Liebster Award -haaste

Kiira K.

Vähän erilaista postausta tällä kertaa luvassa, Emmi Laakkonen haastoi mut Liebster Award haasteeseen! Kiitos haasteesta Emmi :-)

Liebster award -säännöt

  1. Kiitä sinut nimennyttä bloggaajaa ja laita linkki hänen blogiinsa.
  2. Vastaa sinut nimenneen bloggaajan 11 kysymykseen.
  3. Nimeä ja linkkaa 11 Liebster Awardin ansaitsevaa blogia, joilla on alle 200 seuraajaa. 
  4. Keksi 11 uutta kysymystä nimitetyille.

1. Missä olet, kun kirjoitat tätä haastetta?

Kotona kirjoittelen, teen etäpäivää.

2. Mitä olet tehnyt tänään?

Oon tehnyt töitä, ottanut kuvia tulevaan postaukseen, meikannut, annoin vanhemmilleni kyydin lentokentälle. Edessä vielä siivousta ja salilla käynti!

3. Mikä bloggaamisessa on parasta?

Oon aika uusi bloggaamisessa, mutta tykkään hirveästi siitä että voin kirjottaa omasta intohimostani ilman sen suurempia paineita. 

4. Mitä harrastat bloggaamisen lisäksi?

Mulla ei ole oikeastaan kunnon harrastuksia, lähinnä tykkään katsoa tv-sarjoja ja leffoja, olla kavereiden ja poikaystävän kanssa, käydä salilla. Ehkä harrastukseksi vois laskea mun innostuksen kaikenmaailman nörttipeleihin (lauta ja -korttipeleihin), hahah. 

5. Lempiravintolasi? 

Apua! Tykkään hirveästi aasialaisesta, italialaisesta, amerikkalaisesta ja meksikolaisesta ruuasta. Hirveä kuitenkaan valita yhtä! Jenkeissä rakastan Qdobaa joka on vähän kuin Subway, mutta leipien sijaan on burritoja ja tacoja. 

6. Miten kuvailisit omaa persoonaasi?

Oon iloinen (mutta mulla on bitching rest face haha), innostun helposti, huumori on mulle hirveän tärkeää, mutta oon kuitenkin pessimisti.

7. Kolme sinulle tärkeintä esinettä/ tavaraa?

Tuntuu kamalalta, että ekana tulee mieleen puhelin ja tietokone. Tietokoneessa on kaikki kuvat ja puhelin on muuten vaan tärkeä. Jos ei mieti elektroniikka, niin mulla on pari laatikkoa jotka on täynnä muistotavaroita lapsuuden kirjoista valokuviin ja leffalippuihin. Surkea vastaus, koska en osaa valita vain kolmea tavaraa. 

8. Kerro jotakin, mitä moni ei sinusta tiedä tai mikä saattaisi yllättää?

Tätä pitäisi kysyä joltain muulta. Ehkä moni ei arvaisi mua katsomalla, että oon vähän nörtti ja osaan koodatakin jotenkuten. Tällä hetkellä teen töitä verkkokaupan ylläpitäjänä. 

9. Suunnitteletko paljon tulevaa vai elätkö enemmän hetkessä?

Opiskelun, töiden ja muun kanssa elän hetkessä, ahdistun jos mietin tulevaa. Sitten taas esimerkiksi matkojen kanssa rakastan suunnitella tulevaa ja pidän päivälaskureita kaikille matkoille vaikka ne olisikin vaikka vuoden päässä.

10. Elämäsi Top3 hetket?

Kamalan vaikea valita. Yhtenä on pakko olla kun pääsin vihdoin ylioppilaaksi, koska se oli pienen taistelun takana. Koulu on aina mennyt mulla vähän niin ja näin, heh.

Toisena kokonaisuudessaan viime kesän heinäkuu jonka vietin Alaskassa. Muistan yhden hetken kun ajettiin jonnekin vuorien välissä ja oli mielettömät maisemat ja oli vaan niin onnellinen olo. Vähän kornia, hups.

Kolmas? Apua. Sen on joku hetki poikaystävän kanssa, vaikea valita vaan yhtä. Ehkä se kun yli neljä vuotta sitten oltiin vuoden vaihtuessa Thaimaassa rannalla lähettämässä niitä paperilyhtyjä taivaalle.

11. Lempi matkakohteesi? Miksi?

Oon matkustanut aika paljon, mutta mulla on kaksi paikkaa joihin kun oon mennyt on tuntunut heti että oon kotona. Lontoo ja Alaska. 

En ollut ihan varma mistä nään tarkimman tiedon paljon kenelläkin on lukijoita, mutta bloglovinin mukaan näillä kaikilla on alle 200. Siispä pistän haasteen eteenpäin Beauty Mixin Annille, Life And Other Disastersin Marikalle, Kosmetiikkatestin Ninalle sekä Chic Appearancen Veeralle ja Emmalle. Kysymykset alla. :-)

1. Kosmetiikkatuote jota ilman et pärjäisi?

2.  Jos voisit matkustaa minne vain ilmaiseksi, minne menisit?

3. Jos pitäisi syödä yhtä raaka-ainetta eri tavoin kokattuna koko loppuelämäsi, mikä se olisi?

4. Kirja jonka luet uudelleen ja uudelleen? 

5. Musiikkipahe, mitä et kuuntele muiden kuullen? 

6. Tilaisitko ravintolassa liha, kana, kala vai kasvisvaihtoehdon?

7. Blogi mitä olet lukenut kauiten?

8. Jos voisit loppuelämäsi ostaa meikit vain yhdestä kaupasta, mistä ostaisit?

9. Aikamatkustus, teleportaatio vai ajatustenlukeminen?

10. Uskotko horoskooppeihin?

11. Syksy vai kevät?

- Kiira

 

Kommentit

Marika (Ei varmistettu) http://lifeanddisasters.blogspot.com

Kiitos haasteesta! :)

annisavolainen

Kiitos Kiira haasteesta! Heti jo vastailtu ja laitettu eteenpäin :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.