Joululahjaideat kosmetiikkafanille

Kiira K.

Postaus sisältää affliate-linkkejä

Viimeiset joululahjatilaukset kannattaa hoitaa tällä viikolla, jotta paketti ehtii varmasti jouluksi perille. Keräsin omat lempparilahjaideat yhteen avuksi niille, ketkä pohtivat yhä mitä ostaisivat ja tietävät lahjansaajan tykkäävän kosmetiikasta. Voisin vannoa, että näistä tuotteista minkä vaan paketista löytäessä lahjansaaja ei tule pettymään! 

1. Smashboxin lahjapaketti (26€) sopii lähes jokaiselle meikin pohjustukseen. Paketista löytyy kaksi supersuosittua pohjustusvoidetta ja ihana kosteuttava pohjustusvesi. Mahtava tilaisuus myös itse päästä testaamaan kolmikkoa minikoossa!

2. Takuuvarmasti onnistunut lahjapaketti BeautyBlenderiltä! Meikkisieniä ei voi koskaan olla liikaa, ja tästä paketista (64,40€) löytyy neljä eri väristä sientä hienon pidikkeen kera. 

3. Meikkisudit ovat yhtä varma lahja meikkaajalle ja Real Techniquesin upea setti on nyt alennuksessa pretty.fissä (49€). Paketista löytyy kolme sutia ja ihana säilytyspussi.

4. Jos haluat panostaa isommin lahjapakettiin, käy nappaamassa Kicksistä Lancômen upea lahjapaketti (99€). Setistä löytyy kaikkia merkin suosittuja tuotteita, loistava mahdollisuus päästä testaamaan hypetettyjä tuotteita.

5. Luomivärit ovat haastava lahja jos ei tiedä lahjan saajan mausta varmuudella. Voisin kuitenkin vannoa, että Urban Decayn Ultimate Basics paletti (55,60€) sopii jokaiselle. 

6. LH Cosmeticsin Infinity (42€) on loistava monikäyttöinen paletti, joka sopii jokaisen kokoelmaan. Palettia voi käyttää muun muuassa niin varjostuksissa, poskipunana tai luomivärinä. 

7. Ihonhoidon antaminen lahjaksi on haastavaa, jos saajan ihotyypistä ei ole tietoa. Pixin Best of Bright (29,70€) sisältää kolme hypetettyä hehkua tuovaa tuotetta ja sopii lähes jokaiselle ihotyypille.

8. L'Oréalin savikasvonaamiot ovat omia lemppareitani ja eleveniltä löytyy mahtava setti missä on koko trio (24,40€)

9.  Hypetetyn Glamglown tuotteet ovat ihania, mutta hintavia. Kukaan ei varmasti harmistuisi jos paketista paljastuisi Glamglown Sexy Skincare Set (44,90€), minkä avulla pääsee testaamaan merkin tuotteita laajemmin. 

10. Jos tiedät lahjansaajalla olevan kuiva iho, on Biothermin kosteuttava joulusetti (37,20€) mahtava valinta. Ihana hemmottelusetti kosteuttamaan talven kuivattamaa ihoa! 

11. Viimeisenä muttei tietenkään vähäisimpänä lahjavinkkinä on ihana L'Occitainen Shea lahjaboksi (44,50€). Tämä kosteuttava paketti sopii hyvin herkkäihoisillekin. 

Jos pohdit yhä mistä lahjansaaja tykkäisi, loistava idea lahjaksi on myös BetteBox. Mikä onkaan parempaa kuin saada lahjapaketti joka kuukausi? BetteBoxin saa kolmeksi kuukaudeksi hintaan 56,70€ ja sen voi tilata täältä.

- Kiira

Kommentit

Sophiejasm (Ei varmistettu)

Vautsi, toi BetteBox on aika makee! En ollu ikinä kuullukkaa!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.