Makeup stash - highlighterit

Kiira K.

Postaus sisältää mainoslinkkejä

Makeup stash sarjassa päästään vihdoin lemppariini eli korostuspuutereihin! Highlighterien käytöstä oon jo aiemmin kirjoitellut (postaus) ja se on lempikohtani meikkauksessa. Päätin tällä kertaa aiemmasta poiketen pistää tuotekuvien alle swatch-kuvat joista näkee hieman paremmin millainen korostuspuuteri on kyseessä. Jos et tiedä tästä postaussarjasta ja aiemmat postaukset on jääneet lukematta niin löydät koko sarjan tageista tai tästä:

POHJUSTAJAT 

MEIKKIVOITEET

PEITEAINEET

PUUTERIT

AURINKOPUUTERIT

POSKIPUNAT

VASEMMALTA OIKEALLE: SLEEK PALETTI, BECCA, THEBALM

Yleensä valitsen joka kategoriasta kaksi lempparia, mutta tällä kertaa oli niin vaikea päättää että annoin itselleni luvan valita kolme parasta. Kaikki näitä yhdistää mieletön pigmentti, täydellinen levittyvyys ja kestävyys.

Sleek MakeUP Highlighter paletti sävyssä Solstice - Tämä näkyi viimeksi Heinäkuun lempparit-postauksessa ja ollut yhä aivan yhtä kovassa käytössä. Hintaa paletilla on noin 15e ja laatu mieletön. Yksi sävyistä on voidemainen ja jäänyt käyttämättä, kolme muuta puutereita ja varsinkin vaaleaa ja rusehtavaa sävyä on tullut kulutettua paljon niin erikseen kuin yhdessäkin. Lilaa korostusväriä olen laittanut välillä vähän ennen valkoista ja näyttää tosi nätiltä niin käytettynä, muuten sitä voi käyttää esimerkiksi poskipunan alla. 

Becca x Jaclyn Hill Shimmering Skin Perfection sävyssä Champagne Pop - Champagne Pop hehkutus on ollut pitkään ja yhdyin siihen jo aikaa sitten. Kultainen korostuspuuteri on täydellisen sävyinen monelle ihonsävylle ja epäilyksistä huolimatta käy myös omalle vaalealle iholleni. Tätä kaunotarta saa tilattua Suomeen Space NK:sta. Täytyy kylläkin mainita että jostain syystä tykkään alempana näkyvän uuden Becca x Jaclyn Hill paletin Champagne Popista vielä enemmän kuin alkuperäisestä vaikka sen pitäisikin olla täysin samaa kamaa, hassua.

theBalm Mary-Lou Manizer- Tuttu ja turvallinen, monen luottotuote. Mary-Lou on täydellinen vaalealle iholle ja ei ole liian kimalteleva vaan juuri sopivan. 

VASEMMALTA OIKEALLE: REVLON, WE CARE ICON, URBAN DECAY, SEPHORA COLLECTION

Revlon Highlightin palettisävyssä Rose Glow - Tästä olen tainnut mainita jo moneen otteeseen aiemmissa postauksissa muistaakseni. Swatchiin pyöritin sormea jokaisessa sävyssä ja lopputulos on silloin erittäin pinkki ja tuote menee poskipunasta. Jos jättää ottamatta pinkkiä sävyä ja pysyy kultaisen sävyisissä niin toimii korostuksiin.

We Care Icon Heart Luminizer sävyssä Perfect Nude - Meinasin laittaa tämän myös top-lemppareihin, mutta oli pakko karsia vähän. We Care Iconin korostuspuuteri on kuitenkin ehdottomasti yksi parhaista, hintaa taitaa olla vaivaisen 5e ja mielettömän ihana tuote. Koostumus on kermaisen puuterinen ja tuote ei ole glitterinen vaan ihanan hohdokas.

Urban Decay Naked Illuminated Shimmering puuteri sävyssä Lit - Epäröin otanko tätä postaukseen koska mainitsin tuotteesta vähän aikaa sitten Hutituotteet-postauksessa. Kuitenkin tämä yhä laatikossa on joten miksipä ei ottaa tähän mukaan, minulle UD:n korostuspuuteri ei sovi. Sävy on tottakai liian tumma mutta suurin ongelma on puuterin mielettömän kuiva koostumus ja hohdepuuterin isot glitterit.

Sephora Collection Microsmooth Baked Sculpting Contour Trio sävyssä Sultry - Sephoran triopuuterin vaalea sävy on melko laimea highlighteriksi, mutta toimii kun haluaa vähän hienovaraisempaa korostusta. 

VASEMMALTA OIKEALLE: SLEEK, BECCA champagne pop, BECCA prosecco pop, RIMMEL

Sleek Face Contour Kit sävyssä Light - Kirjoittelinkin tästä kombosta jo aurinkopuuterien kanssa ja mainitsin ettei varjostuspuuteri ole häävi, mutta korostuspuuteri kovasti mun mieleen. Puuteri on ihanan pehmeä ja sävyltään lähes metallinen, Sleek taitaa osata korostuspuuterien teon!

Becca x Jaclyn Hill Face Palette sävy Prosecco Pop - Sain tämän paletin käsiini vasta muutama päivä sitten ja tiesin jo etukäteen, että Prosecco Pop tulee olemaan liian tumma itselleni korostukseen. Ajattelin testata tätä luomivärinä, palataan siis tähän! 

Rimmel Face Sculpting Kit* sävyssä Golden Sands - Rimmelin korostupuuteri on erittäin pliisu eikä anna omaan makuuni tarpeeksi hohdetta. Sopii varmasti vähän maltillisemman lookin etsijöille.

Tästä kaksikosta kirjoittelin juuri, lue lisää täältä

Mikä on sun suosikki korostuspuuteri, oonko missannut jonkun upean? Hourglassin Ambient Lightin puuterit on vielä kovan hinnan takia testaamatta ja Beccan korostuspuutereita olisi kiva saada muissakin sävyissä testiin. Jos muuten et vielä tiedä niin blogini löytyy nykyään Instagramista, käy tsekkaamassa sivupalkista. Postailen sinne lähes joka päivä kuvia, tervetuloa seuraamaan :-)

- Kiira

*mainoslinkki

Kommentoi