Maybelline Tattoo Brow -kulmaväri

Kiira K.

Tuote saatu blogin kautta

Kulmaväri joka pysyy paikoillaan päiviä täydellisenä? Yes please. Maybellinen uutuus Tattoo Brow(*) kuulostaa kolmen päivän pysymisen lupauksellaan todella hyvältä. Väriä voi pitää kulmissa 20min yhden päivän kestoon ja kaksi tuntia kolmen päivän kestoon. Olen pitänyt kaikilla kerroilla väriä lähes pari tuntia kulmissa ja se on kestänyt neljästä viiteen päivään.

Kulmaväristä löytyy kolme sävyä light, medium ja dark, tuotteen suositushinta on 15,90e. Voin kuvitella tuotteesta riittävän todella moneen kertaan, koska sitä ei tarvitse kerralla paljoa.

Halusin jättää kulmat nyppimättä juuri ennen tuotteen kuvaamista, jotta mun luonnollisten kulmojen sävy näkyy kunnolla. Olen värjännyt jo vuosia kulmani parin viikon välein, joten niihin on pinttynyt edes jonkinasteinen sävy.

Maybellinen väri on helppo levittää ja poistaa, se kuivuu geelimäiseksi ja lähtee helposti pinseteillä isoina paloina. Pidin väriä Medium kulmissa pari tuntia.

Seuraavana päivänä värin laitosta kulmien sävy taittoi todella paljon punertavaan. Mua sävy ei häirinnyt erityisemmin, koska punaisten hiusten kanssa punapigmentti näyttää ihan kivalta. Kolmantena päivänä punapigmentti alkoi lähteä ja neljäntenä päivänä väri alkoi haihtumaan hitaasti iholta.

All in all tykkään Maybellinen uutuudesta paljon, väriä on tullut levitettyä jo nelisen kertaa ja tulos on aina ollut mieluisa. Ihossa pysyvä väri helpottaa kulmien meikkaamista, vaikkakin fiksailen silti lopputulosta kulmakynällä. Kiinnostaako uusi kulmatuote teitä, meinaatteko ostaa testiin?

- Kiira

Postaus sisältää affliate-linkkejä

Kommentit

Kirsikka W.

Mitä sävyä toi sun purnukka oli? Jo vähän aikaa sitten on tullut tästä jotain arvioita katseltua, mutta silloinkin oli tuo punapigmenttisyys läsnä. Itselläni on myös punaiset/punertavat hiukset (päivästä riippuen), mutta tykkään kyllä itse tummista kulmista enemmän.

kiiraV
Kiira K.

Apua unohdin kokonaan sanoa mitä sävyä käytin, kiitos kun huomautit muokkasin postaukseenkin! Mulla oli käytössä sävy Medium. :-)

Kosmetiikan Suurkuluttaja (Ei varmistettu) https://kosmetiikansuurkuluttaja.blogspot.fi/

Olisi kyllä aika jännä testata! Hieman tietenkin pelottaa, että kulmat ovatkin sitten monta päivää hassun väriset :P Jos toimii niin helpottaisi kyllä jonkin verran aamuja!

kiiraV
Kiira K.

Joo mua pelotti, että mitä jos lopputulos on kamala ja mulla on rumat kulmakarvat monta päivää! :-D Onneks pelot oli turhia ja oli oikeasti hyvä tuote.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.