Lushin Jelly-uutuudet

Kiira K.

Tuotteet saatu blogin kautta

Lushin uutuudet kiinnostavat mua aina hirveästi ja tänä syksynä tulleet Jelly-tuotteet kuulostivat superkiinnostavilta, eikä tuotteet pettäneet. Mulla on paljon kokemusta Lushin kylpytuotteista ja huulikuorinnoista, mutta muut tuotteet ovat jääneet vähemmälle kokeilulle. Nyt suurin suruni onkin, että ollaan muuttamassa uuteen kämppään vuodenvaihteessa eikä sieltä löydy kylpyammetta. Muutaman viikon aikana pitäisi yrittää ravata tiheästi kylvyssä, koska kylpypommeja löytyy kaapista varmaan kymmenen kappaletta. Jatkossa aionkin testata Lushin tuotteita laajemmin, pitää käydä tsekkaamassa juuri ulos tulleesta joulumallistosta jotain uusia tuttavuuksia.

Jelly Face Maskeja tuli ulos viisi ja testasin itse Just to Clarify naamiota, joka lupaa kirkastaa ja raikastaa ihoa. Naamion tuoksu on ihanan hedelmäinen ja se jättää ihon raikkaan näköiseksi! Jelly naamioissa siis tuotetta otetaan kämmenelle, missä se hierotaan ohueksi ja sitten levitetään kasvoille. Naamiossa on puhdistavana ja kemiallisesti kuorivana ainesosana papaijamehun entsyymejä sekä bambua kuorimaan ihoa mekaanisesti. Naamiolla on hintaa 13,95e ja se säilyy 4kk, purkista sanotaan riittävän kolmesta viiteen naamioon, itselläni veikkailisin viiteen. 

Kylpypalloista oli pakko testata musta Secret Arts pallo, niin erilainen ja jännä! Secret Arts pallossa tuoksuu manteli, kanelinlehti ja appelsiini, ihan täydellinen tuoksu syysiltoihin.

Pudotettuani pallon kylpyyn vesi vaihtui ensin mustaksi, hetken päästä jellymäiseksi ja lopussa siihen tuli violetteja vivahteita. Todella makea! Kylvyssä ollessaan jelly ei tuntunut mitenkään oudolta, sitä oli lähinnä veden pinnalla. Suosittelen laittamaan ammeeseen ennen kylpypommia pari pumppausta suihkusaippuaa, jotta vältyt ammeen värjäytymiseltä. Kylpypallolla on hintaa 9,95e ja normaalin kylpyyn menee yksi pallo.

Mitkä on sun Lush-suosikkeja, mitä kannattaisi testata? 

- Kiira

Kommentit

Kirsikka W.

Noi jellymaskit kuulostaa kyllä supermielenkiintoisilta! En ole samanlaiseen konseptiin ennen törmännytkään :) Pitää varmaan ostaa itselle kokeiluun, kun ensi kerralla Lushin lähistöllä liikun.

kiiraV
Kiira K.

Joo mullekin jellynaamiot oli ihan uus juttu, kiva että koko ajan keksitään jotain uutta ja jännää! :-)

Jusu (Ei varmistettu) http://tuubitoleranssi.blogspot.fi

Just to Clarify jellynaamio on ihan loistava ^_^ Siitä tuli heti suosikki :)

kiiraV
Kiira K.

Joo on kyllä, pakko testata muitakin niistä naamioista! :-)

Kosmetiikan Suurkuluttaja (Ei varmistettu) https://kosmetiikansuurkuluttaja.blogspot.fi/

Jos omistaisin kylpyammeen, niin tulisi ostettua Lushin tuotteita varmasti liiankin usein :p saippuat ovat myös hyviä Lushilta. Jellyjuttuja pitäisi kyllä kokeilla ehdottomasti!

kiiraV
Kiira K.

Joo onkin kiertynyt kylpypommeja jonkin verran, vaikea vastustaa! :-D 

Kommentoi