Joulukalenterien ensimmäinen viikko

Kiira K.

Kirjoitin aiemmin ostamistani kahdesta kosmetiikkakalenterista ja sain kommenttia, että kiinnostaisi nähdä niiden sisältöä availun myötä. Tähän mennessä oon avannut Essencen kalenteria seitsemän päivän ajan ja Tanya Burr Cosmeticsin kalenteria joka toinen päivä, eli nyt neljä luukkua. Täytyy myöntää että tähän mennessä Essence on peitonnut Tanya Burrin, mutta saa nähdä tuleeko mielipide vielä muuttumaan. 

Essencen kalenterin kuvasta unohtui yhdestä luukusta tullut huulirasva, joka vaikuttaa muuten hyvältä mutta on sävyltään aika vaalean pinkki. Eyelinereita on tullut kaksi erilaista, musta nestemäinen ja valkoinen kajaali. Lisäksi luukuista on tullut puuteri, kynsilakka, suti ja ponnarit.

Oon ollut sisältöön todella tyytyväinen, ainut mikä on vaikuttanut vaan täytteen takia laitetulta on ponnarit. En pistänyt poskipunasutia vielä testiin sillä se tuli vasta eilen kalenterista, mutta oon innoissani kokeilemassa ensi kertaa merkin sutia. Vilkaistessani netistä kalenterin sisältöä ennen ostoa muistan nähneeni kuvissa jonkun verran turhakkeita, mutta toivon mukaan laatu tulee pysymään yhtä hyvänä kuin on nyt ollut. 

Tanya Burrin kalenterista on tähän mennessä ollut ristiriitaiset fiilikset. Ensimmäisen päivän luukusta ilmestyi huulikiilto mistä innostuin vaikken kiiltoja oikein käytäkään. Tokasta ja kolmannesta tuli turhaa täytettä eli kynsiviila ja peili, eilisestä taas irtoglitteriä mistä tykkäsin. Kalenterin takana lukee sisällössä olevan ainakin kolme kynsilakkaa, pari mattapunaa ja muuta kivaa, eli toivottavasti kunnon tuotteita tulee olemaan enemmän kuin turhaa täytettä. 

Onko siellä oltu tyytyväisiä kalentereiden ekan viikon sisältöön? Oon kateellisena kuolannut muiden kuvia Look Fantasticin kalenterin sisällöstä, näyttää mahtavalta! 

- Kiira

Kommentit

Ipats (Ei varmistettu)

Moikka!
Nää kysymykset ei nyt suoranaisesti liity tähän kalenteripostaukseen, mutta se tuskin haittaa! Mä oisin kysynyt, että onko sulla mitään suositusta highlightereista? Käytätkö puuteria tai sulla on varmasti ollut monenlaisia testissä ni mistä niistä oot tykännyt? Tulisko mieleen jotain missä ne hippuset ois oikein pieniä?
Ja sit toinen kysymys! Nyt talvella kun huulet kuivuu ihan kauheesti niin ootko käyttänyt mitään hyvää tuotetta huulten kuorimiseen?

kiiraV
Kiira K.

Moi, ei tietenkään haittaa, aina saa kysyä! :-) 

Highlightereita mulla on useita lemppareita, tykkään enemmän puutereista ja harvemmin käytän voidemaisia. Oon elokuussa kirjoitellut highlightereistani (http://www.lily.fi/blogit/domino-effect/makeup-stash-highlighterit), noista suosittelisin varmaan We Care Iconin puuteria sulle koska siinä on todella pieniä hippuset ja sen hintakin on tosi edullinen, joten sillä voi hyvin alottaa kokeilemisen jos ei ole aiemmin highlightereita käyttänyt. Noi kaikki kolme lemppareikseni listaamaani tossa postauksessa on totta kai myös loistavia! Sleek voisi toimia loistavasti jos oot epävarma minkä sävyisen highlighterin haluat.

Yksi uusi lemppari mitä tossa postauksessa ei ollut on MACin Mineralize Skinfinish sävyssä Soft & Gentle, se on hintavampi mutta supersuosittu syystäkin. Siinä on myös todella pieniä hippusia, että ei tarvi pelätä että naama olis glitterklönttien peitossa. 

Huultenkuorintaan mulla ei ole mitään luottotuotetta, välillä käytän jopa kasvojen kuorinta-ainetta siihen. :-D Lushin huulikuorinta-aineita oon joskus testannut ja ne on ihania! Kotonakin saa hyvän huultenkuorinnan tehtyä miksaamalla sokeriin öljyä. 

Toivottavasti näistä oli apua, kerro jos jäi jotain kysyttävää! :-)

Kommentoi