Kosmetiikkabloggajien joulukalenteri - Punahuulet jouluksi

Kiira K.

Ihanaa joulua! Ennen jouluun hiljentymistä on vielä aika kosmetiikkabloggaajien joulukalenterin yhteiseen luukkuun. Kaikkien kalenteriin osallistujien blogeista löytyy siis tänään postaus aiheella 'jotain punaista' ja minulla se on punahuulet. Nopea tutoriaali täydellisten kestävien punahuulien saavuttamiseksi joulunviettoon! Kaikki joulukalenteriin osallistuneet löydät alta.

KIDULT
KULTAINEN KYNSILAKKA
BEAUTY HIGHLIGHTS
KEYWORD: LOVE
IN THIS LIGHT
 HENNA V
WASTING LIFESTYLE 
RIAG BEAUTY BLOG
SHOPAHOLIC MOM LIFE 
DIORIINA
NEITI MINTTUKIHARA
MIZZ ANNIE
BLINGER SHIMMER 
DIVINE
NENA SOFIA'S NAILS
THE QUEEN OF GLITTER
SMOKY EYE CANDY 
MISS ARIA
HANNAMARIA
HUULIPUNAMANIA
THE DIARY OF A SHOPAHOLIC
HANNA JULIA
CHARMING NAILS
MENNEN JA TULLEN
MARIA GLOW & ELINA K
MY PERSONAL GALAXY
JENNI JANAS
STROKES OF COLOR
BETTER NAIL DAY

Huulten rajaus on pakollinen, jotta väri ei lähde päivän aikana leviämään. Piirtämällä x-kirjaimen amorinkaaren kohdalle saa helposti tasaisen lopputuloksen. Kun haluaa värin kestävän huulilla koko päivän, kannattaa laittaa huultenrajauskynää koko huulille pohjustamaan itse huulipunaa.

Ohut kerros nestemäistä huulipunaa varmistaa pitkäkestoisen tuloksen. Nestemäinen puna kestää loistavasti läpi syömisen ja juomisen, eikä sotkeudu mitenkään. Ohut kerros takaa ettei tuote lähde murenemaan huulilla tai tuo kuivattavaa tunnetta. Jos mattainen tulos miellyttää voi huulet jättää sellaiseksi, mutta kosteamman lopputuloksen saamiseksi kannattaa levittää huulien keskelle punaista tai väritöntä huulikiiltoa. Voilá, pitkäkestoiset punahuulet jouluksi saavutettu!

Nyt blogi hiljenee joulun ajaksi, rauhallista joulua kaikille! 

- Kiira

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.