Kesäkuun lempparit

Kiira K.

Mulla on ollut tää postaus tekeillä pitkään, mutta jäänyt sivummalle. Eihän vielä ole liian myöhäistä kesäkuun lemppareille? Mulla on ollut niin monta lempituotetta, että kirjoitan osasta ihan omat postauksensa. 

Tajusin juuri, että jokainen tästä kuvasta löytyvä tuote on ostettu Barcelonasta. Noh, onneksi lähes kaikkia saa Suomestakin!

Milanin kiinnityssuihkeet on molemmat loistavia ja edullisia, ainakin Make It Dewya löytyy pastelbeauty.fistä. Näistä kahdesta oma lempparini on kirkkaassa pullossa oleva Make It Last, jota onkin jo kulunut lyhyessä ajassa puoli pulloa. Pullojen suihke on mielettömän hienojakoista ja levittyy kasvoille kauniisti pilaamatta meikkiä. Make It Last pidentää itselläni meikin kestoa ja myös sitoo meikin yhteen kauniisti, Make it Dewy taas ei pidennä itselläni juuri meikin kestoa vaan tuo raikkaan hehkun kasvoille.

Maybellinen Age Rewind on tainnut vilahtaa täällä aiemmin, olin niin innoissani kun löysin tämän Barcelonasta hyllystä ja vielä enemmän innoissani kun kuulin tämän pari päivää sitten rantautuvan vihdoin Suomeen takaisin! Peitevoidetta tulee löytämään meikkihyllyistä kuulemma elokuun loppupuolella. En oikein keksi mihin muuhun peittariin voisin verrata tuotetta, mutta tuote on keskipeittävä sekä levittyy kauniisti ja luonnollisesti kasvoille.

Kiko Milanon Extra Sculpt ripsari lähti mukaan Kikon liikkeestä Barcasta, lähinnä kauneustubettaja Kahtleen Lightsin hehkutuksen takia. Nyt noin kuukauden käytön jälkeen Extra Sculpt on noussut yhdeksi lempiripsareistani! Tuote antaa näyttävät ripset ja kerrostuu loistavasti. Ainut miinus siitä, että päivän mittaan tuotetta saattaa hieman rapista poskille ja ripsaria poistaessa se tuntuu vähän ikävän karhealta.

Physicians Formula on ollut pitkään mielessä kokeiltavaksi, ja vihdoin oon saanut pari tuotetta käsiini testiin. Physicians Formulaa ei tietääkseni Suomesta saa, mutta itse löysin merkin ständin Virosta kosmetiikkakaupasta. Butter Bronzer on syystäkin hypetetty tuote, se on ihana! Aurinkopuuteri on matta, vaalein sävy on juuri sopiva ja tuote tuoksuu aivan kesälle. Shimmer Stripsissä lukee miten tuotetta voi käyttää korostukseen, luomivärinä ja monella muulla tavalla, mutta itse olen tähän asti käyttänyt sitä vain korostukseen. Jos siveltimeen ottaa vain vaaleinta sävyä saa todella kauniin jäisen korostuksen, itse tykkään sekoittaa valkoista, vaaleanpunaisia sävyjä ja vaaleita ruskeita juuri sopivan luonnolliseen korostukseen.

Essencen Pure Nude korostuspuuteri on myös jostain syystä tuote, mitä ei löydy Suomen Essence hyllyistä. Hypeä saanut korostuspuuteri on todella luonnollinen kasvoilla, siinä on kaunis kuulto olematta kuitenkaan epäluonnollisen metallinen. Itse tykkään vahvemmasta korostuksesta, niin laitan usein laajemmin kasvoille Pure Nudea ja pääkohtiin kiiltävämpää korostuspuuteria. 

Morphen M510 on ollut viime aikoina ihan ykkönen korostuspuuterin laitossa. Vanha lemppari 501 on saanut väistyä tämän tieltä, tällä saa tarkemmat korostukset ja häivytettyä ne kauniisti. Hintaa siveltimellä on alle kympin, joten suosittelen testaamaan. Morphea saa tilattua Suomeen muun muuassa Beautybaysta. 

Oon vasta lähiaikoina alkanut tutustua tarkemmin Jeffree Star Cosmeticsin tuotteisiin. Merkin pääjuttu on nestemäiset huulipunat, ja niitä löytyykin laatikosta jo pari. Luomiväripaleteista en ole ollut erityisen kiinnostunut, niiden hinta on about 50 euroa ja sävyt eivät ole näyttäneet pannuissa niin kutsuvilta että olisin satsannut paletin ostoon. Sain kuitenkin mahdollisuuden saada paletin erittäin halpaan hintaan, ja päätin napata sen itselleni. Olin ihan ällikällä lyöty kun swatchasin sävyjä kädelleni! Koostumus on mielettömän buttery (miten tän voi sanoa suomeksi...?) ja pigmenttinen. Vahvasta pigmentistä huolimatta sävyt häivyttyvät kauniisti, kuitenkaan katoamatta iholta. Paletissa on 8 mattasävyä ja 2 metallista, varsinkin matat ovat ihan mielettömiä. Pannut ovat myös niin valtavia, että en nää tämän kuluvan loppuun ihan nopeasti.

Ainoana miinuksena tähän asti olen huomannut sen, että paletin kaksi sinistä sävyä tahraavat ihon. Suosittelen siis niiden pohjalle hyvää pohjustajaa, jolloin tätä ei käy. Värejä swatchatessani ilman pohjustajaa sain hinkata erittäin pitkään sinistä viivaa kädestäni pois.

Kesäkuun ajan käytin kolmea nestemäistä huulipunaa yli muiden. Sephoran Cream Lip Stainin täydellinen punainen sopii kesään kuin nenä päähän, ja merkin punilla on mieletön hinta-laatusuhde. Punalla on hintaa about kymmenen euroa, tuotteessa on mieletön pigmentti sekä se kestää upeasti huulilla.

Colourpopin Ultra Matte Lipeillä on hintaa viitisen euroa, ja näitä saa tilattua Colourpopin omilta sivuilta. Instigator on täydellinen tumma persikkainen nude, ja näyttää ihanan raikkaalta. 

Ofran huulipunista olen maininnut täällä useampaankin kertaan, sillä niiden koostumus on lempparini. Itselläni mikään muu puna ei vedä vertoja näiden pigmentille, kestävyydelle ja koostumukselle. Sävy Aries on tehty yhteistyössä kauneustubettaja Manny MUA:n kanssa ja se on ihana pinkki nude, täydellinen kesänude.

Heräsikö kiinnostunus johonkin lemppareistani, tai onko joku jo valmiiksi oma lempparisi? :-) 

- Kiira

 

Kommentit

josha

Age Rewind on kyllä pakko ostaa kokeiluun kun ne tulee Suomeen, sen verran sitä on hypetetty :D Ai miten niin vaikutuksille altis...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.