Makeup Stash - peiteaineet

Kiira K.

Jatkoa meikkikokoelma postauksille, tällä kertaa vuorossa peittarit! Tuntuu että peiteaineissa pysyn turhankin turvallisella alueella, harvoin kokeilen uusia. Paria näistä oon käyttänyt lähes koko elämäni niin kauan kun oon meikannut, mutta miksikäs sitä vaihtamaankaan kun on löytänyt luottotuotteita. Peittareissa itselleni on tärkeää hyvä peittävyys, levittyvyys ja pysyvyys. Silmän alle laitettavien tuotteiden kohdalla on myös mielettömän tärkeää, ettei tuote jää kiinni jokaiseen juonteeseen. 

Tällä kertaa tuntui mielettömän vaikealta valita kahta lempparia, mutta päädyin niihin joita olen pisimpään käyttänyt. 

Benefit Erase Paste - Paksu, hieman punertava voide on taikaa tummille silmänalusille. En käytä tätä muualle kuin silmien alle niinä aamuina, kun peilistä katsoo panda. Hintaa tällä on vähän enemmän, mutta tuote on mielettömän riittoisaa ja pieni purkki kestää käytössä ikuisuuden. 

Maybelline Fit Me - Kulttituote ja aivaan syystäkin. Tällä on hintaa kympin luokkaa ja yksi parhaista peittareista mitä itse tiedän. Mulla löytyy tätä aina parissa värissä, toinen korostukseen ja toinen peittämiseen. Peittävä, ei rasvoitu, pysyy pitkään. Check, check, check! 

NYX HD Concealer - Hintaluokassaan samassa Maybellinen kanssa ja aika samantapainen koostumus, kaiken kaikkiaan erittäin jees peittari. Oon puhunut tästä ennenkin muun muuassa pahosta ja pihistä postauksissa, joten sieltä voi lukea lisää. 

Urban Decay Naked Skin Weightless Concealer - Varmaankin paras kokeilemani peittari, hands down. En laskenut tätä lemppariksi Maybellinen tilalle, koska iso miinus on hinta. Omasta mielestäni vaan ei ole kivaa maksaa peittarista yli 20e :-D Jos siis olet budjetilla nappaa Maybellinen tai NYXin peittari, mikäli törsäät niin kokeile UD:n peittaria koska voin vannoa ettet tule pettymään.

NYX Above & Beyond Full Coverage Concealer - Edullisempi vaihtoehto Benefitille! Tämä ei ole yhtä kermainen koostumukseltaan vaan enemmänkin kuivan puolella, mutta toimii erittäin hyvin silmänalusten peittoon. 

Max Factor Pan Stick - Mun täytyy myöntää että sen jälkeen kun esittelin tän uusien ostoksien joukossa jo jonkun aikaa sitten, en ole testannut tätä kuin pari kertaa. Haju on vaan liian vahva mulle ja ei tee mieli käyttää tätä! Yritän kuitenkin nyt ottaa tän kunnolla testiin ja katsoa mitä mieltä itse oon. Jos on muihin uskominen niin tuskin tämä on täysin syyttä saanut kulttituotteen mainetta. 

Mulla on pari mitkä oon pitkään halunnut testiin, L.A. Girlin peittarit ja Maybellinen Age Rewindin. Molemmista oon kuullut mielettömästi hyvää ja aion ottaa testiin heti kun saan ne käsiini. Löytyykö keneltäkään samoja lemppareita, yhdyttekö hypetyksiin? 

- Kiira

 

Kommentoi