Makeup stash - meikkivoiteet

Kiira K.

Tulipa sitten otettua random viikon paussi viime postauksesta :-D Ollut niin hektistä koulun päättymisen kanssa, että en ole ehtinyt miettiäkään blogiin kirjoittamista.

Joka tapauksessa, tästä lähtee käyntiin uusi postaussarja, jossa ideana on käydä läpi meikkikokoelmaani kategoria kategorialta. Ideana on esitellä hyviä tuotteita, joista toivottavasti tekin löydätte jotain uusia kokeiltavia. Kuulostaako hyvältä? :-) Lähdetään liikkelle meikkivoiteista! 

Tykkään meikkivoiteissa yleensä medium-peittävyydestä ja suurimmassa osassa meikkivoiteita peittävyys onkin sitä luokkaa. Kaksi ehdotonta lemppariani on

Lumene CC-voide - Mielettömän suosittu meikkivoide on saanut suosionsa syystäkin, ihanan kevyt mutta kuitenkin peittävä meikkivoide. Peittää, mutta on kuitenkin läpikuultava. Ainut miinus tulee erittäin suppeasta värivalikoimasta - voiteesta löytyy ainoaan sävyt light, medium ja dark. 

Loreal True Match  - Samoja hyviä puolia kuin ylemmässäkin, eli kevyt mutta peittävä. Tälle miinusta tulee tökeröstä pumpusta, joka aina sotkee kuten kuvastakin näkee, hahah. 

Osaa meikkivoiteistani ei saa Suomesta, joten päätin jakaa nämä kahteen kuvaan sen mukaan. 

Covergirl Ultra Smooth - Tän mukana tuli itseasiassa muovinen läpyskä, jolla tätä oli tarkoitus laittaa. Käytin sitä kerran ja totesin ihan hirveäksi, joten laitan tätä vaan ihan normaalilla meikkivoidesudilla. Perus ok meikkivoide, ei paras muttei huonoinkaan.

Covergirl Ready Set Gorgeous - Muistuttaa aika paljon tota edellistä, tääkin perus ok ei mitenkään tajunnanräjäyttävän hyvä. 

Borjouis Healthy Mix Serum - Yksi lemppareistani! Tätä hypetetään youtubessa ja ihan syystä, tykkään tästä erittäin paljon. Kuten muutkin, tää on keskipeittävä ja aika ohut. Pysyy paikoillaan pitkänkin päivän!

Sephora 10HR Wear - Sephoran oma linja ei taida olla hirveän suosittu, vaikka omasta mielestäni siitä löytyy hirveästi hyviä tuotteita. Itselläni on kuiva iho, mutta oon kuullut tän toimivan erittäin hyvin öljyisenkin ihon omistajilla. 

Sephora Brightening & Hydrating - Tämä on aika paksua kamaa, mutta ei kuitenkaan näytä kasvoilla liian paksulta. Käytän tätä lähinnä kesäisin ja ulkomaanmatkoilla, koska tää on vähän tummempi sävy. Omasta mielestäni kestää hyvin hikoilunkin!

Kävinkin pari näistä ylempänä läpi lemppareinani, mutta täytyy kyllä sanoa että voisin laskea nämä kaikki lempimeikkivoiteiksi, mielettömän hyviä jokainen!

Loreal Nude Magique Cushion - Cushion meikkivoiteet rantautui Aasiasta muille markkinoille viime vuoden sisällä ja Lorealiltakin tuli ulos cushion-meikkivoide. Jos koko homma on jäänyt kuulematta niin ideana on, että sieneen on laitettu nestemäistä meikkivoidetta. Tykkään tästä erittäin paljon! Jättää ihanan läpikuultavan lopputuloksen, mutta halutessaan voi laittaa pari kerrosta ja saada täysin peittävän lopputuloksen. Kokonsa puolesta helppo pitää reissussa mukana, miinuksena mukana tuleva vippa joka ei ole ihan mun mieleen. Ideanahan näissä on taputella vipalla voide kasvoille, itse olen kuitenkin laittanut perinteisesti sudilla ja toimii erittäin hyvin. Miinusta suppeasta värivalikoimasta!

Rimmel Lasting Finish - Kerrankin meikkivoide josta löytyy oikeasti vaalea sävy. Sävy 091 toimii erittäin hyvin talven valkealle suomalaisen iholle, ja itse meikkivoidekin saa multa peukkua. Levittyy ja pysyy hyvin, medium peittävyys. Hintaa tällä oli alle kymppi, joten suosittelen erittäin paljon jos etsit halpaa ja hyvää meikkivoidetta.

Lumene Longwear Blur - Ai kamala miten likainen tuubi :-D Tämä on aika paksua ja peittävää ainetta, mutta kuitenkin aika kevyt kasvoilla. Ei ihan ykköseni, mutta suosittelen.

Löytyikö tästä kellekään vanhoja lemppareita tai uusia jotka on pakko saada kokeiluun? Mulla on muuten tekeillä iso postaus varjostamisesta ja korostamisesta, palaillaan varmaankin niissä merkeissä lähipäivinä.

- Kiira

Kommentit

Maija / Kivipuuteri-kosmetikkablogi (Ei varmistettu) http://kivipuuteri.blogspot.fi/

Tässä oli monta tuttua meikkivoidetta, ja itselläni se täydellisen haku vielä jatkuu. Viimeisin ostokseni on NYXin mattameikkivoide, jota alan testailemaan :)

kiiraV
Kiira K.

Kiitos kommentista Maija :-) NYXin meikkivoiteita en ookaan kokeillut ollenkaan, pitää tutkia niiden valikoimaa! 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.