Luottolinerille kilpailija?

Kiira K.

Oon puhunut täällä varmaan aika monen monta kertaa siitä, miten Kat Von D Tattoo Liner on tasan ainoa eyeliner jota suostun käyttämään. Vaadin eyelinerilta paljon; sen pitää levittyä helposti, kestää luomilla läpi kaiken, sävyn tulee olla oikeasti musta ja kynän tulee kestää käytössä pitkään. Kat Von D täyttää kaikki kriteerit kirkkaasti, se kestää vaikka uimisen läpi mutta lähtee helposti meikinpoistoaineella. Ainoat miinukset ovat saatavuus (myydään vain Sephorassa) ja 20€ hintalappu. Yleensä ostan kyniä aina jemmaan, mutta tällä kertaa en ollut muistanut ja olin kriisissä eyeliner vedettyä viimeiset viivansa. Oli pakko siis alkaa etsiä uutta eyelineria korvaamaan lempparia ja lopulta yllättäjä löytyi merkiltä mistä en olisi uskonut.

Ostin ensimmäisenä testiin Cliniquen Pretty Easy kynän, jolla on hintaa 24,50€ Stokkalla. Cliniquen suti näyttää melko samalta kuin Kat Von D:n, mutta on omille silmilleni jotenkin tökerö. Kynällä on vaikea saada ohut rajaus ja sillä pitää vetää muutama kerros oikeasti mustan lopputuloksen saamiseksi. 

Olin kuullut Essencen Cushion eyelinerista moneen kertaan, mutta sitä ei ollut koskaan Tokmannilla kun siellä kävin katsomassa. Vihdoinkin tärppäsi ja ostin purkin testiin, hintaa tällä taisi olla alle kolme euroa. Jos cushion tuotteet ovat vielä tuntemattomia, niin samalla tekniikalla on nähty aiemmin muun muuassa meikkivoiteita. Ideana on että purkissa on sieni, missä tuote on. Sienen tulisi taata myös eyelinerin pysymisen kosteana, eli ei enää ongelmaa kuivumisen kanssa kuten muissa eyelinerpurkeissa. Kokeilin kotona heti tuotetta ja uusi lemppari on löytynyt! Tuote on todella mustaa, levittyy hyvin ja kuivuu nopeasti. Vielä etsinnässä on se täydellinen sivellin, jolla saisi tarkkaa jälkeä.

Kuvissa vasemmalla Clinique, keskellä Kat Von D ja oikealla Essence. Parin käsienpesun jälkeen Clinique oli ainut levinnyt tuote, Kat Von D ja Essence näyttivät melko samalta kuin ennen pesua. 

Summa summarum: kaikkien on pakko kokeilla Essencen Cushion eyelineria! 

- Kiira

Kommentit

Alohair
Alohair

Toi essence on loistava!! Miul on sellai taitettu vartinen joku perusiberon rajaussivellin ja hyvin toimii.

kiiraV
Kiira K.

Okei täytyy käydä ettimässä se käsiini! Multa ei ennestään löydy oikein hyvää rajaussivellintä, ainoastaan angled (en keksi suomenkielistä sanaa tälle) ja se ei oikein toimi ohuisiin rajauksiin.

Kommentoi