Kesäkuun lempparit

Kiira K.

Heinäkuu on ollut käynnissä jo hetken ja vihdoin ehdin kuvata kesäkuun lempituotteita. Rehellisesti täytyy kyllä myöntää, että vietin kesäkuussa varmasti enemmän päiviä meikittömänä kuin meikit naamassa. :-D Kuumilla keleillä vaan viimenen asia mistä haluun huolehtia on meikkien kunnosta. 

Milanin Conceal + Perfect meikkivoide on ollut paras kuumilla säillä, koska se on hien- ja vedenkestävä. Tämä meikkivoide on ehdottomasti paras levittää Beautyblenderillä tai muulla meikkisienellä. 

Macin Prep + Prime Fix+ on uusi lisäys meikkikokoelmaan, viimeksi mulla on ollut tätä vuosia sitten. Suihkeen tarkoitus ei ole niinkään toimia kiinnityssuihkeena vaan vähän kuin meikin viimeistelijänä. Jos satut laittaamaan vaikka puuteria liikaa ja suihkutat tätä meikin lopuksi, niin tämä ns sitoo sen kasvoihin. Jos haussa on oikein dewy-pohja niin suihkautan tätä primeria ennen ja ennen kiinnityssuihketta. Fix plussalle on monia monia muitakin käyttötapoja, voin kirjoitella niistä lisää jos kiinnostaa.

We Care Icon on mulle aika tuntematon merkki, ja ostin tämän We Care Iconin Heart Luminizer hohdepuuteri jo keväällä ja unohdin laatikkoon. Otin tän aikaa sitten käyttöön ja tämä on ihan mieletön! Hintaa oli alle kympin ja yksi lempi hohdepuutereistani.

Essencen Mosaic Blush löytyi kesäkuun alussa Tokmannista, en ollut nähnyt tätä aiemmin Essencen hyllyissä. Nousi heti merkin lempituotteekseni, hands down. Ihan mielettömän ihanan sävyinen ja mikä pigmentti! Käytän tätä aina miksaamalla kaikki sävyt yhteen, täydellinen kesäpuna.

En muista milloin ostin tän Macin huulirasvan, mutta tää on pyörinyt ikuisuudet eri laukkujen pohjalla ja sen takia pohjassa oleva lappukin on menttänyt tekstinsä enkä osaa sanoa mikä tän sävy on. Tämä on kuitenkin ihanan sävyinen ja tässä on SPF 15, eli loistava kesähuulille! 

En käytä meikinputsausliinoja kasvojen meikkien puhdistukseen yleensä, mutta tykkään ottaa nämä mukaan mökkeilessä. Garnierin Micellar Cleaning Wipesit on loistavat ja poistavat meikin nopeasti. Säilytän näitä meikkipöydässä, koska näillä on helpoin putsata vaikkapa swatchit kädestä.

TV-SARJA

Hävettää myöntää, mutta kesäkuun lempi tv-sarja on pakko olla Paratiisihotelli Ruotsi. Ihan hirveää roskaa ja aiheuttaa paljon myötähäpeää, mutta niiiin viihdyttävä! Täydellinen kesäsarja, can't help it.

Löytyykö sieltä samoja lempijuttuja? :-)

- Kiira

Kommentoi