Kynsilakkojen organisointi

Kiira K.

Sain tän postauksen jo kerran valmiiksi kunnes selain jähmettyi ja koko homma katosi. Noh, uusi yritys.

Mulla alkoi kynsilakkainnostus jo kauan ennenkuin aloin kunnolla innostumaan meikeistä. Kokoelma on kasvanut koko ajan vähän kerrallaan ja yhä törmään sävyihin, joita mulla ei vielä ole ja pakko saada. Kavereiden kesken on ollut pitkään läppää kokoelmasta ja muistaakseni pidettiin tyttöjen kanssa illanistujaiset sen kunniaksi kun mulla oli 100 lakkaa kasassa. Esittelen myöhemmin lempikynsilakkojani ja muuta, mutta tässä vinkkailen vähän siitä miten organisoin itse lakkani. Monea saattaa ihmetyttää miten saan pidettyä kynsilakat niin ettei ne kuivahda, ja itse käytän siihen Mavalan kynsilakanohentajaa jolla hoidan lakkoja tarvittaessa. Pullo sitä maksaa muistaakseni kympin luokkaa ja kestää erittäin pitkään. 

Ostin Ebaystä alunperin viuhkamallisen kynsilakkaesittelijän, mutta se ei toimi mun mielestä oikein jos haluaa lisäillä sävyjen väliin uusia tikkuja. Omasta mielestäni parhaiten onnistuu tälläisillä rinkuloilla, mihin on helppo lisäillä tarvittaessa tikkuja. Naurattaa muuten kun kuvassa näyttää, että olisi punaisen samaa sävyä kymmenen kappaletta. Vannon, näissä on kaikissa eroa! :-D 

Näköjään se keneltä ostin itse nämä ei myy vastaavia enää Ebayssä, mutta samanlaisia viuhkoja löytyy vaikka tästä linkistä tai etsimällä "nail fan wheel". Kirjoitan tikkuihin aina merkin ja sävyn nimen, ja lakkaan kynnen sillä värillä. Meikkihyllyssä mulla on laatikoissa kynsilakat merkkien mukaan lajiteltu, joten ne on helppo löytää.

Mun mielestä tää on aivan loistava tapa pitää kynsilakat organisoituna ja löytää helposti haluamansa sävy. Edellyttää kyllä sen, että lakat on vaikkapa laatikossa organisoituna, muuten tästä ei ole hirveästi apua. 

Lyhyesti itse lakoista, mun lempimerkkejä on China Glaze, Zoya, Ciate ja Essie. Niiden lakkoja mulla on varmaan eniten, Ciaten lakkoja on ylivoimaisesti eniten koska mulla on ollut kahtena vuotena niiden kynsilakkajoulukalenteri joka on muuten aivan ihana. 

Löytyykö sieltä muita kynsilakkahulluja? Miten itse organisoitte kynsilakkanne vai organisoitteko ollenkaan? :-)

- Kiira

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.