Kauneushaaste

Kiira K.

Kevään aikana blogeissa on pyörinyt paljon erilaisia kauneushaasteita, ja koska rakastan tälläisiin vastaamista oli pakko tehdä itsekin. Ilman turhaa höpöttelyä mennään suoraan haasteeseen...

1. Varhaisin meikkimuistosi? Muistan kun pienenä mun isosiskot halusivat aina meikata mua, ja siitä löytyy kuvia muun muuassa miten mut on stailattu ja meikattu Spaissareiden Emmaksi. Päiväkodista muistan hyvin miten kerran silloinen paras kaverini varasti siskoltaan huulikiillon ja me laitettiin sitä luokkakuvaan.

2. Mitä meikkejä löytyy käsilaukusta? Multa löytyy aina kivipuuteri ja ripsiliima kaiken varalta. Huulituotteita kertyy myös laukkuun, kun joka kerta ne unohtuvat sinne ja lopulta sinne on kiertynyt kymmenen punaa.

3. Lempituoksusi? Mulla on muutamia, mutta pisimpään lempparina on ollut Vera Wangin Princess. Oon käyttänyt sitä varmaan kuusi vuotta jo. Toinen lemppari on Thierry Muglerin Alien.

4. Henkilökohtainen kauneusvinkkisi? Vedenjuonti on hirveän tärkeä ihon kannalta, ja sen lisäksi ihonhoito. Meikki näyttää paljon paremmalta jos sen alla on hyvin hoidettu iho. 

5. Uusin kosmetiikkalöytösi? Ostin Cliniquen eyelinerin ja muutaman kerran jälkeen voin sanoa, että tykkään! Mulla on ollut vuosia käytössä vain ja ainoastaan Kat Von D:n Tattoo liner ja nyt kun sitä ei ollut laatikossa enää ja ei mahdollista ostaa uutta, niin oli pakko liikkua pois mukavuusalueelta.

6. Ikimuistoisin virheostoksesi? Näistä olen tehnyt muutamia postauksia, mutta päällimäisenä mielessä on Urban Decayn highlighter. 

7. Meikkivoiteella vai ilman? Meikkivoiteella, aina! Peittävyys voi vaihdella, mutta meikkivoide on must.

8. Eyeliner vai kajal? Eyeliner. Käytän sitä joka päivä enkä osaisi meikata ilman.

9. Tuote, jota ilman et tulisi toimeen? Meikkivoide, eyeliner, ripsari ja huulipuna. En osaa valita vaan yhtä! Ripset ja huulet mulla on niin vaaleat luonnostaan, että näytän oudolta ilman niitä. Ripsaria taas en koskaan käytä ilman rajauskynää. Niinä päivinä taas kun en muuten meikkaa, mutta haluan näyttää vähän paremmalta niin pistän vain meikkivoidetta.

10. Tuote, jota haluat koittaa? Niitä on niin paljon aina listalla! Tällä hetkellä kaksi highlightkittiä houkuttelisi, Anastasian ja Smashboxin uudet collabit tubettajien kanssa. Etsinnässä on myös uusia hyviä nestemäisiä huulipunia, seuraavaksi haluaisin testata Dose of Colorsin ja Gerard Cosmeticsin punia. 

- Kiira

Kommentoi