Makeup stash - aurinkopuuterit

Kiira K.

Toivottavasti kaikilla oli hauska ja rentouttava juhannus! Itse olin mökillä to-pe ja sunnuntaina juhlistettiin poikaystävän kanssa 5v-päivää, oikein onnistunut pitkä viikonloppu siis takana. :-) Pitkästää aikaa taas makeup stash-sarja jatkuu! Jos et tiedä yhtään mikä kyseessä, niin sivupalkin tageista löytyy makeupstash-tagi jonka takaa kaikki sarjan postaukset. Tällä kertaa vuorossa just tämän vuodenajan tärkein tuote - aurinkopuuteri! Aika monesta näistä oon kirjoitellut jo aiemmin muiden postauksien lomassa, joten kopioin osaan vähän vanhoja tekstejä.

Aurinkopuutereita ei multa mitekään valtavasti löydy, koska yleensä varjostan kasvoni varjostuspaleteista löytyvillä puutereilla. Yksittäisistä päätin valita yhden matan ja yhden kimaltelevan lempparin: 

Lumene Arctic Sun aurinkopuuteri - Oon puhunut tästä ennenkin, muun muuassa varjostus- ja korostustuotteet postauksessa. Lainaan siitä suoraan itseäni tähän: Täysin matta puuteri on sävyssä 1 mieletön vaalean ihon varjostamiseen, koska sävy ei ole yhtään liian oranssi tai tumma. Levittyy ja pysyy hyvin, suosittelen! 

Wet n Wild Megamix aurinkopuuteri - Tästä taas puhuin juuri toukokuun lemppari-postauksessa: Iso ja edullinen puuteri on mielettömän hyvä ja käytännöllinen vaikkei haluaisikaan hohdetta kasvoille, koska muut värit tässä ovat melkein mattoja ja hohdetta löytyy ainoastaan keskimmäisestä sävystä. 

Nää kaksi on mun ehdottomia lemppareita, Lumenen liikkuu noin 15 euron hinnassa ja Wet n Wild taas noin puolet edullisempi. 

Beauty UK Matte aurinkopuuteri - Edullinen mattapuuteri joka sopii vähän tummemmalle iholle, mutta toimii munkin vaalealla iholla kyllä loistavasti kesällä. Hyvä pigmentti, saattaa levittyä vähän epätasaisesti jos pohja ei ole hyvin laitettu.

Essence Sun Club aurinkopuuteri - Tästä kirjoittelin pidemmät pätkät Essence hitti vai huti postauksessa: Tuote tuoksuu hennosti pina coladalle, nam! Tässä on ihan pieniä glittereitä, joten varjostamiseen en lähtis käyttämään. Pigmentti on ihan ok, saa vähän pyöritellä sutia tässä jotta saa tarpeeksi irti, mutta hinnan takia ei ole mun mielestä iso miinus. 

Sephora Baked Sculpting Trio - Tän paletin sävyt saattaa vähän pelästyttää ensikatsomalla, mutta tykkään kyllä jokaisesta sävystä! Yhdistän usein kahta ruskean sävyä aurinkopuuteriksi tai sitten kaikki sekaisin aurinkopuuteriksi. Periaatteessahan tässä on aurinkopuuteri, poskipuna ja highlight mutta en itse lähtisi omalle iholleni niin pistämään. Pigmentti ei ole mikään mieletön, mutta se on oikeastaan jopa plussaa koska muuten tummien sävyjen takia tämä voisi olla käyttökelvoton.

Sleek Face Contour Kit - Paletin varjostupuuteri ei ole mun lemppari, sävy ei ole ihan mulle sopiva vaikka onkin vaalein ja levittyy vähän epätasaisesti. Korostuspuuterista kuitenkin tykkään kovasti, mutta en nyt syvenny siihen aurinkopuuteripostauksessa... 

Rimmel Kate Sculpting paletti - Aiemmin tässä kuussa puhuin tästä paletista Eleven tuotearvostelupostauksessa, tässä ote aurinkopuuterista: Varjostuspuuterin sävy on harmahtava varjostussävy, mutta siinä on kuitenkin hieman kimalletta mkä ei omasta mielestäni sovi varjostuspuuteriin. Vähän aurinkopuuterin ja varjostuspuuterin sekoitus, mutta tälläkin loistava levittyvyys.

Sitten, aurinkopuuterisuosituksia pliis! Mulla on omia lemppareita joita en tällä hetkellä omista, koska ovat vähän hintavampia. Niihin kuuluu muun muuassa Narsin Laguna, Benefitin Hoola ja Guerlainin aurinkopuuteri. Olisiko teillä vinkata jotain edullista ja hyvää? Saa olla mattaa tai kimaltavaa, kaikki käy! Vinkatkaa niin tiedän mitä ostaa seuraavaksi testiin :-)

- Kiira

Kommentoi