Makeup Stash - Kulmatuotteet

Kiira K.

Makeup stash pistäkästä aikaa, ollaan päästy jo kulmakarvoihin asti! Jos sarjan muut postaukset kiinnostaa voit tsekata ne tästä. Kulmatuotteissa oon sinänsä melko huono, että mulla on pari lempparia joita käytän 90% ajasta ja vaan välillä muistan käyttää muita. Kaksi eniten käytettyä tuotetta on ehdottomasti: 

NYX Micro Brow Pencil sävyssä Brunette - Jos luet säännöllisesti tätä blogia on ollut varmaan aika mahdotonta olla lukematta kyseisestä kulmakynästä. NYXin kynä on dupe Anastasian Brow Wizille ja aivan ykkönen, hintaa puolet vähemmän kuin Anastasialla. Mulla on aina laatikossa yksi back up jos edellinen loppuu, opin kun joskus kynä loppui kesken kulmakarvan eikä ollut mitään samanlaista jälkeä jättävää tuotetta laatikossa. Kynä on ohut ja sen toisessa päässä on kulmaharja ja toisessa itse tuote. Tällä saa tehtyä pikkutarkkaa jälkeä ja melko nopeasti.

Loreal Brow Artist Plumper sävyssä Dark Brunette - Kulmageeleistä ykkönen, en ollut tätä ennen tajunnut että kulmageeliä voi rakastaa näin paljon. Tuotteessa on pieniä kuituja eli se tekee kulmista tuuheamman oloiset, toimii siis kuin ripsiväri. Sävy on melko tumma muttei kevyellä kädellä laitettuna  tee kulmista liian tummia. 

NYX Auto Eyebrow Pencil sävyssä Brown - Tässä kynässä on leveämpi kärki, samantapainen kuin Anastasian Brow Definerissa. Tykkään itse kynästä mutta sävy on itselleni liian punertava niin jäänyt vähälle käytölle. 

NYX Eyebrow Gel sävyssä Brunette - Vertaan jokaista NYXin kulmatuotetta Anastasian vastaaviin, mutta niihin on hyvä verrata ja merkillä on paljon halvempia vaihtoehtoja Anastasialle! Tämä tuubissa oleva kulmageeli muistuttaa Dip Brow Pomadea, plussaa tässä on se ettei tuote kuivu tuubin takia. Sävy on melko tumma ja sitä saa laittaa erittäin kevyellä kädellä, mutta tykkään! 

Sephora kulmakynä - Pohdin kuvaanko edes tätä koska kynästä on kulunut pois kaikki testit niin en ole varma sen koko nimestä. Hyvä peruskynä kuitenkin ja muistaakseni edullinenkin! 

Maybelline Master Shape Brow Liner sävyssä Soft Brown - Tälläiset normikynät on jääneet vähälle käytölle Brow Wizien ja muiden tultua markkinoille, mutta Maybellinen kynä on oikein jees jos tykkäät käyttää perinteistä kynää. Tuote on pehmeää ja tarttuu hyvin kulmiin. 

E.L.F Eyebrow Kit sävyissä Medium ja Ash - Elfin kulmapuuteriduot ovat loistavia hinta-laatusuhteeltaan ja siksi niitä löytyykin multa kaksin kappalein. Paletissa on vasemmalla voidemainen tuote ja oikealla perinteinen puuteri. 

Maybelline Master Brown Pro Palette - Tässä paletissa on voidemainen väri, puuteri ja korostusväri. Koostumus on ihan loistava, sävy hieman liian tumma itselleni. Laittaessaan ensin voidemaista väriä ja päälle puuteria saa lopputuloksesta mielettömän kestävän. 

Essence Make Me Brow sävyssä Soft Brown & Benefit GimmeBrow sävyssä Light/Medium - Näistä olen kirjoittanut oman postauksen, sen voi käydä lukemassa tästä. Molemmat ovat loistavia kuituvärejä kulmille! 

Loreal Brow Artist Plumper sävyssä Transparent - Tykkään Lorealin kulmageelissä värillisestä versiosta enemmän, mutta väritön on loistava vaaleammille kulmille. 

Lumene Blueberry kulmageeli - Vanha perinteinen, jota varmasti lähes jokainen on kokeillut. Harja on hieman liian iso tarkkaan työhön, mutta tuote loistavaa. 

Löytyykö samoja lemppareita vai mitkä ovat sun kulmatuotelempparit mitä mun on pakko kokeilla? 

 - Kiira

Kommentit

Maija / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi (Ei varmistettu) http://kivipuuteri.blogspot.fi/

Essence ja Lumene ovat mun suosikkeja. Molempia saa lähikaupasta ja ne toimivat moitteetta. Vaikka Essencessä on kuituja, niin en ole huomannut niiden tuuheuttavan kulmia, mutta geeli pitää kulmat paikallaan :)

kiiraV
Kiira K.

Joo ne on kyllä loistavia perusgeelejä! :-) Essencessä huomaan itelläni pientä lisätuuheutta sitä laitettuani.

Sunday
We love sundays

Tämä postaus tulikin tarpeeseen tuolla kosmetiikkaviidakossa, kun kulmatuotteita on nykyään niin paljon! 

kiiraV
Kiira K.

Mahtavaa kuulla! :-) Itekin ostan lähes aina kuultujen kehujen perusteella, koska muuten on valikoiman laajuudessa mahdotonta ruveta etsimään hyviä tuotteita.

Kommentoi