Makeup stash - pohjustajat

Kiira K.

Makeup stash postaussarjan ensimmäinen osa sai hyvän vastaanoton, ja nyt olisi seuraava kategoria käytävänä läpi. Tajusin vasta äskettäin, että olisi ehkä ollut fiksua mennä järkeenkäyvässä järjestyksessä eli aloittaa pohjustajista, sitten meikkivoiteet jne, mutta ei voi mitään. 

Pohjustajat tuntuu olevan monelle sellainen kohta, joka skipataan eikä pidetä tärkeänä. Itse olen käyttänyt lähes aina pohjustajia ja ne on mulle tärkeä osa meikkausta. Jos on huono pohja niin ei paljoa lohduta vaikka muut kohdat olisi täydelliset ;-)

Kaksi lemppariani ovat hinnaltaan aivan eri luokissa. 

Benefit Porefessional - Tää on ollut mun luottotuote jo varmaan kahdeksan vuotta, apua miten pitkä aika! Kuvassa on uusi tuote paketissaan, koska mulla on toinen tuubi joka vetelee juuri viimeisiään eikä näytä enää siistiltä. Omasta mielestäni tätä levittäessä voi selvästi nähdä miten tämä supistaa ihohuokosia. Täysikokoinen tuubi on kolmenkympin luokkaa, mutta kestää mielettömän pitkään koska tätä tarvitsee niin vähän levittäessä.

Nivea Men After Shave Balm - Oon aiemminkin maininnut tästä ja tuskin kukaan on voinut olla kuulematta tästä puhetta ympäri kauneusblogeja ja -videoita. En lähde taas kirjoittamaan kilometriä kun oon aiemminkin puhunut samasta tuotteesta, mutta suosittelen kokeilemaan jos et ole vielä. Omani ostin K-Supermarketista noin kahdeksalla eurolla, ja vaikuttaa erittäin riittoisalta. Ainut ongelma on että joudun jakamaan tän avomieheni kanssa joka myös tykkää tästä, vähän eri tarkoituksessa kyllä, hahah.

Revlon Photoready - Tää on aika uusi tuote mun kokoelmassani, mutta tykkään ja paljon. Oli pakko tilata vähän aikaa sitten Eleviniltä, koska sieltä saa Revlonia ja oon pitkään kuullut miten hyvä pohjustaja tämä on. Kehuttu on ihan syystäkin! 

Lumene CC pohjustaja - Ihan jees pohjustaja, ei maailmaa räjäyttävän hyvä tai huono. Tasoittaa ihan hyvin ihon väriä, en niinkään huomaa eroa ihohuokosten supistuksen suhteen. 

NYX Studio Perfect Photo-Loving - NYXin Studio Perfect kokoelmassa on erilaisia pohjustajia, itse oon kokeillut vaan tätä vihreää ja tykkään kyllä. Tämä on aika nestemäistä ja taittaa aika hyvin punoitusta. 

Lumene Crystal Radiance - Pohjustaja jota käytän lähinnä vaan kesäisin, koska en koe että muulloin tarvitsee lisää heleytystä hohdepuuterin lisäksi. Kirkastaa hyvin kasvoja! 

Löytyykö itseltäsi samoja? Mitä oon missannut, mitkä on teidän lempipohjustajat? 

- Kiira

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu) http://islakahdenkesken.blogspot.fi/2016/03/you-are-perfect.html

Pitääpä muistaa tuo Revlon seuraavan kerran kaupan hyllyjen välissä!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.