Makeup stash - puuterit

Kiira K.

Jatketaan taas makeup stash -sarjaa, tällä kertaa puuterien parissa. Puuterien kanssa en ole mitenkään erityisen vaativa vaan haluan lähinnä että puuteri on edullinen ja tekee tehtävänsä paakkuuntumatta. Käytän yleensä translucent puutereita vain baking-tekniikkaan, ja värillisiä koko kasvoille.

Vaikka tykkään lähes jokaisesta puuteristani niin paras kaksikko oli helppo valita;

Rimmel Stay Matte - Oon käyttänyt tätä vuosia ja mulla on aina varastossa uusi hankittuna ettei varmasti pääse loppumaan. :-D Halpa peruspuuteri, pysyy hyvin eikä pakkaudu juonteisiin, ei turhaan hypetetty.

NYX HD Finishing Powder - Mainitsin tästä puuterista jo useasti, muun muuassa baking-postauksessa. Paras translucent puuteri, hintaa noin 12euroa ja kestää pitkään. Ei liian matta ja jättää ihon silkkisen tuntuiseksi. 

Covergirl Clean Pressed Powder - En viitsinyt pistää tätä lemppariksi, koska Covergirliä ei Suomesta saa. Tääkin on kyllä yksi parhaista, mulla on näitä kaksi ja toinen on aina laukussa päivän aikana meikin korjaukseen. Pitää hyvin ihon mattana eikä paakkuunnu vaikka lisäilisikin päivän mittaan.

Mainittakoon että en ihan hirveästi perusta irtopuutereista, mun mielestä niiden laitto on vaan sotkuista ja tykkään paljon enemmän käyttää kivipuutereita. Käytän kuitenkin välillä näitäkin, mutta päivittäisessä meikissä en koska mielestäni kivipuuterit on paljon nopeampia ja kätevämpiä. Haluaisin kuitenkin testata RCMAn ja Laura Mercierin hehkutettuja irtopuutereita, mutta oon vähän epävarma käyttäisinkö niitä kuitenkaan. Onko kukaan mun kanssa samoilla linjoilla tässä? 

Covergirl Lose Powder - Perushyvä puuteri, aika harvoin käytän tätä mutta tykkään kyllä. Jättää melko matan lopputuloksen, mutta ei ehkä aivan yhtä mattaa kuin ylempänä ollut Covergirlin puuteri. 

Lily Lolo Finishing Powder - Tästä oon aiemminkin maininnut, koska en tosiaan ole tän suurin fani. Tilasin Lily Lololta testiin jo aikaa sitten tämän puuterin ja yhden poskipunan ja kumpikaan ei vakuuttanut. Palaan poskipunaan muulloin, mutta sanottakoon että tässä puuterissa ei onneksi ole samaa pahaa hajua kuin poskipunassa. Omasta mielestäni tää puuteri ei vaan oikein tee mitään, se ei jätä mattaa lopputulosta eikä oikein mitään. Mun pitäisi syventyä vähän lisää Lily Lolon sivuilla tähän puuteriin ja mikä tän tarkoitus on, koska itse en vaan huomaa mitään eroa tällä enkä koe että tää erityisen hyvin kiinnittäisikään meikkiä. Yritin pari kertaa tehdä bakingiä tällä ja vaikka puuteri oli kasvoilla yli kymmenen minuuttia en saanut näkyvää eroa. 

Naurattaa, että pisin teksti tuli tuotteesta josta en pidä :-D Kai se on helpompi sanoa mistä ei tykkää, varsinkin puutereissa koska meinaa mennä aika toistoksi niissä. All in all, jos etsit puuteria joka jättää keskimatasta mattaan lopputuloksen, on edullinen ja ei paakkuunnu, suosittelen testaamaan yllä kehuttuja.

- Kiira

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.