Iho

Ihonhoitorutiini update

Kiira K.

Postaus sisältää mainoslinkkejä

Kirjoitin aiemman ihonhoitorutiini-postauksen kevään alussa, jos kiinnostaa lukea aiemmat tuotteet ja ihotyypistäni niin käy lukemassa tästä. Sanoin sillon että niistä tuotteista en hevillä luovu, mutta täytyy ottaa vähän sanoja takaisin koska osa käytetyistä tuotteista on lähtenyt ja monta tullut tilalle. Tällä hetkellä rutiineissa on läsnä enemmän purnukoita kuin varmaan koskaan ennen, mutta ihoni on myös parhaassa kunnossa pitkään aikaan. 

PUHDISTUS

Aamuisin putsaan kasvoni Garnierin Micellar vedellä joka on tarkoitettu kuivalle ja herkälle iholle. Tykkään tästä ehkä hitusen enemmän kun aiemmin näkyneestä normaalissa versiosta. 

Iltaisin poistan silmämeikit vuosien luottotuoteella Maybellinen 2in1 vedenkestävän silmämeikin poistoaineella. Tämän jälkeen käyn kasvot läpi Aloe Konjac sienellä* johon laitan pienen määrän Philosophyn Puritya, kyseistä tuotesta kehuinkin jo paljon edellisessä ihonhoitopostauksessa ja yhä olen samoilla linjoilla. Kyseinen 240ml pullo on muuten yhä käytössä, lähes puolen vuoden päivittäisen käytön jälkeen! Käyn konjac-sienellä ihon kahteen kertaan läpi, ensin puhdistusaineen kanssa ja sitten puhdistan sen ja käyn uudestaan. Viimeisenä kasvovesi, tarvittaessa käytän t-alueelle ja leukaan tujua Neutrogenan Blackhead Eliminating kasvovettä ja muulloin Lumenen Refreshingiä.

TEHOHOITO

Kirjoitin jo aiemmin uudesta lempikuorintavoiteestani, Cattier Parisin savikuorinnasta*. Aineen kuorintahelmet ovat pieniä ja iho tuntuu pehmeältä kuin vauvan pylly tämän jälkeen. Käytän tätä joko kosteiden kasvojen kuorintaan tai jos haluan erityisen tehokkaan kuorinnan käytän ainetta kuivalle iholle.

Naamioissa olen käyttänyt paljon kertakäyttönaamioitakin, mutta yllä näkyvät kaksi ovat olleet myös tehokkaassa käytössä. Naturadon vihreästä savijauheesta* pidin ylistyspuheen aiemmassa postauksessa: "Tämä savijauhe todella imee ihosta kaiken ällöttävän pois ja sen tuntee, en ole koskaan tuntenut yhtä kiristävää naamiota, tuntuu kuin joku vetäisi ihoa sisään. Kokeilin naamiota pari eri vaikutusajalla ja totesin että tunti on omalle herkemmälle iholleni liikaa, iho oli aika pinkkinä sen jälkeen. Naamion ainut huono puoli on mielestäni sen poispesu, koska tuote ei tunnu lähtevän kunnolla ja joissain kohdissa saa turvautua ottamaan kynnen päällä tuotetta pois. Naamio todella imee kaiken ulos, pesun jälkeen nenästä tuntui kadonneen hirveästi mustapäitä ja osa miliumeistani oli noussut esiin niin että sain ne tyhjennettyä." Allekirjoitan yhä joka sanan, oon huomannut mieletöntä kehitystä ihossa tämän naamion takia.

Toinen ahkerassa käytössä ollut naamio on Formula 10.0.6 Kirkastava kuorittava naamio, tykkään iholle kuivuvista ja pois 'revittävistä' maskeista ja jonkun verran olen huomannut ihon kirkastuneen naamion jälkeen.

KOSTEUTUS

Aamuisin laitan puhdistuksen jälkeen hieman Lorealin silmänympärysvoidetta ja päivävoidetta. Molemmistä tuotteista voi lukea aiemmasta ihonhoitorutiinipostaukseesta täältä. En yleensä ehdi antaa kosteusvoiteen kuivua kauan ennen meikkaamista joten en tykkää laittaa aamuisin seerumeita tai öljyjä.

Iltaisin aloitan Lorealin Skin Perfection seerumilla ja saman merkin silmänympärysvoiteella. Jos iho kaipaa paljon kosteutusta laitan vielä Garnierin Moisture Recover yövoidetta ennen öljyä, Garnierin rasva on ollut hetken käytössä ja taidan ensi kerralla palata aiemmin näkyneeseen Lumenen yövoiteeseen. Seerumin ja rasvojen päälle vielä taputtelen pari pumppausta Puhdas+ ruusunmarja öljyä*, tuotetta ei tarvitse paljoa levittää mutta se tuo silti mielettömän kosteutetun tunteen kasvoille ja iho on vielä aamullakin pehmeä. Olen nyt kokeillut myös noin viikon Ekovistan Risiiniöljyä* (näyttää olevan loppu, mutta valikoimassa on paljon muita risiiniöljyjä) ripsien ja kulmakarvojen kasvatukseen, levitän öljyä vanupuikolla ripsiin ja kulmiin muiden rasvojen lopuksi. Eroa on jo näkynyt mutta palaan tähän myöhemmin kun ehdin ensin käyttää pidemmän aikaa.

Kuten sanoin niin mun iho on tällä hetkellä parhaassa kunnossa mitä pitkään aikaan. Se ei ole yhä täydellinen mutta mustapäät on vähentyneet, tekstuuria hävinnyt, ihon väri tasoittunut ja koko iho pehmentynyt. En tiedä johtuuko se jostain tietystä tuotteesta vai monesta eri tuotteesta, ehkäpä olen löytänyt vihdoin itselleni täydellisen setin. Sinänsä ei kukaan tarvitse näin isoa läjää ihonhoitotuotteita, mutta tykkään läträtä tuotteilla varsinkin kun alkaa huomata vaikutusta. 

Kiinnostaako siellä ihonhoito vai onko se pakollinen paha, hoituuko kasvojen pesu käsisaippualla? Jos on tuotesuosituksia vaikkapa loistavasta seerumista niin otan mieluusti vastaan, Lorealin seerumi alkaa vedellä viimeisiään ja harkitsen uuden testausta.

- Kiira

*mainoslinkki

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.