenkestävässä versiossa on paksu, tökerö applikaattori kun taas vesiliukoisessa on täydellinen ohut. Tuote on sinänsä vedenkestävä mutta sillä kestää kuivua ja siinä ajassa eyelinerit leviävät silmäluomille. 

Rimmel Wonderfull vedenkestävä ripsiväri - Kokeilin ensimmäistä kertaa Rimmeliltä ripsiväriä ja en tiedä tuleeko uutta kokeilua, koska tästä jäi vaan pettymys päällimmäiseksi. Olin lukenut joitain hyviä arvostelujakin tästä, mutta omille ripsilleni tämä ei tee mitään. Ei pituutta, tuuheutta tai kaarevuutta vaan ainoastaan väri. Harjakin on tökerö ja sillä meinaa tökätä silmään.

Maybelline LastingDrama Black Shock geeli eyeliner - Maybellinen geelilineri on yksi parhaista ja olin innoissani kun kuulin aikoinaan tuotteen tulevan putkilossa nykyään. Itse tuote tuntuu olevan sitä samaa vanhaa luotettavaa Maybellinea, mutta applikaattori on mielettömän tökerö. Kuminen pää ei mene siististi iholla vaan sotkee luomen. Jatkossa pysyn varmasti purkkiversiossa.

NYX Soft Matte Lip Cream sävyssä Transylvania - Rakastan NYXin Soft Matteja  ja se on varmasti tullut ennenkin selväksi. Lähes kaikki sävyt iskevät ja ovat tasaisia laadultaan, mutta jostain syystä Transylvania on poikkeus. Sävy on täydellinen mutta tuote levittyy epätasaisesti ja on jopa läpikuultavaa eikä sitä voi laittaa useita kerroksia pigmentin saamiseksi. 

Löytyykö muilta samoja pettymyksiä tai mihin sinä olet pettynyt? Tykkään hirveästi kuulla huonojakin tuote-arvosteluja, se on mielettömän kiinnostavaa! 

- Kiira

Kommentit

Linda / Lipstick Love (Ei varmistettu) http://lipstickklove.blogspot.fi/

Mä tykkään myös lukea näitä postauksia tuotepettymyksistä ja oon sellaisia itsekin joskus kirjoitellut :) Mun on tehnyt mieli hankkia toi UD:n hohdepuuteri, mutta oon lukenut siitä niin paljon negatiivisia arvosteluja, että parempi varmaan jättää ostamatt! Mä oon itse pettynyt pahasti vain yhteen UD:n tuotteeseen - siihen geelirajaukseen, joka oli niin kovaa ettei sitä oikeasti meinannut saada siveltimellä siitä purkista pois, saati sitten tehtyä kauniita rajauksia silmiin :D

kiiraV
Kiira K.

Mahtavaa että tää kiinnostaa, pitää siis tehdä jatkossakin! :-) Joo suosittelen kyllä että säästät rahat tosta UD:n hohdepuuterista, sen sijaan suosittelen muun muuassa theBalmia, Sleekiä ja Beccaa. Multa on jäänyt toi geelirajaus testaamatta ja taitaapa jäädä jatkossakin :-D 

Maija / Kivipuuteri-kosmetikkablogi (Ei varmistettu) http://kivipuuteri.blogspot.fi/

Nuo puuteripaperit ovat myös aivan liian pieniä, joten niitä menee monta kerralla :)

kiiraV
Kiira K.

Joo sekin on totta! Kaiken kaikkiaan vaan huono tuote :-(

Kommentoi