Lähtölaskenta jouluun

Kiira K.

Musta on tullut lähivuosina henkeen ja vereen jouluihminen, rakastan kaikkea siinä. Joulukuun ensimmäinen on huomenna ja koristelin eilen kuusen ja kaikkien joululahjat on jo sen alla paketoituna ja valmiina. Miten niin vähän aikaista? Oon pari aiempaa vuotta hankkinut perinteisen suklaakalenterin kaveriksi Ciaten kynsilakkakalenterin, tai itse asiassa sain sen siskolta pari vuotta sitten yllätyksenä ja viime vuonna toivoin saman uudestaan, eri lakoilla siis. Tänä vuonna halusin kokeilla jotain muutakin, mutta satasen käyttäminen esimerkiksi hypetettyyn Look Fantasticin kalenteriin tuntui vähän överiltä.

Kuulin Essencen joulukalenterista juttua ympäriinsä ja mun oli pakko saada se käsiini, merkki on yksi lemppareistani ja kalenterilla oli hintaa 29,95€. Hetken metsästyksen jälkeen löysin kalenterin eräästä Tokmannista, hyllyyn jäi vaan pari kappaletta ja tämä oli siis marraskuun alkupuolella. En ollut varma kirjoittaisinko kalenteriboksista, koska en tiedä ollenkaan miten sen saa käsiinsä. Jos kuitenkin törmäät siihen jossain niin suosittelen nappaamaan mukaan, spoilasin itselleni netistä sisällön ja näyttää erittäin hyvältä! 

Tanya Burria oon seurannut Youtubessa vuosia, mutta en ole koskaan päässyt testaamaan hänen meikkimerkkinsä tuotteita. Törmäsin Tanya Burr Cosmeticsin kalenteriin nettikauppoja selaillessani ja oli pakko hankkia, mahtavaa päästä näin tutustumaan ihan uuteen merkkiin! Hintaa kalenterilla oli 32,00€ ja tätä on yhä myynnissä FeelUniquessa. Ainut miinus tulee siitä, että kalenterissa on vaan 12 luukkua. Yritän vielä päättää avaisinko luukun joka toinen päivä vai odotanko puoleenväliin, todennäköisesti joka toinen päivä. Jos merkki kiinnostaa niin suosittelen ehdottomasti kokeilemaan! 

Ootteko hankkinut jo jotkut joulukalenterit ja jos niin mitkä? Näiden lisäksi ostin meille molemmille Kinder kalenterit ja omalle koiralle että vanhempien koiralle HauHaun koirien joulukalenterit. Jep, sellaisiakin myydään. :-D

Kommentit

annisavolainen

Minäkin meinasin tilata tuon Tanya Burrin kalenterin, mutta päädyinkin köyhänä marraskuussa tilaamaan bohoolta todella edullisen techic-kosmetiikan kalenterin. Joten muista raportoida mitä kalenterista löytyi! :)

kiiraV
Kiira K.

Oi, Techic ois ollu kanssa kiva! Joo raportoin jossain vaiheessa näiden sisällöistä :-)

Kommentoi