Maybelline Color Tattoo luomivärit

Kiira K.

Löysin tällä viikolla pari uutta sävyä yhdestä lempiluomiväristäni ja päätin että nyt on aika kirjoittaa pikku ylistys näille upeuksille. Kyseessä on siis Maybellinen Eye Studio Color Tattoo 24hr geeli luomivärit, ihanuudet joita on kylläkin aika vaikea valitettavasti nykyään löytää Suomesta. En ole aivan varma minkä takia näitä ei meinaa Suomesta enää löytyä, osaako joku muu sanoa? Nyt kuitenkin löysin randomisti K-Supermarketin meikkiosaston alekorista näitä ja nappasin pari herkullista sävyä mukaan. Osa näistä on ostettu aikaisemmin Suomesta, osa Ebaysta ja loput Jenkeistä. 

Jos sulle nämä ovat täysin tuntemattomia niin kyseessä on siis mielettömän pigmenttiset voideluomivärit. Hinta vaihtelee ostopaikan mukaan, esimerkiksi K-Supermarketissa nämä oli 9,90€ mistä lähti -20%, Ebaysta oon ostanut £5,99/kpl.

Color Tattooiden koostumus on kermaisen paksu ja pigmentti aivan mieletön. Kiireessä saatan sipaista sormella vain yhtä sävyä luomelle nopeasti ja siinä se, sormellakin laitettuna tulee siis hyvä lopputulos. Kestävyys näillä on ihan omaa luokkaansa, kestää hyvin salitreenin ja joskus erehdyin menemään saunaan meikit päällä ja tuote ei yhä ollut sen jälkeen lähtenyt pois. Omissa 'huppumaisissa' luomissani luomivärin rasvoittuminen ja juonteisiin meno on usein ongelma, näiden kanssa ei koskaan. 

Vielä swatchattuna jokainen sävy mitä itseltäni löytyy. Tällä viikolla löysin tosiaan Timeless Blackin, 24K Goldin ja Everlasting Navyn. Vaikkakin Color Tattoot ovat voidemaisia luomivärejä, en ole huomannut kummempaa kuivumista purkissa niiden kohdalla. Kuvassa näkyy hieman että luomiväreistä vanhin eli On and on Bronze on välillä hieman klimppinen pienistä kohdista, mutta sekään ei haittaa kunhan levittää kunnolla.

En vaan keksi näistä muuta negatiivista sanottavaa kuin huonon saatavuuden, kaikin puolin täydellinen tuote! Jos siis satut näkemään näitä jossain niin nappaa mukaan, voisin vannoa että et pety :-) Jakaako joku muukin mun kanssa rakkauden näihin? 

- Kiira

Kommentit

Ombre By Sara
Ombre

Mun on näitä pitänyt kokeilla vaikka kuinka kauan, just joku vaalea ruskea tai shampanja sävy olis kiva omistaa jokapäiväiseen käyttöön tai vaan luomen pohjustamiseen. :)

kiiraV
Kiira K.

Joo oon miettinyt samaa, että joku vaalea sävy voisi toimia hyvin pohjustukseksi :-)

Maija / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi (Ei varmistettu) http://kivipuuteri.blogspot.fi/

Ymmärtääkseni nämä ovat poistuneet (tai just alekorista löytää) valikoimista ainakin Suomessa. Instassa olen nähnyt kuvia kynämallisista Color Tattoo luomiväreistä, ehkäpä nekin tulee tänne myyntiin :)

kiiraV
Kiira K.

Joo näin mä vähän aavistelin, harmittaa että miks nää poistettiin valikoimista. :-( Oon myös nähnyt noita kynämallisia, toivon tosiaan että ne rantautuisi tänne asti! 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.