Kosmetiikan kotimaiset verkkokaupat

Kiira K.

Itse kuulun niihin, jotka ostavat lähes kaiken minkä pystyy verkosta. Vaatteet, kosmetiikat, lahjat, vaikka ruuatkin. Shoppailen kaupoilla Suomessa mielettömän harvoin, pääasiassa ostan paikan päältä vaatteita ja kosmetiikkaa vain ulkomailla ollessani. Kosmetiikan verkkokaupat laajenevat koko ajan ja Suomeen alkaa rantautumaan uusiakin merkkejä. Päädyin ensiksi kirjoittamaan suomalaisista/suomen kielisistä kosmetiikan verkkokaupoista, koska Suomen ulkopuolelle kun lähtee niin tarjontahan on aivan valtava. Tässä siis omia lemppareitani meikkien shoppailuun täällä päin maailmaa, kertokaa jos teitä kiinnostaa myös mun vinkit ulkomaalaisiin verkkokauppoihin!

pretty.fi

Oma lempparini on pretty.fi. Prettystä löytyy hirveän laaja valikoima eri merkkejä ja tuotteita, sivut on hyvät ja mikä parasta; aivan mielettömän nopea toimitus! Jos tilaat prettystä ennen klo 13 arkipäivänä, se on taatusti perillä seuraavana päivänä. Oon joskus tilannut tuonkin aikarajan jälkeen ja silti on seuraavana päivänä tullut ilmoitusta pakettiautomaatilta. Maailman malttamattomimmalle tyypille ihanaa! Oon joskus vastaanottanut yhden rikkinäisen tuotteen ja mulle pistettiin heti postissa uusi, joten plussaa myös asiakaspalvelusta. Sivuille ainut miinus siitä, ettei siellä voi tehdä toivelistaa. Tykkään vetvata tilatessani pitkään vertaillen tuotteita jne, ja sillon ostoskori ehtii helposti jo kadota.

Tuotemerkkejä muun muuassa: BeautyUK, e.l.f, IsaDora, Nyx, Real Techniques, Rimmel, Sleek, Wet'n'Wild, W7.

bangerhead.fi

Bangerheadilta löytyy mieletön litania tuotemerkkejä, osa on samoja kuin esimerkiksi prettyssä, mutta myös paljon muita kalliimpiakin merkkejä. Kaikki kokemukset tästäkin on hyviä! Ainut miinus, että varsinkin Anastasian tuotteista on usein sävyjä loppu.

Tuotemerkkejä muun muuassa: Anastasia Beverly Hills, NYX, theBalm, Lumene, IsaDora, Seche, Maybelline, China Glaze. 

cocopanda.fi

Cocopandalta oon ehtinyt tilata vasta kerran, mielestäni se on melko uusikin Suomessa. Tilaus sujui hyvin, kaikki tuotteet oli ehjiä ja mieluisia. Cocopandalla näyttää olevan koko ajan hirveästi eri tarjouksia käynnissä, joten tarjoushaukalle täydellinen! Uutiskirjeen tilaamalla saa 10€ pois tilauksesta, vinkvink.

Tuotemerkkejä muun muuassa: Anastasia Beverly Hills, Beauty UK, theBalm, Victoria's Secret, Wet'n'Wild, Ardell, Cosmetic Organizer (loistavia meikkiorganisointi tuotteita!). 

sokos.fi

Arvoin vähän, että lisäänkö Sokoksen tähän vai en... Oon kuullut monia huonoja kokemuksia kosmetiikan ostosta näiden verkkokaupasta ja rikkinäisistä tuotteista jne. Omat kokemukseni on kuitenkin aina olleet hyviä, joten annetaan mennä. Sokoshan nyt on jokaiselle tuttu ja keskittyy paljon muihinkin juttuihin kuin kosmetiikkaan, mutta oon useasti tilannut näiltä meikkejä ja ihonhoitotuotteita. Nopea toimitus ja laaja tuotevalikoima! Ainut suomalainen verkkokauppa, josta löytyy Urban Decaytä.

Tuotemerkkejä muun muuassa: Urban Decay, L'Oréal, Lumene, Philosophy, Glamglow, We care Icon, Cailap.

eleven.fi

Eleven on mulle melko uusi tuttavuus, en oo aivan varma kauanko niillä on ollut suomalainen verkkokauppa, koska mun mielestä alkuperäinen on ruotsalainen (?). Oon sieltä kerran tilannut ja yllätyin muun muuassa siitä, että sieltä löytyi Milania, Sigmaa, Revlonia ja muita merkkejä joita ei muista suomalaisista verkkokaupoista löydä! Elevinistä saat esimerkiksi paljon kehutut NYXin High Voltage huulipunat, joita ei jostain syystä ylempänä mainituissa myydä. 

Tuotemerkkejä muun muuassa: Anastasia Beverly Hills, NYX, Ardell, Burt's bees, China Glaze, Zoya, Milani, Revlon, Sigma, theBalm.

 

+ Randominä loppuun pakko mainita Kärkkäisen verkkokauppa. Random? Yep. Ei tuu ekana mieleen etsiessä kosmetiikkaa netistä, mutta erikoismainintana oli pakko lisätä koska tietääkseni heidän nettikauppa on ainut suomalainen missä myydään Essence-merkkiä. Jos Essence ei ole merkkinä tuttu, niin mainittakoon että kaikki heidän meikit taitaa maksaa maksimissaan kympin. Tilasin vähän aikaa sitten ensimmäistä kertaa testiin ja oli erittäin positiivinen yllätys! Ajattelinkin jossain vaiheessa kirjoitella postauksen Essencen meikeistä hitti ja huti tyylillä, koska osa tuotteista on mielettömän hyviä ja niiiiin halpoja! 

 

Eiköhän tähän tullut yhteenvetona hyvin omat vinkit kotimaisista sivuista, toivottavasti jollekin löyty uusia tärppejä! :-) Palaillaan jossain samaan aiheeseen ulkomaisten verkkokauppojen kanssa. 

 

- Kiira 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.