L.A. Girl Metal Liquid Lipsticks

Kiira K.

Tuotteet saatu blogin kautta

Pastelbeautylta kysyttiin haluaisinko testata uudet L.A. Girlin metallipunat ja totta kai halusin! Olen testannut aiemmin vaan Milanin metallipunaa, joten  mielelläni otin testiin nämä uutuudet. L.A. Girl on itselleni tuttu, mutta olen testannut ainoastaan merkin meikki- ja peitevoidetta.  

Näiden metallipunien koostumus on moussemainen, se muistuttaa melko paljon NYXin Soft Matte Lip Creamien koostumusta. Tuotteessa on vitamiini E:tä ja argan öljyä, joten kyseessä ei ole todellakaan kuivattava nestemäinen huulipuna. Levittäessä tuotetta huomasin eri sävyissä hieman eroja peittävyydessä, esimerkiksi Molten oli täysin peittävä jo yhdellä kerroksella kun taas Champagnenia sai laittaa erittäin monta kerrosta peittävän tuloksen saamiseen. Tuote kuivuu huulille melko hitaasti, kestää noin puoli tuntia kunnes se on varmasti tarttumaton. Metallipuna kuluu huulilta syödessä, mutta todella siististi eikä jätä tarkkoja rajoja josta se katoaisi. Punaa pystyy lisätä vanhan päälle eli se kerrostuu siististi eikä klimppiinny. Tuote on todella mukava huulilla, se ei tunnu lainkaan kuivattavalta tai kireältä. 

Sitten swatcheihin, näissä on jokaisessa pohjalla huultenrajauskynä koska en itse käytä koskaan huulipunaa ilman rajauskynää. 

Sävy Smolder on ihana ruusunkultainen nude, yksi lemppareistani. Tässä on kunnolla metallihohtoa!

Illuminate on todella vaikea kuvailla, sanoisin tämän olevan ruskea liilahtavalla metallilla.

Sävy Prism on ihana tumma violetti, joka on tummasta sävystään huolimatta todella pigmenttinen. Prism on kaikista kokeilemistani sävyistä vähitellen metallinen. 

Champagne on ainut testaamistani sävyistä joka ei oikein vakuuttanut. Vaaleasta sävystä huolimatta tässä tuntuu olevan huonoin pigmentti ja peittävyys, vasta useiden kerrosten jälkeen sävy alkoi olla peittävä. 

Viimeisenä oma lempparini, Molten! Ihana oranssipuna on todella peittävä ja pigmenttinen. Täydellinen sävy tulevaan kesään.

Hintaa L.A. Girlin metallipunilla on 6,99€ ja sävyjä jopa 18. Tuotteen löydät Pastelbeauty.fistä, suoraan tuotteesen pääset tästäOletko vielä kokeillut metallisia punia, nousiko kiinnostus? 

- Kiira

Kommentoi