Lushin joulutuotteet

Kiira K.

Odotan aina innolla Lushin kausituotteita, joten tämä joulu ei ollut poikkeus! Valitettavasti missasin aiemmin syksyllä joulutuotteiden lanseeraustilaisuuden, mutta onneksi pääsin toisena päivänä käymään myymälässä kuulemaan tämän vuoden tuotteista. Lush on minulle entuudestaan tuttu brändi, mutta olen keskittynyt pääasiassa kylpytuotteisiin aiemmin. Nyt kun kylpyammetta ei enää asunnosta löydy, aloin vihdoin laajentamaan tuotekokeilujani.

Sain valita Lushilta kolme tuotetta testiin ja niiden lisäksi goodie bagista löytyi kolme muuta tuotetta. 

Snow Fairy on varmasti kaikille tuttu klassikko vuosien ajalta. Supermakea tuoksu ihastuttaa ja vihastuttaa, itse totta kai kuulun tuoksun faneihin. Valitsinkin itselleni Snow Fairy suihkugeelin ja vartalohoitoaineen. Suihkugeeli on todella riittoisaa ja tekee jokaisesta suihkusta ihanemman, vartalonhoitoaine riitti muutamaan käyttöön ja nyt onkin pakko käydä ostamassa lisää. Aiemmin olin testannut vain Nivean vartalonhoitoainetta ja Lushin on aivan yhtä hyvä, ja tuoksultaan tottakai mieletön. 

Kolmantena tuotteena valitsin itselleni Shades of Gold kimallepalan. Palassa on kolmea eri sävyistä kultaista hohtopuuteria, ja sitä voi käyttää esimerkiksi iholla korostustuotteena tai huulikiiltona. Tuotetta voi hieroa suoraan ihoon tai ottaa siveltimellä. Ihanan helppo hohtotuote! 

Pussista paljastui siis valitsemieni tuotteiden lisäksi kolme muuta normaalivalikoimaan kuuluvaa tuotetta. Elbow Grease kosteuspuikko on loistava nimensä mukaisesti kyynerpäille, mutta totta kai myös muille kuiville alueille. Laitoin tuotteen heti testiin korjaamaan halkeilevat kyynerpääni ja teki tehtävänsä todella hyvin! 

Vanishing Cream kasvovoide on supersuosittu kasvovoide ja innostuin nähdessäni tämän pussissa. Tuotteessa on todella vahva tuoksu, joka kyllä häviää iholta hetken siinä oltuaan. 

Lushin huultenkuorinnat ovat olleet lemppareitani jo valmiiksi, suosittelen todella suuresti. Varsinkin näin kylmemmillä säillä huulet rohtuvat helposti ja kuorinta auttaa saamaan rohtuneet huulet taas pehmeiksi. Myös käyttäessään todella kuivattavia nestemäisiä huulipunakoostumuksia, auttaa huulten kuorinta ennen tuotteen levitystä.

Onko Lushin joulutuotteet sulle jo tuttuja? Mitkä tuotteet on jokavuotisia lemppareita? 

- Kiira

Kommentit

Ida / Divine (Ei varmistettu) http://beautyblogdivine.blogspot.fi/

Lush on minulle vielä melko vieras merkki, mutta kävin ostoksilla heidän myymälässä hetki sitten ja ihastuin kovasti esimerkiksi noihin Snow Fairy -tuotteisiin :) Tuoksu on suloisen ihana <3 Vartalonhoitoainetta tekisi mieli kokeilla sekä tämän postauksen myötä myös Elbow Grease -kosteuspuikkoa :)

Kosmetiikan Suurkuluttaja (Ei varmistettu) https://kosmetiikansuurkuluttaja.blogspot.fi/

Olen niitä Joulun ajan kylpytuotteita testannut aikaisemmin ja olen tykännyt! Harmi, että täällä Oulun seudulla ei ole Lushia että pääsisi nuuhkimaan ja katselemaan valikoimaa kunnolla :)

Kommentoi