Makeup stash - ripsarit

Kiira K.

Long time no makeup stash! Edellinen kyseisen sarjan postaus oli viime lokakuussa, hupsista. Tällä kertaa vuorossa ripsarit, tuote joka kiinnostaa varmasti lähes jokaista. Haluan itse ripsarilta pituutta ja tuuheutta, mitä isommat ripset sitä parempi. Käytän ainoastaan vedenkestäviä ripsiväriä, koska mulla on luonnostaan suorat ripset ja vesiliukoisilla ripsareilla taivutukset lässähtää helposti. En pidä montaa ripsaria samaan aikaan avattuna, niin kuivumisen kuin hygienian takia. 

Maybellinen Lash Sensational on lemppari, jonka ostan aina uudestaan. Parhaimmillaan tämä on kun on käyttänyt jonkun aikaa ja tuote alkaa kuivumaan hieman. Tuote pidentää ja tuuheuttaa sekä kerrostuu hyvin. En keksi oikeastaan pahaa sanaa tästä! 

Lumenen Wild Curl oli vuosia sitten ykköseni, ja tykkään siitä kyllä yhä. Parhaimmillaan Wild Curl on käytettynä yhdessä jonkun muun ripsarin kanssa, sillä tämä ei tuuheuta erityisen paljoa. 

Essencen I love Extreme maskara tuli Essencen joulukalenterista, mutta on jäänyt melko vähälle käytölle liian suuren harjansa takia. Ihan ok hinta-laatusuhde, mutta omille ripsilleni ei parhain.

Lumenen True Mystic Volumea on hehkutettu hirveästi ja ostin tämän vähän aikaa sitten testiin. Parin viikon perusteella en lähtisi tätä hehkuttamaan, ihan ok ripsari. Tulos on aika kiva, mutta miinusta tulee koostumuksesta joka kuivuu melko hitaasti eli tuhrii luomet helposti. En tiedä ostaisinko tätä uudestaan, mutta perushyvä ripsari. 

Lorealin Voluminous on toinen lemppareistani, tämän ostan aina uudestaan. Mitään järisyttävän suuria ripsiä tällä ei saa, mutta voluumia tulee hyvin ja tuotetta saa kerrostettua mukavasti. Lempparini tämä on käytettäessä irtoripsien kanssa! Kaikista ripsareista tykkään tämän harjasta eniten, se on sopivan kokoinen pienillekin silmille.

Löytyykö sieltä samoja lemppareita tai vinkkejä loistavasta ripsarista? Seuraavaksi haluaisin testata ainakin Benefitin Roller Lashia ja Too Faced Better Than Sexin. 

- Kiira

Kommentit

Maria / Maria Glow -blogi (Ei varmistettu) http://so-up.fi/mariaglow

Too Faced Bette Than Sex <3 Parasta! :) Oon niin vakioitunut sen käyttöön, että ajattelin jopa ruveta hurjaksi ja kokeilla joitain muitakin välillä :D

kiiraV
Kiira K.

Okei, eli pakko ostaa se kun tulee mahdollisuus! :D

Hannnna (Ei varmistettu)

Luonnonkosmetiikan kannattajana joudun nillittämään, että näissä taitaa kaikissa olla muovia. Jos ei haittaa, että muoviaineita laittaa silmiin, niin sen pitäisi haitata että ne muovit menevät ympäristöön.
Olisipa siis kiva jos testaisit muovittomia ja muutenkin haitta-aineettomia ripsareita! :)
Näitä on myös synteettisissä ripsareissa ainakin Sokoksen We care Funky N fabulous. :)

Kommentoi