Kolmen euron kulmaväri

Kiira K.

Värjäsin yksi päivä kulmiani ja tajusin, etten ole tainnut koskaan mainita käyttämästäni kulmaväristä blogissa! Löysin kesän alussa Saiturin Pörssistä kyseisen kulmavärin kolmen euron hintalapulla, oli pakko ottaa testiin. Mulla on luonnostaan aivan vaaleat kulmat ja olen värjännyt niitä lähes aina, kokeilussa on ollut monet kulmavärit eri hintaluokista. Henna Proseriesin aine on hinta-laatusuhteeltaan ihan mahtava, ei ole ollut tarvetta vaihtaa muuhun. Viime Saituri käynnillä ostin testiin tuotteen mustanakin ripsiä ajatellen ja parin kokeilun jälkeen voin suositella sitä siihenkin. Paketissa ei lue mitään ripsistä niin pohdin voiko sitä niihin käyttää, mutta pienen googlettelun jälkeen päätin kokeilla ja toimi hyvin. 

Paketista löytyy värivoide, kehite-emulsio sekä levitystikku. Tikun ohuella päällä sekoitan seoksen ja toisella päällä levitän tuotteen kulmiin. Mikäli pelkäät tuotteen ihoon joutumista suosittelen lisäämään ripsiharjalla, itse tykkään että tuotetta jää kulmien kohdalle ihoon niin kulmakarvat näyttää hetken jo valmiiksi täytetyiltä. Voide ja emulsio sekoitetaan 1:1 suhteella alustalla, sen jälkeen levitetään kulmiin ja annetaan vaikuttaa 10-15min. Poistan värin aluksi kuivalla vanulapulla ja sen jälkeen kostealla. 

Kulmat näyttävät värjäyksen jälkeen loistavilta hieman alle viikon, jonka jälkeen tuote alkaa lähteä kulmien kohdalta ihosta ja jää vain karvoihin. Kulmakarvat pysyvät tummina 2-3vko, itse tykkään uusia värjäyksen hieman yli parin viikon välein. Tuotteen edullisesta hinnasta huolimatta en huomaa eroa kalliimpiin kulmaväreihin, lopputulos on aivan yhtä hyvä ja kestävä. Ainut miinus tulee värivaihtoehdoista, sillä en ole törmännyt muuhun kuin mustaan ja ruskeaan. Jos siis haluat värjätä kulmat vaaleanruskeiksi niin valitettavasti tällä se ei onnistu, toki voi kokeilla pitää tuotetta vähemmän aikaa kulmissa. Iso suositus tälle! 

- Kiira

Kommentoi