Kosmetiikkabloggaajan tunnustukset

Kiira K.

Kesän lopussa kosmetiikkablogeissa pyöri kosmebloggaajien tunnustukset haaste, joka on mun mielestä aivan loistava. Tarkoituksena on siis kertoa "noloja" tunnustuksia kosmetiikkaan jne liittyen mistä ei yleensä kerro. Täydellistä sunnuntai-illan kirjotteluun! 

Ällöttävä meikkauspeili

Ylemmässä kuvassa näkyy siis peili jolla 90% ajasta meikkaan. Kyllä, se on kuvottavan näköinen. Tykkään meikata käsipeilillä ja tässä Elfin paletissa on vaan loistava peili. Tuotteessakaan ei ole valittamista mutta en sitä nykyään käytä muun kuin peilin takia ja jostain syystä en saa aikaiseksi koskaan putsata peiliä saati voidetuotteita. Pidän peiliä niin lähellä naamaa että pakkaukseen putoaa ripsaria ja muita meikkisotkuja, yäk! 

Sängyllä meikkaus

Meikkauspöytää itseltäni ei löydy ja en ole koskaan tajunnut vessassa meikkaajia, joten meikkaan suurimman osan ajasta sängyllä istuen. Jos poikaystäväni jää aamulla nukkumaan sänkyyn mun jälkeen niin siinä tapauksessa meikkaan keittiönpöydän ääressä, mutta sitä tapahtuu tosi harvoin. Aamuisin siis heti petaamisen jälkeen levitän meikit sängylle, pistän läppäriltä jonkun sarjan pyörimään ja meikkaan syöden samalla aamupalaa. 

Laiska hiustenlaittaja

Oon mielettömän laiska hiusteni kanssa, kaivan suoristimen ja kihartimen laatikosta vaan muutaman kerran vuodessa. Käyn myös iltaisin suihkussa jotta voin antaa hiusten kuivua itsestään eikä tarvitse föönata. Voin käyttää helposti monta tuntia meikkaamiseen ja sen jälkeen joko jätän hiukset auki, pistän sotkunutturalle tai ponnarille. Värjään kyllä hiukseni itse kotona ja leikkaan myös, mutta siihen loppuu niiden laitto. 

Rupien repiminen

Revin jokaisen ruven mikä itselleni tulee ja jos omassa ihossa ei ole mitään niin siirryn poikaystävän ihoon. Yäk! En vaan tiedä mitään parempaa, valitettavasti sen takia mulla on usein samat haavat kuukausia kun en anna niiden parantua. Joskus lopulta kohdalle tulee arpi ja toivon että olisin vaan jättänyt rauhaan.

Pakkomielle karvojenpoistosta

Inhoan karvoja kropassani jos hiuksia, kulmakarvoja ja ripsiä ei lasketa. Muuten poistan lähes kaikki karvat mitä löytyy, niin kasvo- kuin käsikarvatkin. En koskaan ymmärrä miten jotkut voivat olla vaikkapa talven ajamatta jalkakarvojaan, mulla on itselläni likainen olo jos kropassa on karvoja. Sheivaan kaikki karvat paitsi kasvoistani poistan ne kulmakarvaveitsellä, en ole vielä uskaltanut testata sokerointia tai vahausta. 

Löytyykö muilta samoja juttuja kuin multa vai saiko tunnustukset ällöttämään? 

- Kiira

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.