Joulukalenterien luukut 8-17

Kiira K.

Edellisestä postauksesta on vierähtänytkin hetki ja kalenteripostauksia tulikin pari peräkkäin. Blogin joulukuu on ollut mielettömän hiljainen, mikä harmittaa todella paljon. Oon ollut sairaana jo lähemmäs kuukauden ja se on vienyt musta kaikki mehut, joten blogi ei ole ollut ekana mielessä. Nyt kuukauden viimeisiin viikkoihin mulla on onneksi paljon postauksia mielessä ja aion niitä aina voimien riittäessä ajastaa, jotta saisin edes vähän herätettyä blogia henkiin. Kannattaa muuten tulla vilkaisemaan uusi postaus tiistaina, sillä silloin on luvassa jotain kivaa lukijoille! :-)

Essencen kalenterista on tullut aika paljon täytesälää, mutta ne on olleet itse asiassa ihan jees. Pakettikortit meni heti käyttöön, kynsitarrat saattaa päästä joulukynsiin testiin, ranskalaisen manikyyrin avustajat ja kynsiviilat voi päätyä pikkulahjana jollekin muulle. 

Naurahdin yhtenä päivänä luukun avatessani ja siellä ollessa nuo luomiväriapplikaattorit, mutta keksin että noitahan voisi käyttää kynsilakkakokeilussa. Katsotaan mitä keksin... Yhdestä luukusta paljastui ripsari, joka on kiva vaikken itse vesiliukoisia käytäkään. Essencen kynsilakat on loistavia, ihmettelin vähän keväisiä sävyjä joulupakkauksessa mutta lakat pääsee kyllä varmasti käyttöön. Swatchasin lakat ja mintunvärinen on pigmenttinen ja peittävä, pinkkiä taas saa laittaa varmaan kolme kerrosta saadakseen täyden peittävyyden. Essencen kiiltoa antava kirsikkahuulirasva pitää laittaa kokeiluun, sillä se lupaa olla tahmaamatta huulia! 

Tanya Burrista ei tullut tällä kertaa ollenkaan turhaa täytettä, vaan kaikki tuotteet oli positiivisia yllätyksiä. Tajusin että kuvista unohtui huulikiilto kokonaan! Kyseessä oli samanlainen kuin aiemmassa postauksessa näkynyt, mutta vielä punaisemmassa sävyssä.

Oon aiemminkin maininnut etten niin välitä huulikiilloista, joten innostuin kun yhdestä luukusta ilmestyi punainen nestemäinen mattapuna. Ensitestauksella vaikuttaa todella pigmenttiseltä ja hyvältä, laitan vielä kunnon testiin lähipäivinä. Aiemmassa postauksessa näkyi ruskea irtoglitteri, tällä kertaa tuli valkoinen. Haluan hirveästi testata näitä, mutta glitteriliima puuttuu vielä! Osaatteko muuten vinkata mitään hyvää, oon kuullut joidenkin käyttävän jopa ihan ripsiliimaa? Glitterteema on jatkunut läpi kalenterin ja hopea glitterliima löytyi yhdestä luukusta, en malta odottaa että pääsen kokeilemaan.

Viimeisenä, ihanan näköinen kultainen glitterlakka. Innostuin kun näin lakan koska oon kuullut hyvää Tanya Burrin kynsilakoista ja halusin heti testata. Lakkasin lakalla punaisen lakan päälle ja huomasin heti tuotteen ihan hirveän hajun. Muistuttaa vähän esimerkiksi Tigerin kynsilakkojen hajua, mutta vielä pahempi. Poikaystävä kysyi myöhemmin miksi mä haisen sinapille, en ite yhdistäisi hajua sinappiin mutta siltä se kuulemma haisi. En tiedä pitäisikö laittaa kyselyä lakasta johonkin, kuuluuko sen haista ihan hirveälle, onko kellään kokemusta merkin kynsilakoista?

- Kiira

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.