Meikin kiinnityssuihkeet - tarvitseeko niitä?

Kiira K.

Meikin kiinnityssuihkeiden suosio suurenee koko ajan ja eri merkit alkavat tuottaa niitä. Suomen markkinoilla niitä löytyy vielä aika surkeasti, toivottavasti tännekin kohta raahautuu esimerkiksi L´Oréalin ja Maybellinen suihkeet. Useilla tuntuu olevan epäilyksiä, että tekevätkö suihkeet oikeasti jotain vai onko hype turhaa. Oma mielipide? En muista millon olisin viimeksi meikannut viimeistelemättä meikkiä kiinnityssuihkeella. Enough said. Taisin aloittaa käytön noin vuosi sitten ja eipä ole tullut sen jälkeen jätettyä sitä rutiineista pois. Omasta mielestäni suihke oikeasti tekee mitä lupaa, ja toimii vähän kuin hiuslakka kasvoille. Mulla on itselläni kuiva iho, mutta hikoilen aika paljon. Käyttämällä hyvää pohjustusvoidetta ja hyvää kiinnityssuihketta, voin olla varma että vaikkapa yöllä baarista palatessa meikit on naamalla juuri niinkuin laitoin ne aamulla. Itse olen valitettavasti kokeillut vain kahden eri merkin suihkeita, Urban Decayn ja NYXin.

Urban Decayn jo lähes kulttimaineen saavuttaneet kiinnityssprayt ovat kaiken ylistyksen arvoisia. Näitä taitaa löytyä vielä kolmatta laatua, mutta itse vannon näiden nimeen. All Nighter on loistava niin arkena kuin juhlana, De-Slick versiota käytän pääasiassa jos tiedän tulevani hikoilemaan, vaikkapa kesähelteellä (ei sillä että Suomessa niitä paljon olisi, hehe). Näiden hinta on Sokoksen verkkokaupassa 28€ per puteli (klikkaa tästä verkkokauppaan). Yksi pullo kestää omassa päivittäisessä käytössä monia kuukausia, joten mielestäni on rahansa arvoinen. Yhdessä pullossa on 118ml. 

Hieman edullisempana vaihtoehtona löytyvät NYXin suihkeet. Pienemmän kokonsa ja hintansa vuoksi lähtisin ehkäpä näillä ensin testailemaan jos haluaa vain kokeilla voisivatko kiinnityssprayt olla itseään varten :-) Vaikea löytää näistä hirveästi eroja verrattuna UD:n suihkeisiin, ne ehkä suihkuttavat tuotteen hieman hienojakoisemmin kuin NYXin vastaavat. Näistä löytyy myös kahta eri versiot, Matte & Dewy Finish. Nimiensä mukaisesti Matte antaa tosiaan matan lopputuloksen, ja Dewy jättää ihon kuulaaksi. Näiden hinta on pretty.fissä 12,50€ per puteli (klikkaa tästä verkkokauppaan). Näidenki käyttöaika on pitkä pienestä koosta huolimatta. Yhdessä pullossa on 60ml, joten sinänsä aika samoissa hintaluokissa Urban Decayn kanssa, koska NYXin pullossa on vain puolet UD:n määrästä. 

 

All in all; kyllä, suosittelen kokeilemaan kiinnityssuihkeita. Voisin lähes vannoa huomaavasi eron, ainakin itse huomaan. Oon välillä miettinyt kuinka kiva olisi kokeilla suihkuttaa toinen puoli kasvoista ja jättää toinen puoli ilman, mutta en ole ainakaan vielä toteuttanut. Pitäisiköhän? 

 

- Kiira

 

Kommentit

annisavolainen

Käytän aina meikin päälle suihketta, mutta se saattaa olla aivan muutoin vain kosteuttavaa. Tärkein minulle on, että puuteri ja kaikki sulautuu nätisti ihoon. Halu olisi kuitenkin kokeilla ihan oikeasti kehuttuja kiinnittäjiä :D

kiiraV
Kiira K.

Kiitti kommentista Anni! :-) Unohdin tosiaan mainita kokonaan siitä miten suihkeet auttaa kaiken sulautumaan nätisti, se on yks syistä miks itsekin käytän kiinnityssuihkeita. Suosittelen testaamaan vaikka tässä postauksessa näkyneitä suihkeita, esimerkiks tosta Urban Decayn suihkeesta on (ainakin ulkomailla) saatavilla minikokoakin jolla on helppo testata huomaako ite eroa! :-)

Kommentoi