Iho

Hyvinvoinnin tavaratalo tilaus

Kiira K.

Tein aivan kesäkuun lopussa tilauksen Hyvinvoinnin Tavarataloon, tähän asti itselleni melko tuntemattomaan verkkokauppaan. Alunperin lähdin hakemaan ruusunmarjaöljyä mihin törmäsin youtubessa ja halusin testata. Loppujen lopuksi päädyinkin tilaamaan muutaman muunkin tuotteen ja oon ollut kaikkiin mielettömän tyytyväinen. Muutenkin Hyvinvoinnin Tavaratalosta jäi hyvä fiilis, tilaus tuli nopeasti ja tilauksen tehtyäni siitä tuli hyvin päivityksiä sähköpostiin missä vaiheessa tulossa tilaus on. 

Ennenkuin menen tuotteisiin niin mainittakoon, että oma ihoni on tosiaan atooppinen sekaiho. Alkukesästä ihooni jostain syystä ilmestyi pari finniäkin, vaikka niitä ei yleensä koskaan tule. Hoidin niitä näillä ja iho alkaa vihdoinkin olla oma itsensä! 

Puhdas+ Beauty Oil Ruusunmarjaöljy 7,90€ (normaalisti 19,80€)

Etsin tosiaan ruusunmarjaöljyä youtube-suositusten takia ja törmäsin kotimaiseen Puhdas+ merkkiin. Hyvinvoinnin Tavaratalon sivuilla tämän lupaillaan sopivan erityisesti herkkäihoisille kosteuttavan ja pehmeyttävän vaikutuksen ansiosta. Olen käyttänyt tätä nyt noin viikon verran ja tykkään mielettömästi! Pullossa on pumppu joten öljyä on helppo säännöstellä. Laitan tätä joka ilta pari pumpullista kasvoihin ja iho tuntuu vielä aamullakin ihanan sileältä. En ole vielä kokeillut tätä meikin alle, täytyy testata. 30 millilitran pullo vaikuttaa riittoisalta koska öljyä ei tosiaan paljon tarvitse kerralla. 

Aloe Konjac Sponge 9,80€

Ostin kesäkuun alussa ensimmäisen Konjac Spongeni, Ecotoolsin version. Tykkäsin siitä, mutta halusin testata tätä aitoa ja oikeaa. Muutaman päivän kokemuksella voin suositella kovasti! Konjac sienistä on ollut paljon eri mielipiteitä, itse nään kyllä eron tätä käyttäessä. Meikit tuntuvat lähtevän paremmin ja iho tuntuu puhtaammalta ja pehmeämmältä. 

Cattier Paris Savikuorinta 10,80€

Cattier on itelleni aika tuntematon merkki ja pääsi ensimmäistä kertaa testiin. Tämä savikuorinta pääsi heti lempikuorintojeni kärkeen! Savessa olevat pienet kuorintahelmet ovat juuri sopivan kokoisia ja niitä on paljon. Iho tuntuu mielettömän pehmeältä kuorinnan jälkeen! 

Naturado Vihreä Savijauhe 7,80€

Jokainen ostoksistani oli loistava, mutta tämän naamion on varmaan pakko olla kaikista paras. Tehokkain naamio mitä olen koskaan kokeillut, ja olen testannut muidenkin merkkien savijauhenaamioita! Purkki on halpa mutta iso (300g) joten riittää pitkäksi aikaa. Savijauhe miksataan veteen 1:1 suhteella, annetaan tekeytyä 5min ja laitetaan kasvoille kymmenestä minuutista tuntiin. Tämä savijauhe todella imee ihosta kaiken ällöttävän pois ja sen tuntee, en ole koskaan tuntenut yhtä kiristävää naamiota, tuntuu kuin joku vetäisi ihoa sisään. Kokeilin naamiota pari eri vaikutusajalla ja totesin että tunti on omalle herkemmälle iholleni liikaa, iho oli aika pinkkinä sen jälkeen. Naamion ainut huono puoli on mielestäni sen poispesu, koska tuote ei tunnu lähtevän kunnolla ja joissain kohdissa saa turvautua ottamaan kynnen päällä tuotetta pois. Naamio todella imee kaiken ulos, pesun jälkeen nenästä tuntui kadonneen hirveästi mustapäitä ja osa miliumeistani oli noussut esiin niin että sain ne tyhjennettyä.

Olin niin tyytyväinen tuotteisiin että laitoin sähköpostia Hyvinvoinnin Tavarataloon, kerroin blogistani ja kysäisin jos heillä olisi kiinnostusta antaa blogini lukijoille alekoodia verkkokauppaansa ja sain myöntävän vastauksen.

Hyvinvoinnin Tavaratalon koko valikoimasta saa -10% heinäkuun loppuun asti koodilla DE072016. Verkkokauppaan tästä

- Kiira

P.S. Kyseessä ei ole maksettu mainos vaan ainoastaan tyytyväisen asiakkaan mielipiteitä :-)

Kommentoi