Makeup Geek luomivärit

Kiira K.

Makeup Geek saattaa olla merkkinä vielä monelle tuntematon sillä sitä ei myydä Suomessa ollenkaan. MUA:n luomivärit kuuluvat kuitenkin mun omiin lemppareihini, joten ajattelin vähän näyttää lempisävyjäni ja swatchata niitä. Omani oon tilannut beautybay.comista (klik!), josta tilasin myös Z-paletin jossa niitä säilytän. Makeup Geekin luomivärit maksaa beautybaylla 6,40€ kpl ja foiled eyeshadowsit, joita mun paletissa näkyy neljä kappaletta, maksaa 10,20€ kpl. MUA:n luomivärejä verrataan usein MACin luomareihin joiden hinta on se about 20€ nappi, ja omasta mielestäni MUAt voittaa MACit mennen tullen.

En oo aivan tyytyväinen näihin swatcheihin, mut annetaan nyt mennä... Eli kuvat on paletin mukaisesti ylimmästä rivistä alimpaan riviin. Kaikki muut näistä on normaaleja luomiväripannuja, alimmasta rivistä löytyy foiled pannut. Mua harmittaa tässä kuvassa hirveästi se, että Makeup Geekin musta Corrupt on omasta mielestäni pigmenttisin musta luomiväri jonka omistan, ja ei todellakaan näytä siltä tässä. Kannattaa googlata siitä swatchi jos haluaa todellisen kuvan, harmittaa kun huomasin vasta laittaessani kuvat koneelle sen haaleudesta tässä. Anyhows, tästä rivistä omia lemppareitani on edellä mainittu Corrupt että Burlesque, joka on aivan mielettömän syvän tumma metallinen viininpunainen ruskean vivahteilla. 

Keskirivistä Peach Smoothie ja Vanilla Bean on varmaan eniten käytetyt, niin täydelliset värit! Vanilla Bean on ihana silmän sisäkulmaan ja kulmaluun korostukseen, Peach Smoothie on täydellinen lämmin häivytysväri luomivakoon.

Alimmasta rivistä löytyy tosiaan vasemmasta reunasta neljä foiled (mikä tää on suomeksi?) luomiväriä, jotka on ansainnut kyllä kaiken hypensä. Verrattuna Makeup Geekin normaaleihin luomiväreihin, näissä on paljon pehmeämpi, vähän kermainen tuntuma ja pigmentti on aivan mieletön. Kaikki sävyt on kauniin metallisia ja halutessaan syventää väriä vielä enemmän, voi hyvin kostuttaa sudin ennen värin laittoa luomelle. Alimmasta rivistä lempparini on varmaan Grandstand, joka on mielettömän upea laitettuna koko liikkuvalle luomelle. Näistä on kyllä vaikea valita lempparia, koska kaikki on niin upeita. 

Jos siis jaksat tilata ulkomailta ja rakentaa itse oman palettisi, suosittelen koko sydämelläni MUA:n luomivärejä, yksi parhaista hinta-laatusuhteista mitä tiedän. Vielä olis mooonia sävyjä jotka haluisin kokoelmaani, mutta yritän just nyt olla ostamatta liikaa kosmetiikkaa ettei loppuisi tila kesken. Tuli tehtyä eilen kyllä tilaus Cocopandalle, oops... Palataan seuraavaksi siis varmaan tilauksen läpikäynnillä, sieltä on tulossa pari juttua joista oon mielettömän innoissani. Kysykää jos jäi kysyttävää näistä Makeup Geekin luomiväreistä tai mistä vaan muusta! :-)

 

- Kiira

Kommentoi